- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
AKs
tag
Most már nálunk itthon is két készülék van, az enyém és a páromé.
Az enyém 3,5 hónapos, sosem volt rajta fólia, az állapota makulátlan, mind a kijelző, mind a többi rész.
Toknak házi varrású, méretre készített, velúr-hatású műbőrt használok, csak utcán, zsebben hordva.
A páromé pár napja lett véve, egy nagyon kedves ph-s kolléga adta el. Az kb. másfél hónapos, azon gondolom a kezdetektől IPAKY tok+fólia van a (számlán a telefonnal együtt szerepelnek). Ez is makulátlan.
Szóval 1-1 a meccs állása, majd meglátjuk hogyan alakul a továbbiakban.
(Az is igaz hogy az én példányom sosem fogja megismerni egy női táska varázslatos tartalmát)
-
rjg
őstag
Én majdnem tíz éve így töltöm - éjszaka töltőn van - napi rendszerességgel a telefonjaimat és nem vettem észre egyiknél sem ebből adódó jelentős teljesítményromlást. Mindezt úgy, hogy a telefonjaim többsége családon belül marad, pl a lányom máig egy Galaxy S3-at használ és abban kb két hónapja cseréltem ki a három éves akksit.
-
gyusza99
csendes újonc
Ezt a Meizu-t néztem, csak az oldalon sehol sem látom, hogy EU Warehouse részlegről küldik-e vagy Kínából.
Lehet, hogy csak én nem találom.
http://www.geekbuying.com/item/MEIZU-M2-NOTE--MEILAN-NOTE-2--5-5inch-FHD-Android-5-0-2GB-16GB-Smartphone-4G-LTE-MTK6753-Octa-Core-1-3-GHz-Smartwake-Miracast---Gray-346665.html -
APippo
tag
Amennyire az MX5-ös beta videókból nekem lejön, dizájnban van különbség (de abban sok). Ha hinni lehet ezeknek akkor gondolom erre is ez jön majd ki, youtube-on nagyon sok videó van róla, azonban emberi nyelven nem találtam bemutatót.
Az android verzió marad 5.1 de papíron az aksi jobban muzsikál és a RAM is "optimalizáltabb". Legalábbis ezt ígéri a gyártó.
-
törölt tag
Ha üzenetküldésre használod a telefont leginkább, akkor nem a kijelző megy, hanem csak folyamatosan csatlakozik netre. A másik meg, hogy a legtöbben folyamatosan WiFi hálózaton vannak, nem mobilneten. Van akinél nincs is mobilnet egyáltalán (most nem a topiklakókra mondom, csak úgy átlalában a hosszú üzemidőt produkálókra).
Én nem szoktam mobilról netezni, videókat nézni és hasonlókat, hanem legfeljebb reggel a híreket futom át, de az 10 perc (RSS olvasóban), amúgy meg Wechat és Whatsapp megy leginkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest