Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
az a gond, hogy a frissítés alkalmazást is töröltem, hogy ne jelezzen állandóan, hogy van flyme6. így viszont a fájl kezelőben rá nyomhatok a .zip-re, nem tud vele mit kezdeni.
elrontottam, tudom. de jó lenne helyre tenni, mert nem tudok navigálni, szenvedés az egész, lehet törölt valami gps-es dolgot, és azért ilyen. -
cbatesz
tag
Köszi szépen, jó lehet, de valahogy már nincs kedvem mókolni vele és az 5-ös flyme nekem tökéletes, a 6-os nekem nem jött be visszaraktam az 5-öst, most root sincs és így is megvagyok. Az m6 notera vártam, várok, de még sehol nincs global verzió 😠
Amúgy én is nagyon meg vagyok elégedve a teloval már két éve
😊 -
D@niel
addikt
-
Helpner
csendes tag
Korábban én is írtam a melegedést és a merülést. Előbbi nem tudom miért lehet, az utóbbin lehet kicsit javítani az Alacsony energia üzemmód bekapcsolásával. Valamivel tovább bírja, de még így is neccesen bírja az 1 napos üzemidőt normál használat mellett.
És igen, az intelligens futtatás is felemásan működik. Példának okán a Chrome-mal működik minden alkalommal, de a Messenger-nél nem, többségében kilövi és jó pár percig tart mire feléled megnyitás után -aztán vagy jön értesítés üzenetről vagy nem- hiába van beállítva, hogy fusson. De ez igaz, a hívásokra és az sms-ekre is, hol jelzi hol nem, hogy bármi is volt. Az Áramellátás/fogaskerék Intelligens alvás Ki-/Bekapcsolása se segít ezen. -
Kismazsi
csendes tag
Akkor hanyagolom,de van 1 idegesítő bug-om amit azóta se bírtak kijavítani ... amióta 5.x.x-et tettem fel azóta lezárt állapotba ha valaki éppen megcsörget a telefon fel se veszi.. se értesítés se semmi,mintha meg se történt volna.. a másik félnél kell kb 2-3-at csörrennie mire nekem észbe kap ,viszont amikor nincs lezárt állapotba akkor egyből jelez....4.x.x-nél nem csinálta..
-
D@niel
addikt
ekkora aksinál ezt nehéz meg mondani, én lényeges változást nem vettem észre.
van egy új mód, éjszaka kapcsol be - ha engedélyezted, ilyenkor lekapcsolja a wifit mobil netet - este nem jön semmilyen online értesités, így még kevesebbet merül éjszaka.
5-ös alatt volt olyan probléma, hogy 10%-tól nagyon gyorsan lemerült a gép, 6-os alatt semmi ilyesmi nincs már. lehet,hogy az utolsó 5-ös update-ek egyike oldotta meg, már nem emlékszem. -
Sondi1986
addikt
Anno mikor vettem a telefont szóltam a csávónak hogy melyik Flyme van fent, írt valami 4.0. Én meg példakép mint hozzá nem értő írtam neki hogy ez a legújabbat fel tudná-e nekem tenni Flyme 4.2.8.2I
És evvel érkezett meg a telefon hozzám.madgie kolléga segített az első 4.5 és vissza 4.2A-ra való vissza telepítésben, és ő mondta hogy a 4.2.8.2A tud magyarul.
De mivel régóta nincs MX4 nem akartam tőle segítséget kérni.
-
Sondi1986
addikt
Tavaly leszedtem a 4.5i a gyári frissítője szedte le, én csak rámentem az adott mappára és már frissült is, csak angol volt, és vissza akartam térni az eredeti 4.2-re de elfelejtettem hogy A, G, vagy I.
Anno mikor még ment az MX4 fórum, ott kaptam segítséget és 4.2 A van fent és magyar.csomagot gyökérkönyvtárba tetted A melyik is?
recoveryből tetted fel Azt úgy lehet elérni hogy bekapcs gombot nyomod meg a hangosítást? Utána rádugom a gépre és írja a recovery 1GB? -
Sondi1986
addikt
-
Tybe3e
tag
Egy kisebb Google keresés után ilyet találtam:
"...I learned that the culprit is the EINT wake lock and that it is related to the wifi chip not being put properly into sleep mode. So one solution is to make sure that your wifi gets automatically turned off when you don’t need it.
I’m using the Xposed module ‘Smart Network’ so that my wifi is turned off whenever my screen is turned off. The module ensures that wifi turns on again whenever my screen turns on. That way I have my wifi connection on when I’m actively using the phone and have the wifi off when I’m not actively using the phone. This has improved my wake lock situation significantly."
Szóval a wifi nem kapcsolódik rendesen alvó módba, "beragad". Megoldás lehet kikapcsolni, ha amúgy nem használod hogy ne menjen a háttérben, vagy ha használsz Xposed-et, akkor a Smart Network modul is megoldás lehet.
-
SmikOne
tag
Eddigi tapasztalataim alapján:
Facebook: kb. fél perc késéssel
Messenger: Néha késeget pár másodpercet, de nem vészes. Az a probléma vele, hogy nincsenek chat-fejek (be van kapcsolva) és amikor felugrik egy új üzi, és te rányomsz akkor sem hozza be... Szépen meg kell mindig nyitogatni az alkalmazást...
Flickr: Soha semmi nem jön megHa néha eszembe jut belépni akkor viszont percekig csak rezeg
Tinder: Soha semmi értesítés
Whatsapp: Egy nap késés. (ugyan mi az ugyebár...)
Snapchat: Nem gyakori vendég onnan sem az értesítés... Nagy ritkán ha valaki felvesz arról küld egyet, de üzenetekről soha...Egyébként ha lenne értesítés akkor nagyon megfelelne... Üzemidőben is sokkal jobb lett a négyes verzától... De ezek a befagyások nagyon rávisznek a cserére... :/
Mod: A memóriában tartás sem tudom minek van (be vannak lakatolva) ha egy Facebook-->Snapchat-->Facebook váltás után újrakell töltenie mindkét alkalmazásnak -
[DDAY]F4C3
tag
Érdekes, hogy néha folyamatosan stabilan jönnek az értesítések és van mikor nem. Próbálom megtalálni a különbséget, de úgy látom, hogy az alkalmazások akkor kapcsolódnak, mikor átváltok rá. Pedig rajta van a lakat, stabil a net és nem törlöm őket a memóriából. Engedélyezve van, hogy automatikusan induljon..
-
rjg
őstag
Sajnos nem tudok rá egyértelmű választ adni, mert nem szűz telepítést, hanem upgrade-t csináltam.
Az xda-nál van aki azt írta, hogy nem kap értesítéseket, nekem jönnek rendesen.
A gapps-ra azt írták, hogy a Meizu alkalmazásboltjából kell letölteni a Google installert, azzal lesz Play, nekem fent voltak a Google alkalmazásai, de újra kellett flashelnem a Play miatt.
Én élesben használom, egy gmail és három különböző céges domain-em folyamatos szinkronja megy. Napi 20-25 telefonhívás, bő két óra telefonbeszélgetés, kb egy óra Waze, böngészés, e-book olvasás. Még egyszer nem fagyott le, nem indult újra, teljesen stabil.
A kütyüb@ziság miatt korábban gondolkoztam a telefon cseréjén, de így mintha egy új készüléket kaptam volna. Ráadásul üzemidőben a jóval drágább alternatívák - Oppo R7s vagy OnePlus Two - is gyengébbek, B vagy C brandre pedig (a Meizu ezt már kinőtte szerintem) nem váltanék. -
törölt tag
-
Tewe013
őstag
Ha 4-ről szeretnél frissíteni mindenképp érdemes factory resetet csinálni.
(#1532) Norb€€€:
(Gugli fordítóval fordítva, kínairól angolra)
Change Log | Flyme OS 5.6.1.12 Beta
Change Log | Input Method
· Search Legend: Pinyin state, for the search box on the input screen Lenovo Instant Support
· On the skin: increased skin dark switch
· Symbol: "Common" symbol keyboard to sign recently used
· Expression: Optimize emoji expression form (MX4 Pro follow-up support)Change Log | Talkback
· Optimization: system upgrade, music, calculators and other system applications are adding support for Talkback
· Fix: under Talkback can not enter the password problem, support reading passwordChange Log | System Upgrade
· Optimization: Modify silently download logic, immediately notify the download is complete
· Optimization: download failed after adjustment notice reminding styleChange Log | mobile butler
· Standby power management: a new standby power management functions from a single application of clean power into smart power determine all applications, and use the new "freeze" applied technology, significantly enhance the energy saving effect (PRO 5 / MX4 Pro)
· Security Privacy: Enhanced Security Privacy Rights Management (PRO 5 / MX5 / MX4 Pro / charm blue note)
· Fixed: some Google services plug-in icon is displayed as blank (MX4 pending subsequent synchronization)
· Fix: speed up phone charm blue note will end the problem of third-party default desktopChange Log | newsletter
· Optimization: Optimization "Add to Contacts" page visual effectsChange Log | Audio
· Fix: Open the equalizer, use headphones to listen to music when the phone, hang up the phone there sonic boom
· Fix: Open QQ handsfree voice or video, you can not press the volume keys to adjust the volume of QQ voice or videoChange Log | WLAN
· Fix: Even now Wi-Fi connection failure problemChange Log | install external applications
· Safety Monitoring: For external application installation increases the risk warnings and official test (PRO 5 / MX5 / MX4 Pro / charm blue note)Change Log | Settings
· New: Security - Device Management and credentials, increase "install applications unofficial channels" risk warning switch (PRO 5 / MX5 / MX4 Pro / charm blue note)Change Log | Music
· Optimization lyrics display, filter out the space under each style
· Fixed: the lock screen background music song will not be switched with the song, the music show and playing a song does not complyChange Log | File Management
· FIX: When you install / uninstall the SD card, continues to display the Install / Uninstall (PRO 5 / charm blue metal) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem lett erősebb, szebb vagy kimondottan jobb az elődjénél a Meizu új, középkategóriás phabletje, viszont lehet hivatalosan kapni itthon, ami nem kis eredmény.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Keresünk dokkolókat
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest