- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
LantosBerry8
senior tag
Én úgy gondolom, hogy érdemes... Nekem az 5.1.8.0G után sokkal gördülékenyebbnek érződik, gyorsabb és lassabban merül...
Részben magyar maradt, mert az 5.1.8.0G -re felhasználói adatok tőrlése nélkül frissítettem... -de egyébként root+more local2 kombinációval lehet magyarítani....
Szóval én csak ajánlani tudom!
-
grim13
csendes tag
a kamera beállításainál van egy opció ami azt állítja hogy sd-re mentse-e a képeket, lehet az lett elnyomva
nekem az lenne a kérdésem hogy a régebbi verziónál a home screen nem az első volt (legalább is nálam) igy onnan tudtam balra lapozni, oda pakoltam a gyorsan elérni kívánt dolgokat, most viszont ugye a home az első és a, b, c ... oldalak követik, én siklottam el a felett hogy hogy lehet ezt megoldani vagy kivették a funkciót?
-
Susana
tag
A widgetek u,gy találod meg hogy : hosszan nyomvatartod az ujjad az asztalo. Ott widgetek hozzáadása alatt megtalálod az öszzeset ami van.
A névjegyek nem leht hogy neked forditva van mentve? Egy névjegyet nézz meg hogy rendesen van! Elvileg vezetéknévvel elöl kellene mutatnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest