Új hozzászólás Aktív témák
-
joelke HU
őstag
Na aztán jó lett a Hi lockerrel. Meg kicsit rágyúrtam a a Novára is.
Ez lett belőle:zárképernyő01
zárképernyő02
főoldal01
főoldal02
főoldal03
főoldal04Egészen olyan, mintha új telefonom lenne.
-
SAMG3
tag
Hát ha már a xiaomi telefonokat is hamisítják
MErt tudtommal hamisítják én már nem lepődök meg semmin
ezen valami új rom van elvileg. LEgújabb kínai amit folyton le is akarok cserélni, csak asszony nem szedi le róla a dolgait. Egy clean install biztos segítene rajta valamit plusz az international rom.
-
LantosBerry8
senior tag
Lehetséges, régebben néztem már, de akkor nem sikerült használni, azóta volt már egy két rom a telefonon....
-
beneszilo
tag
Azért próbáltam ki a bétát, mert a 4-es flyme összes verziója alatt rendszeresen belassult a rendszer, normál felhasználás mellett. Nálam sebességben ég és föld a különbség az 5.x béta, és a 4.x stabil rendszerek között, ezért nem szívesen térnék vissza a stabil 4.5.4-re.
-
dhstyle
tag
Épp telepítem rá. 5ös bétával nem tudtam belépni a flyme accountba.. server response error meg hasonló válaszok vártak , meg olyan kérdésem lenne , hogy teljesen kiment a fejemből , hogy anno hogy léptem be a flymeba nem emlékszem semmire. Talán a jelszóra igen , de mit kéne írni az accounthoz
próbáltam a telefon gyári számával de ugye alapból nem reagált semmit az 5ös flyme..
-
qamu74
őstag
-
oba
addikt
Lehet, hogy fél másodperccel lassabban jelenik meg, nem figyeltem még. Évek óta swiftkeyt használok, az automata kiegészítést alapból kikapcsolom mindig, majd én rábökök felül a három javaslat közül amire szeretnék. Nagyon jól működik nekem, megtanulja a szavaimat, elég jól kitalálja mit szeretnék írni. Biztos jó a touchpal is, de annyire bevált nekem a swiftkey, hogy nem is akarok mást kipróbálni
-
törölt tag
Nálam is mostanában nagyon lassulgat szegény, mintha valami memóriaszivárgás lenne, nem tudom egyelőre, hogy mitől, de lehetséges, hogy vagy Nova, vagy Swype, mert ezek futnak folyamatosan a háttérben elvileg. Viszont a Flyme launcherre nem akarok visszatérni, mert nagyon nem bírom a főképernyőre kihányt ikonokat
-
chriss23
tag
Sracok. Mint feljebb irtam a hangerovel kapcsolatban mar leirom itt megegyszer. En AKG Y20-as fuleet hasznalok, jetaudio plus pro alkalmazast es viper audiot. Szerviz menuben felhuzva a hangero es a viperben a tobbi beallitva igy szamomra tokeletesen szol mind minosegben mind hangeroben. Viperben lehet tolni meg +6dbt es nem torzul be plisz rengeteg finom hangolast lehet a bovitett menu elohivasa utan.
-
törölt tag
Milyen szervizmenüben? Nem vettem fel semmit rajta eddig. Viszont nem tudom, hogy ez hatással van-e a kimenő teljesítményre, mert nem csak a hangerő volt kevés, hanem a fülest nem bírta eléggé megtolni, tehát frekvenciától függően voltak bizonyos hangok kevésbé hallhatók.
murkika: Annyira nem szeretem az ilyen hangot befolyásoló cuccokat. Arra lenne jó a DAC chip, hogy az ilyenekre már ne nagyon legyen szükség. De egyébként ettől még sajnos az USB audio az akadozik rajta, ezen szerintem a szervizmenü sem segít.
-
D@niel
addikt
én éjszakai módot még egyetlen egy böngészőben sem láttam, nem csak mobilon de asztali verzióban sem. ez nálam óriási piros pont, szerencsére a képek színeit nem módosítja, szerintem elképesztően jó, már alig várom, hogy meg legyen a teló, és elfelejtsem a fehér színt böngészés közben
-
KraX
őstag
Eloszor is koszonom a kommenteket! Ilyen horror aron amennyibe mostanaban a szifonok kerulnek kis hazankban, nem kell, koszonom. Nagyon szeretem magat az ios-t de tenyleg nevettseges penzeket kernek el erte. A hardver meg nagyon gyorsan avul. Tisztaban vagyok vele, hogy el lhet minden evben adogatni meg hardver aprozni stb, de nem akarok ilyenekkel foglalkozni mar csalados ember leven van jobb dolgom is.
-
törölt tag
-
-
Csapoati
nagyúr
És sanszos, hogy +27% áfával.
Én nem kockáztattam és nem is bántam meg.
nemlehet: Igazad van. Én már annak is örülni fogok, ha 6.0-t fog kapni a telefon valamikor, és csak kicsit leszek csalódott, ha azt sem, mert a jelenlegi verzióval is nagyon kellemes a használata. Nyilván más lenne a helyzet, ha problémás lenne mondjuk a memóriakezelés vagy a merülés, de itt nincs ilyenről szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest