- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joey6
csendes tag
válasz
Magnum_ #1639 üzenetére
Köszönöm a biztatást, sikerült kivenni az sd kártyát. Nem voltam nyugodt, le is főttem mire egyszer csak kiugrott! Leírom tanulságként, hogy mi volt a probléma: Egy kis ronggyal megfogtam, mert már vágta az ujjomat és kicsit erősebben nyomtam meg, kipattant belőle!
Mielőtt valaki belerakna egy sd kártyát, nézze meg, hogy sima-e a felülete!!! Az enyém egy samsung evo 32gb-os volt, aminek a vége 1,5x vastagabb, mint a sim kártyáé (1-2mm pereme van).Valószínűleg ezért szorult meg.
Szóval most már nyugodt vagyok! -
APippo
tag
válasz
Magnum_ #1576 üzenetére
Részben imádtam (új dizájn, gyorsaság - gondolok itt a mulitaskra -, "rakat" új funkció, meg átláthatóbb úgy összességében) részben meg nagyon nem (ritka de akkor idegesítő lag - egy napig volt fent, vasárnap estétől hétfő estig de volt, hogy percekig belassult. - nem akart szinkronizálni semmit semmivel... - se gmail, se drive, kontaktokat is alig - nem jött értesítést pedig már állítottam mindent még a security app-ot is leszedtem - gondolom összefügg a szinkronizálással, se viber se messenger, se új email, mindig manuálisan kellet frissíteni. Egy dolgos hétköznap ez rettenet zavart.) Így hétfő este visszatértem a 4.5-re, bőven stabilabb egyelőre. (de már várom a hivatalos megjelenést
)
-
qamu74
őstag
válasz
Magnum_ #1522 üzenetére
En is rendeltem két Iphone csavarhuzo készletet,egy 16 és 24 db-os készletet,valamint 3kilo-ért egy fehér hátlapot.A hátlap cserénél figyelni kell,hogy legyen muanyag kipattintod.
Qurva Wayteq még mindig ul a telefonon,
Ha kell valakinek van egy napokban érkezett Redmi Note 2 hátlap...... -
Tybe3e
tag
-
chriss23
tag
válasz
Magnum_ #1464 üzenetére
Root siman be volt kapcsolva a system menu pont alatt. Busbyboxnal mar kerte is. Feltelepult es megy a viperroid. A szervuz menuben semmit nem dobott el. Tenxleg mindent megtartott a telo csak updateelt egyet. Hivoszam kijelzes is bekapcsolva marat de meg nem telefonaltam rola. Elmeletileg mukodik. Nalam Telekom halaozat van amugy. 4G es minden mas is megy tokeltesen.
-
qamu74
őstag
válasz
Magnum_ #1326 üzenetére
Rendesen letoltottem a firmware frissitest,amit bemásoltam a belső memoriába ,majd dokumentumok kozul kitalloztam es ra kattintottam a frissites vegre is hajtodott,de utána csak bootol ,bootol.
Kerek valakit egy MTK Droid Tools backup fájlal segitsen ,ossza meg velem.... -
Susana
tag
válasz
Magnum_ #1212 üzenetére
Annyira nem nehéz csak a mostani névjegykezelőd programjában kikeresed az exportálást vagy biztonságimentést. Utána ha ez megvan akkor belépsz a gmail fiokodba ott címtár majd importálás és kikeresed a csv/vcard mentést és beolvassa. Ez csak a telefonszámokat fogja képeket nem!
Egy kis segitség! -
Dave™
nagyúr
válasz
Magnum_ #1201 üzenetére
exportálsz csv-be az outlook.com-ról, azt meg a gmailben beimportálod. Én is ezt csináltam, mert WP-ről jöttem, elég egyszerűen ment.
Ne haragudj, de nem fogom screenshotokkal prezentálni, outlook.com-on keresd meg a névjegyzéknél az exportálást, én 1-2 perc alatt megtaláltam, amíg a válaszra vársz te is megtaláltad volna.
-
Susana
tag
válasz
Magnum_ #1201 üzenetére
Gondolom a live.hu van valami export inport vagy biztonsági mentés?! Ha ezek megvannak akkor mehet a google cimtárba a beolvasás/importálás. Anno én is igy csináltam csak telefonról mentettem le biztonsági mentést és ugy olvastam be googlebe... Mire mindent beállitasz kép email bejegyzések egyesítések stb.. egy fél nap biztos lesz.
-
Susana
tag
válasz
Magnum_ #1199 üzenetére
Valami szinkronizálási brobléma van.. Probáld ki 1-2 névjegyet google cimtárba menteni képpel. Szerintem nem lesz vele gond!! Esetleg export-import át lehet rakni egyikből másikba.
Más: Mostanába a viber azt csinálja hogy nem kapom meg az üzeneteket ha nincs bent a memoriában vagy ha kikapcsolom. Ugyan ez a helyzet a color notetal. Ha kilövöm akkor nem emlékesztet. Ha nem lépek be 2-3napig nem is küld emlékesztetőt. Visszamenőleg kapom meg az üzeneteket és az emlékesztetőket.
Ennek mi lehet az oka? Nem emlékszem hogy régen is csinált volna ilyet! -
rjg
őstag
válasz
Magnum_ #1120 üzenetére
Ha szereztél root jogot, akkor futtathatsz olyan alkalmazást, ami tudja ezt. Pl nekem a Root Cleaner vált be, de valószínűleg találsz free-t is, ha körülnézel a Playben.
-
törölt tag
válasz
Magnum_ #1039 üzenetére
Hádde erre mondtam, hogy ha netes felületen (outlook.com) szerkeszted a névjegyet, és adsz hozzá kontakt képet, akkor azt letölti a telefonra is
Susana: Ezek nagy része szerintem gépi fordítás, vagy legjobb esetben valami (Kínában működő) fordítóiroda műve, de egyik sem szokott fantasztikus minőségű lenni
Amíg a gyártó nem szán rá erőforrást, hogy saját fordítókat alkalmazzon az egyes nyelvekhez, vagy legalább átvegye a közösségi fordításokat, addig nem hiszem, hogy ez fog változni. Én ilyen munkakörben dolgozom, csak más cégnél, szóval kb látjuk, hogy kinél milyen a fordítás minősége.
-
törölt tag
válasz
Magnum_ #1034 üzenetére
Én simán megadtam a fiókoknál az outlook.com-os címet és jelszót, és beállított mindent magától, Exchange fiókként, és szinkronizálja a névjegyeket, naptárat és jegyzeteket, meg is lepődtem rajta, hogy ez ilyen könnyen ment.
Neten az outlook.com-ról belépve a bal felső sarokban a kilencs pontra kattintasz, People, és ott tudod kezelni a névjegyeket. -
törölt tag
válasz
Magnum_ #1032 üzenetére
Ez fura, nekem is egy outlook.com fiók van, de tudok kapcsolatokat szerkeszteni, bár dob egy üzenetet, hogy a kapcsolt kontaktoknál csak a nem kapcsolt adatokat lehet szerkeszteni. Nem lehet, hogy a netes felületen van összekapcsolva másik fiókkal? Amúgy ha neten szerkeszted, az nem jó?
-
törölt tag
válasz
Magnum_ #1027 üzenetére
Nem adtál hozzá több fiókot? Mondjuk Gmail, Linkedin, stb? Az azonos nevűeket elvileg egybevonja, és akkor adhat ilyen üzenetet. Témákat tudsz letölteni az App Centerből, de a legtöbb fizetős szerintem, szóval egyszerűbb, ha csak ikont akarsz cserélni, akkor mondjuk Nova launcher, vagy hasonló telepítése, ami elfogad témákat.
-
plutox
csendes tag
válasz
Magnum_ #1024 üzenetére
Kameránál ilyen a képarány, ezért van ott alul a fekete sáv. De ha átállítod a képarányt 16:9-re akkor teljes képernyős lesz a felület. Más kérdés, hogy ebben az esetben a felbontás is drasztikusan lecsökken.
Billentyűzet persze, hogy letölthető a Play-ről, bármelyiket használhatod.
Ikonpack-ról nem tudok, de a témázás lehetősége a 4.5.4I rendszerrel még megoldott, ha a legfrissebb 4..5.4.1I van fent akkor ezt már nem lehet. Nekem erre nem volt igényem, ezért nem foglalkoztam vele, annyit lehet állítani, hogy a személyreszabásban ki lehet kapcsolni a Flyme-stílusikonokat, ami néhány ikont megváltoztat (én így használom). -
törölt tag
válasz
Magnum_ #1003 üzenetére
Ez a beállítás nem hálózatfüggő? Mármint hogy ezt nem konkrétan a telefon csinálja, ahogy a hívásátriányítást sem, hanem lekéri a hálózat beállításait, és utána küld egy üzenetet, hogy módosítsa azt. De gondolom nem minden hálózat támogatja, és/vagy nem minden tarifacsomagnál elérhető (lásd: flottás).
-
-
danee91
senior tag
Ebből a telefonból az international verzió sem tudja a B20-as 4G-t.
Egyébként nem hiszem h rosszat adna a Gearbest, mert alul a frekik szerint itthon működik, amit ők adnak.
A teljes kínai piacra szánt verziók CDMA-sak, esetleg TD-SCDMA? Azok esetleg egy itteni 4G frekin képesen menni (FDD 1800MHz), vagy pedig GSM-en, a WCDMA kizárva (azaz 3G 900MHz és 3G 2100MHz is kizárva).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest