- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz
gabor231 #891 üzenetére
Most szivatsz? A voda smart kameráját szidják a topicjában mint a bokrot, ezért is vetettem el. Azt írták az iPhoneom fényévekkel jobban fotóz mint az.
Eladtam az iPhonomat (5) ma, hogy veszek Meizut, amire it azt mondták hogy jobban fotóz mint az iPhoneom.
Erre te beírod hogy a Meizu olyan fotós mint a Smart Prime?
Most akkor mit higgyek?Susana írta: "Az iphon 5 sokkal jobban mossa a részleteket több a képzaj. A meizunak is van de nem annyi. Ráadásul 13mp igy bőven marad részlet. Jobb a kamera!"
Mondjuk nem sürgős a rendelés van még itthon pár telefon amit tudok addig használni...
-
eustock
tag
válasz
gabor231 #654 üzenetére
jó lenne tudni Eustock mennyit rendelt be,van e annyi hogy mindenki kapjon
Jövő hét szerdán érkeznek be a készülékek.
Javasoljuk a termék adatlapján az Értesítést kérek gomb használatát, mert a feliratkozók azonnal értesítést kapnak, amint a készülékek beérkeznek raktárra. (M2, M2 Note) -
D@niel
addikt
válasz
gabor231 #543 üzenetére
még nem tudom, szerintem egy hajóban evezünk. jó lenne megvárni, mert ha jó az ajánlat, nekem ér egy kis pluszt, hogy vékonyabb, nehezebb a telefon, minőségibb a hátlap, ha erősebb is a hardver nekem nem feltétlen lényeg, mert szerintem menet közben úgy sem érződik, játszani meg iPad-en szoktam.
nem gondoltam, hogy még most sem tudtam le adni a rendelést + várnom kell max 2 hetet, kicsit sok, viszont ki tudja mikor lesz metal az eustocknál.
szerintem a metal hatossal fog kezdődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest