- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
Új hozzászólás Aktív témák
-
dhstyle
tag
újabb apró dolog amit nem értek.. a 4.5ben az akkumulátor fogyasztás képernyőidő teljesen jól követhető volt.. itt max az utolsó 12 órát lehet... eléggé zavaró , hogy nem tudom a kijelzőidőmet.. mert ugyebár 12 óra alatt nem merül le..
-
dhstyle
tag
válasz
LantosBerry8 #2477 üzenetére
hmm ezt hogyérted? a teljes reklámmentesítés érdekelne engem is !
-
dhstyle
tag
válasz
LantosBerry8 #2475 üzenetére
5.1.5.0G nagyon bejövős a tempója a rendszernek szóval tuti marad a telefonon de azért ez a pár apróság amit leírtam bosszantó..
ha jóltudom fel lehet rá varázsolni azt a cuccot amivel betudsz lépni a flyme fiókba és onnantól lehet rootolni ugyanúgy.. de nem érzem szükségét a rootnak most valamiért.. (eddig minden telefonom rootolva volt) neked mire kéne a root?
-
dhstyle
tag
Na feldobtam énis a legfrisebb G-s verziót és ami elsőre feltünt , hogy jóval fluidabb a rendszer memóriakezelés is jobbnak tűnik igen sok app kell legyen megnyitva ,hogy kilőjje a rambo' az utolsókat.. és ha nincs is megnyitva az alkalmazás érezhetően gyorsabban nyílik meg minden.. tetszetős.. viszont nem tetszik , hogy a biztonság menüből nem lehet alkalmazásokat törölni.. bekell hozzá menni a beállításokba stb.. jóval macerásabb.. meg , hogy a kamera exponáló gombja egy nagy fehér pötty.. rettenet csúnya.. ja meg , hogy a videóhoz váltani kell.. nem lehet egyből felvételt indítani.. dehát na..
-
dhstyle
tag
Épp telepítem rá. 5ös bétával nem tudtam belépni a flyme accountba.. server response error meg hasonló válaszok vártak , meg olyan kérdésem lenne , hogy teljesen kiment a fejemből , hogy anno hogy léptem be a flymeba nem emlékszem semmire. Talán a jelszóra igen , de mit kéne írni az accounthoz
próbáltam a telefon gyári számával de ugye alapból nem reagált semmit az 5ös flyme..
-
dhstyle
tag
Olvasgatom , a fórumot amennyire van időm , de nem tudom kihámozni , hogy most épp melyik Flyme verzió az ami esetleg tud magyarul friss és jó. Tudnátok segíteni? esetleg egy letöltőlinkel együtt.
-
dhstyle
tag
mivel senki 1 szót sem reagált a problémámra ezért hálából leírom , a gariztatás menetét EUstockos vásárlás esetén.. szóval : teljesen jó , kijelzőcserét csináltak 5 nap alatt elis készült valószínüleg hétfőn mehetek a készülékért. Tehát bátran lehet gariztatni mer normálisak.
-
dhstyle
tag
srácok valakinél fordult már olyan elő , hogy random nem érzékel a kijelző? most épp ott tartok , hogy abszolút nem érzékel.. eustockos.. mindent csináltam factory reset stb.. semmit se érzékel..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged