Új hozzászólás Aktív témák
-
Helpner
csendes tag
-
csakzolcs
tag
Én is így érzek
Vegyesek az érzelmeim, nagyon nagyon nagyon tetszik az A rendszer, és egymás után raktam fel a G-t és az A-t, baromira érződik, hogy az A mennyivel fürgébb, pattogósabb, nincs várakozási idő egyik appnál sem. Nem értem miért ennyivel gázabb a G-verzió,viszont most nálam is visszakerül, mert ez a kínai cucc meg hogy nincs play meg ilyenek (tudom megoldható, de nincs kedvem vele szenvedni
) elrettentenek tőle
-
Dave™
nagyúr
Szerintem ez annak tudható be, hogy az 5.1.8G-ből kikerültek a Google alkalmazások (valószínűleg okkal), és így nem lehet OTA frissíteni. Teljes telepítésnél is csak úgy fog sikerülni, ha törlöd a felhasználói adatokat, ebből kiindulva nem lesz OTA elérhető. A későbbiek szerintem igen, de ez most valószínűleg komolyabb változásokat hozott, csak ezek nem feltétlen látványosak.
-
LantosBerry8
senior tag
nem tudom... esetleg rootolt a készüléked? - ha igen, akkor talán azért... ha innen letöltöd, akkor azzal simán tudod frissíteni
-
darthdenes
tag
Nekem valamiért az említett 2 helyen (auto) és az elkészült képek helyén a kijelző nem érzékel.
Ha arra a területre fókuszálok ahol az említett köralakú ikon van nem reagál....csak körülötte.
Pl megy a kamera és rákattintok az elkészült képek ikonra fent nem érzékeli.... Nem történik semmi, ugyan úgy mintha az autora nyomnék. Így sajna a manuális beálításokat nem érem el......
Mitől lehet ez? Panel hiba? -
Mcleod
tag
A gyári fájlkezelőt (Dokumentum) és a Total Commander-t is próbáltam, ha rákattintok a Dokumentum fájlkezelőben akkor megkérdezi, hogy Kicsomagol, Megtekint, Office-szal vagy TC-vel...
Egyébként az Update.zip-et szedtem le az egyik fórumtárs által küldött linkról, 787Mb...
Köszönöm -
D@niel
addikt
(iPhone topikban most írtam épp, hogy mi a bajom az iPhone-okkal)
le fogom írni részletesen, mert erre most magamhoz képest is sokkal jobban rákészültem az eddigi kellemetlen android tapasztalatok függvényében, elolvastam itt az összes kommentet + külföldi oldalakon is, összes youtube anyagot láttam, írtam szentkutinak is, volt szervizes kollégámnak is megmutattam a telefon szétszerelését lépésről lépésre, ő volt az egyedüli aki nem támogatott, de miután látta belülről a telefont, biztat a vásárlásra.
mivel most 4s volt, biztos szuper lesz a nagy kijelző meg a még gyorsabb működés, de 1 hét elteltével le fogok írni mindent, úgy is minden milimétert át fogok nézni kívülről-belülről (szoftver).várom már nagyon az értesítő e-mailt, hogy leadjam a rendelést. a headset hiányát sajnálom, de próbálok egy xiaomi piston3-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 12/512 ÚJ! 36 HÓ HAZAI GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest