- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
válasz
madarasz92 #210 üzenetére
Nekem is volt lg g2-om, de nem tetszett a szofver. Tele volt bloatwarerrel, nagyon lassu volt az exponalas a kameranal, igergettek tobb mint fel evig az ujabb romot t-nel de csak nem akart jonni holott volt vele wifi problemam. Ket elonye volt az akku es a kijelzo meret. A tobbiben legalabbis szamomra akkor joval alul maradt a szifonfoz kepest.
-
Dave™
nagyúr
válasz
madarasz92 #125 üzenetére
Passz. OTA tuti nem fog menni, mint a gyári I-nél, de manuálisan nem tudom hogy elölről kell-e kezdni vagy sima upgrade. Olyan sok frissítés azért nem jön, hogy ez valós probléma legyen
Pont most volt egy update, gondolom az utolsó 4.x.x verzió, a következő elvileg már Flyme 5 lesz.
madgie fenébe, tök feleslegesen kerestem ki a másik topikból
-
madgie
titán
válasz
madarasz92 #125 üzenetére
Még jó hogy erre is megírtam a választ az előbb (a linkkel együtt)
-
válasz
madarasz92 #112 üzenetére
Nem sokat, az nem lesz magyar.
Nem tudom a kinaira engedi-e az EU romot. Majd a temaban jartasabbak megirjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest