Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
#70516736 #1683 üzenetére
Köszi a segítséget!
A hotspotnál megtaláltam a kapcsolót előbb is, de a jelszó beállítás csak most lett meg, hogy újra ránéztem, és megnyomtam a "Hordozható Wi-Fi....",-t Na ott volt alatta a jelszó átállítás.
A rendszerbillentyűzet alatt viszont nincs az alapértelmezett billentyűzet kiválasztás. Tehát, ha apk-ból telepítek egy billentyűzetet, akkor az megjelenik a kiválasztható billentyűzetek között, és ki is pipálhatom, de nem az fog feljönni, ha mondjuk sms-t írok.
Hogy azzal tudjak gépelni, ahhoz alapértelmezetté kell tenni. És ehhez a stock droidban van menüpont. Itt még nem találtam. Viszont most annyira ez nem izgat, ugyanis másképpen, de sikerült a kedvenc billentyűzetemet beállítani.A hospot-os segítség viszont nagyon jól jött!
[DDAY]F4C3 Valóban vannak kisebb gondok (mint nekem még a billentyűzet, de lehet csak vak vagyok), viszont nálam a hangminőség nagyon is rendben van. Igaz fülhallgatóval csak ma este próbálom ki, de a külső hangszóró is nagyon szépen és hangosan szól, illetve telefonálás hangminősége is olyan, mintha előttem ülne a másik fél. (Utoljára ilyen élményem a röhejesen olcsó Tesco-s OpenDott telefonomnál tapasztaltam.) És a másik fél sem panaszkodott egyszer sem, hogy nem hall rendesen, holott az előző Cubot H1-mel ez sokszor előfordult.
szerk, Ha jól láttam a Flyme 5 screenshot-jait, abba legalább már visszarakták a normális menüfelépítést.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
#70516736 #1185 üzenetére
Peldaul ezt a nagy kontakt kepet hivasnal az istenert se tudom beallitani. A naptarban a napok nevei rosszul vannak jelolve (3rd party app, oke, tudom), a galeriaban meg az oraban is vannak meg palcikak, de az zavar a legkevesbe.
Meg vibral chatheadA samsungom meg hiba nelkul mukodott
-
eustock
tag
válasz
#70516736 #577 üzenetére
Várhatóan 2 héten belül érkezik be a friss szállítmány.
A készülékeket a gyártótól szerezzük be, a végfelhasználói árat több minden is befolyásolhatja, olcsóbban, vagy drágábban kapjuk -e a terméket, az aktuális devizaárfolyam stb..
(#578) D@niel
Ezekből 1 adat mindenki számára publikus, hogy mennyiért lehet kínai webshopból megvásárolni.
(#579) gabor231
Hozzászólás első fele.
(#587) DxxD25
Amennyiben gyorsan kell a készülék, akkor valóban drágább lesz.
(#590) Norb€€€
Igen, várják még páran a friss adagot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem lett erősebb, szebb vagy kimondottan jobb az elődjénél a Meizu új, középkategóriás phabletje, viszont lehet hivatalosan kapni itthon, ami nem kis eredmény.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest