- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
joelke HU #3163 üzenetére
ez hülyeség, egy 720p 60fps-t simán 720-al játszik le, bár én még nem láttam olyan telót, ami 50 vagy 60 fps-el játszaná le a videókat. lehet úgy játszotta le, de a 50/60fps feliratot még egy yt-on se láttam telón.
szinte biztosra mondanám, hogy felhasználói hiba, vagyis, valamit te csinálsz/csináltál rosszul, de hogy mit, innen nem tudom megmondani -
joelke HU
őstag
válasz
joelke HU #3152 üzenetére
Nos mégsem a YouTube rendetlenkedik. Azért nem ajánlotta fel bizonyos videók esetén a 720p-t vagy a 1080p-t, mert ezek 60 fps-üek voltak. Valszeg úgy ítéli meg a program hogy telefon nem tudná lejátszani. Az új tabletemen gond nélkül megy. Ehh... Mégiscsak eljárt az idő a kis Meizu felett...
-
D@niel
addikt
válasz
joelke HU #3145 üzenetére
nekem a youtube-al se 5, se 6 alatt nem volt gond, ha egyszer egy videót 720-ra kapcsoltam, akkor miután elindult a videó, átvált -idővel, amikor érzékeli, hogy gyors a net- 720-ra. én manuálisan mindig rá nyomok 720-ra.
ha meg nincs 720-as opció, akkor alapból olyan a videó.a messengerrel én is szórakoztam, felraktam egy régebbi verziót -ami még a régi designnal volt- és nem frissitett, ha jól rémlik 90, 91-esek voltak az utolsók, amik jól mentek, viszont én sok verziót próbálgattam
térj vissza 5-re, ha ott nincsenek gondok
kilőttem multitaskból, aztán megnyitottam, és nem változott
youtube verziókkal is lehet próbálkozni, hogy melyik neked a megfelelő
és szerintem ne emiatt válts telót, mert más gépeken is lehetnek ilyen problémáksry, külföldi a bill
-
joelke HU
őstag
válasz
joelke HU #3027 üzenetére
Nos megtaláltam a hiba forrását. Persze mint mindig most is a Biztonság appal volt a gond. A háttérben való futás intelligens módra volt alapból állítva. Az ogyutube meg a microg esetében is átállítottam, hogy hagyja őket futni teljesen a háttérben és így már tökéletesen működnek. Be tudtam végre jelentkezni a google fiókommal.
-
cbatesz
tag
válasz
joelke HU #3020 üzenetére
Nem tudom, semmi kínai plusz nincs benne, appstore igen de az volt már az előző verziókban is,nekem felment a 12 es verzióra frissítéssel, de aztán csináltam egy teljes törlést mert úgy éreztem már rám fér, ott lett egy kis gondom, nem sikerült a playt feltenni így feltettem egy régebbi verziót az 5-ös végűt ott még volt play alapból, aztán a 12-es végűt és utána a 6-ost így teljesen oké minden. Gyorsabbnak tűnik, bár lehet csak az újdonság varázsa
-
plutox
csendes tag
válasz
joelke HU #2991 üzenetére
Simán vissza lehet "up"datelni bármire, (régiekre is!), de be kell pipálni a teljes törlést.
Egyébként nem igazán értem néhányotok gondját a frissítésekkel. Nekem eddig az ÖSSZES verzióban működött és működik a g-mail, naptár, chat üzenetek minden fajtája. Ne a fejlesztőket szapuljátok, az esetek 99%-ában user error van.Teljesen szuper minden ezzel a telóval.
hajrá! -
Dave™
nagyúr
válasz
joelke HU #2786 üzenetére
Elméletem szerint az 5.1.8G nem megy OTA, mivel kivették belőle a GMS-t, csak tiszta telepítéssel lehet frissíteni rá, az 5.1.9G meg valószínáleg erre épül. Tehát kénytelen leszel manuálisan frissíteni.
Amúgy nem szoktam azt mondani, hogy gyorsabb lett, de a flyme 4-ről 5-re frissítés után most érzem ismét, hogy érezhetően gördülékenyebb lett, szóval csatlakozom, bár lehet csak placebo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest