Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sigiusz
tag
Sziasztok! En harom eve hasznalom a telot. Eddig teljesen jol mukodott, de most kb. 3 hete teljesen megzavarodott az érintő kijelzője. Játéknál és gépelés közben néha teljesen random reagal, iranyithatatlan. Van ötlet rá? Factory reset mar megvolt.
-
cbatesz
tag
Enyém is 3 éves, bár már a kereszt fiamnak adtam ő használja nagy megelégedéssel. Xiaomi Redmi 5 plust vettem helyette, először fura volt, hiányzott a gomb, de a gesztusvezérlés helyettesíti. A meizu m6 note akciós az Eustocknál azt hiszem 35 ezer nagyon jó ár érte, vagy valamelyik újabb xiaomi a Redmi szériából.
-
Joey6
csendes tag
Helló!
Eléggé elcsendesedett ez a topik. Bocs, ha fárasztó lenne...
Vajon mennyien használják még a m2 note-t?
Az enyém karácsonykor lesz három éves.
Különösebb baja nincsen, mostanában mintha kezdene belassulni.
(Lehet, hogy újra kéne rakni a Flyme-t.)
Elgondolkodtam rajta, hogy le kellene esetleg váltani.
Ti mire cseréltétek/cserélitek le a meizu-t 50e. környékén?
Xiaomi, Meizu?
Meizuból várható mostanában valami hasonló jó teló?
Kösz az infókat! -
bencsikgab
tag
Sziasztok,
téves rendelésből van egy sötétszürke Ipaky tokom az M2 note-hoz, pontosan ilyen.
Bontatlan, átvehető a 14. vagy a 16. kerületben.
Semmit nem kérek érte cserébe, csak hogy gyere el érte.A címet megbeszéljük privátban.
-
Ryoo
senior tag
Sziasztok!
Előfordult már valakinél olyan, hogy a visszagomb és az ujjlenyomat olvasó bekrepált, de ha rendesen megnyomja az ember, akkor a home gomb része működik? Vajon ez szoftveres, vagy hardveres probléma? -
joelke HU
őstag
A családba tovább adtam az m2 note-ot. Kb egy hete elszálltak rajta a Google appok. Volt visszaállítás, meg rendszer úrjatelepítés. Flyme OS oldaláról csak a 6-os szedhető le, flyme 5-tel nem tudtam kipróbálni mert az nem tudok honnan leszedni. Lehet letiltotta a Google a gappok használatát? Vagy már nem tudok mire gondolni.
-
D@niel
addikt
két kérdésem lenne:
1)használja valaki a telefont tv-n, kábel-kapcsolaton keresztül? akinek van ilyen tapasztalata, kérem írja meg, hogy mit használ, és hogyan működik (mindig tv appot szeretném használni)
2)honnan érdemes kijelzőt venni? csak az érintő része tört, de az egész kijelző-panelt szeretném lecserélni, ha jól tudom, akkor a beszéd-hangszórót is érdemes lecserélni, ehhez is szívesen fogadnék egy linket
köszönöm
-
D@niel
addikt
@fzoli86 szerintem ezek közül amelyiknél látod az originalt, az mehet bele
én megpróbálnám a 3600mah után gyártottat helyedben@cbatesz egy olyat próbálnék, hogy a biztonság menüben beállítanám, hogy a program mindig fusson a háttérben (persze, ha kilövöd multitaskban, bezárja), újra indítás után mennie kell, ha nincs változás, lehetne írni a flyme bug-ba, esetleg a waze fejlesztőknek
-
fzoli86
tag
sziasztok, új gyári aksit keresek, van tipp?
előre is köszönöm! -
cbatesz
tag
Sziasztok! Waze t használ valaki ezen a készüléken? Nekem pár nap után megszokott hülyülni, de ha újból rakom akkor ismét jó egy darabig, 5-ös alatt semmi gond nem volt csak 6.2 alatt jött elő.
-
D@niel
addikt
flyme 7 érkezik február 24-én
-
Mcleod
tag
Sziasztok!
Érkezett egy Flyme 6.2.0.0G frissítés. Valaki telepítette már?
Nem járunk vele úgy mint egy korábbi verzióval, mikor elszállt az összes Google alkalmazás?
Köszi! -
grim13
csendes tag
hátlapot cseréltem, tiszta vacak lett a térerő.... vissza raktam az ujat és történt egy kis baleset, az alján lévő "USB Dock Connector Charging Port " csip alján van egy 3 pines csati ami a hátlaphoz csatlakozik, na abból letört a középső
egyelőre ötletem nincs miért felel mert nem tünik hibásnak, valaki esetleg tudja ?
-
Susana
tag
Üzemidő ugyan az mint az 5ösnél. Talán annyival jobb hogy 10% után nem merül olyan gyorsan!
Ami nekem egy frissítéssel sem oldódott meg hogy: a gmailen kapott dokumentumok( world, exel, pdf képek) nem mindig tudom letölteni (3ból 1x). A munkám miatt napi szinten jönnek az üzenetek csatolmánnyal... kicsit idegesítő -
D@niel
addikt
válasz
cbatesz #3189 üzenetére
nekem mondjuk a multitask nem annyira kényelmes, 5-ös alatt gyorsabban tudtam váltani, valamint az értesitési részlegesen hogy kisebbek lettek a kapcsolók se jön be annyira, nagyobb gombok jobban láthatóak voltak
más, mig a tálca jobb sarkában a wifit, térerőt, aksit félkövérré tették, addig bal oldalon a pontos idő nem lett félkövér
tök jó amúgy, látszik, hogy figyelik a visszajelzéseket
-
SLYM
veterán
Sziasztok! Bocs a béna kérdésért, de hogy tudom megosztani a mobilnetet a telefonon? Köszönöm!
-
grim13
csendes tag
hogyan tudom a play-t vissza varázsolni rá?
-
D@niel
addikt
éjfélkor zártam le a telót, háttérben futott messenger chrome whatsapp telefon instagram és 16-ról 14%-ra merült reggel 8-ra. messengerre rá mentem egyből fel ugrott, vagyis tényleg a háttérben hagyta
most már 10% alatt járok, szépen egyenletesen merül1-2 apróság volt azért, pl YouTube 1080p-s videóból kiléptem a kezdő képernyőre és újra kellett rajzolnia az ikonokat, ugyanez volt amikor játékból léptem ki
egyszer fordult elő, el nézem neki, majd be állítódik szépenjó a rendszer, ajánlom ✌
-
D@niel
addikt
sziasztok, a múltkori problémám, miszerint nem tudtam gyári visszaállítást, se update-et véghez vinni a telefonon, a mai nap megoldódott, és úgy gondoltam, felrakom én is az új felületet (6-os üzemidő problémák miatt nem sokáig volt fent)
pár órája meg is történt, első benyomások pozitívak, sebesség rendben van, gyorsabbnak semmiféleképpen nem nevezném, egyszerűen csak a program megnyitásának-bezárásának idejét effekt mögé rejtették; emiatt folyamatosabbnak érződik a rendszer, de ha a nyers számokat nézzük, ugyan az a tempóamit észre vettem, hogy a wifi-indikátor se ingadozik, végig ugyan akkora jelerősséget mutat; ez sem jelenti azt, hogy erősebben fogja a wifit, csak azt, hogy a jelzés nem ingadozik
a gyári fotó app gyorsabban megjeleníti a képeket
új betűtípus van, ezt messengerben vettem észrea többit nem írnám le, mivel az előző 6-os flyme-ből már ismerjük
szerintem az üzemidő is rendben lesz, a programjaimat a security részben hagytam mindegyiket smart backround alatt, azaz, majd a rendszer eldönti, hogy mikor mit zár be
messengert pedig le lakatoltam, az gyakran kell, így mindig egyből felugrik, memória ürítésnél nem nyúl hozzánekem az 5-ös rendszer ki volt gyomlálva, ez pedig update-el ment fel, így nincs benne semmi felesleges app
részemről ajánlott, rosszabb nem lesz, effektek pedig jók
flyme5 ugye 10%-ról nagyon gyorsan merül, 6-os pedig végig gyorsabban merült, szerintem ez a 6.2 rendben lesz ilyen téren -
D@niel
addikt
várható volt, hogy frissítés után gyorsabbnak tűnik a rendszer, a change log meg semmi ilyesmit nem említ
effektek miatt tűnhet gyorsabbnak, eredményt tekintve ugyanazüzemidő?
-
grim13
csendes tag
Kezdem unni én is ezt a rengeteg figyelmeztetést az update maitt, 6.1.0.0 g-ben végül is benne van a google play vagy külön telepítős? Nagyon tele rakták fölös alkalmazásokkal (ha igen kipucolható root nélkül) ?
-
Susana
tag
..és tényleg. Nekem az "A" van fent eddig gyorsabbnak tűnik. A kamera is hamarabb fókuszál. Csak az a sok kinai sz@r alkalmazás. Na de mindegy mert itt hivatalos verzsön. 😀
Ha kipipálom hogy alkalmazásadatok törlésével frissítse akkor megmaradnak a fotók? -
cbatesz
tag
Sziasztok jött egy 6.2.0.0.G
-
grim13
csendes tag
sziasztok valaki tudja mekkora a torx kell a hátlap leszedéséhez?
-
joelke HU
őstag
A youtube nem engedi lejátszani, ennyi, biztos azért mert úgy érzékeli hogy az adott hardver nem tudná lejátszani. A videó beállításoknál ahol a felbontást lehet kiválasztani ott max 480p enged a 720p 60 fps és 1080p 60fps videót nem is mutatja a listában a tablet meg igen.
Többször újra húztam a telefont 5 és 6 flymeval is próbáltam, csak azt jeleníti meg a youtube a listában, ami 30 fps-es 1080p.
Az hogy a gyári lejátszó mit tud az más kérdés. -
D@niel
addikt
válasz
joelke HU #3163 üzenetére
ez hülyeség, egy 720p 60fps-t simán 720-al játszik le, bár én még nem láttam olyan telót, ami 50 vagy 60 fps-el játszaná le a videókat. lehet úgy játszotta le, de a 50/60fps feliratot még egy yt-on se láttam telón.
szinte biztosra mondanám, hogy felhasználói hiba, vagyis, valamit te csinálsz/csináltál rosszul, de hogy mit, innen nem tudom megmondani -
joelke HU
őstag
válasz
joelke HU #3152 üzenetére
Nos mégsem a YouTube rendetlenkedik. Azért nem ajánlotta fel bizonyos videók esetén a 720p-t vagy a 1080p-t, mert ezek 60 fps-üek voltak. Valszeg úgy ítéli meg a program hogy telefon nem tudná lejátszani. Az új tabletemen gond nélkül megy. Ehh... Mégiscsak eljárt az idő a kis Meizu felett...
-
Susana
tag
válasz
cbatesz #3155 üzenetére
Reggel én is felraktam. Hol az angol hol magyar váltja egymást. Kicsit zavaró. Lassulást nem tapasztaltam se melegedést ami jó. Egy rakás alkalmazást felrakott kb 15db amiből 5 eltávolitható. Viszont hogy mondjak valami pozitivat is nagyon jok a témák(!!!) meg az effektek.
-
cbatesz
tag
Feltettem a 6.2.0.0.A-t
Angol nyelvű, de maradt magyar része is, ja mert csak a frissítésre nyimtam. Eddig jó minden, megmaradtak a beállítások, majd kiderül milyen az üzemidő. -
joelke HU
őstag
Na visszaraktam az ötöst. Hát a youtube továbbra is rendetlenkedik. Néztem más programmal, pl. Vidmate és az látja a 1080p videót a youtube meg max csak 480p-ben játsza nem enged választani nagyobb felbontást. Na mindegy. Viszont a Messenger bánatára is rájöttem. A Hotapps program frissítette az újabbra kérés, kérdés nélkül. Töröltem az új verzióját a Hotapps-nek és így most jó. Remélem így is marad.
-
Susana
tag
Holnap rápróbálok. Aztán irok a napokban higy milyen.
-
Susana
tag
Ezt próbálta már valaki felrakini: 6.2.0.0A
-
D@niel
addikt
válasz
joelke HU #3145 üzenetére
nekem a youtube-al se 5, se 6 alatt nem volt gond, ha egyszer egy videót 720-ra kapcsoltam, akkor miután elindult a videó, átvált -idővel, amikor érzékeli, hogy gyors a net- 720-ra. én manuálisan mindig rá nyomok 720-ra.
ha meg nincs 720-as opció, akkor alapból olyan a videó.a messengerrel én is szórakoztam, felraktam egy régebbi verziót -ami még a régi designnal volt- és nem frissitett, ha jól rémlik 90, 91-esek voltak az utolsók, amik jól mentek, viszont én sok verziót próbálgattam
térj vissza 5-re, ha ott nincsenek gondok
kilőttem multitaskból, aztán megnyitottam, és nem változott
youtube verziókkal is lehet próbálkozni, hogy melyik neked a megfelelő
és szerintem ne emiatt válts telót, mert más gépeken is lehetnek ilyen problémáksry, külföldi a bill
-
joelke HU
őstag
Felraktam megint a 6-os flyme-t, részben mert már untam, hogy naponta legalább 3x zaklatott amiatt hogy van új frissítés, részben, mert a youtube megmakkant, valamiért 480p-ben játszotta le csak a videókat, érdekes nem mindenhol csak néhány gyakrabban nézett csatornánál. Sajnos ez az új rendszerrel sem oldódott meg... Ehh... Na mindegy. Ami viszont jobban zavar, hogy a programokat automatikusan frissíti még mobilnetről is. Konkrét bajom a messenger-rel van. Régi verziót szeretek használni belőle. A play-en kinyomtam az auto frissítést. Eddig az jó is volt 5-ös alatt. Hát most hiába kapcsolom ki pár óra aztán megint a telefon a legújabbra frissíti és ráadásul nem is jelzi, hogy a frissítés megtörtént csak megnyitom a messengert és pfejj az új külső fogad. Ez valahogy nem kapcsolható ki? Vagy megint térjek vissza az 5-re?
Egyre inkább érzem jobb lenne már leváltani... Lehet inkább az lesz. -
APippo
tag
Pánikra semmi ok, megtudod oldani a zip telepítését másképpen is. Csak másold a belső tároló gyökérmappájába kapcsold ki a telefont majd be, de úgy, hogy bekapcs gomb és hangerő fel (vagy le, ebben nem vagyok biztos de egyszer így egyszer úgy megpróbálod be fogja adni) elvileg bejön a gyári recovery ahol automatikusan a megtalálja a gyári update.zip-et. Ott ki tudod választani, hogy gyaluljon mindent vagy csak a rendszert tegye újra. (Ha már próbáltad így is akkor bocsi)
-
D@niel
addikt
az a gond, hogy a frissítés alkalmazást is töröltem, hogy ne jelezzen állandóan, hogy van flyme6. így viszont a fájl kezelőben rá nyomhatok a .zip-re, nem tud vele mit kezdeni.
elrontottam, tudom. de jó lenne helyre tenni, mert nem tudok navigálni, szenvedés az egész, lehet törölt valami gps-es dolgot, és azért ilyen. -
APippo
tag
@Huszti74: Gondolom, ez alapján próbáltad vagy valamilyen XDA leírás alapján? Itt van egy leírás, de nekem gyanús, hogy azért nem működik mert ezek még régebbi A-s romokra készültek. Talán ha megpróbálod, hogy először egy régebbi A-s romot teszel fel (valamelyik ötös) és az alól megpróbálod megint lehet sikerrel jársz.
@D@niel: Akkor sem engedi ha frissen telepítesz egy .zip-et? Ugye visszaállításánál az szokott a probléma lenni, hogy mivel nem húzza újra a rendszert csak kvázi csinál egy data törlést nem tesz fel semmit. Jártam már én is így, hogy olyat töröltem ami miatt konstans alkalmazás leált/nem válaszol üzenetet kaptam, de ha frissen teszel fel egy .zip-et elvileg nem lehet probléma.
-
D@niel
addikt
nekem olyan gondom van, hogy a gyári rendszert felnyitottam, majd töröltem onnan gyári alkalmazásokat, most pedig nem tudom vissza rakni a teljesen eredeti állapotú gyári rendszert, nem segít se frissítés, se gyári vissza állítás.
tehát ha csinálok gyári visszaállítást, akkor újra rakja a rendszert, de hiányoznak belőle a gyári alkalmazások amiket töröltem.valahogy le kellene nulláznom a belső tárolót, és rá rakni egy rendszert, amit aztán fel tudok telepíteni.
ez hogyan kivitelezhető?sd-kártya van benne.
-
Huszti74
csendes tag
Sziasztok!
Két nap sikertelen telepítgetés után a segítségeteket szeretném kérni. Adott egy M2 Note 6.2.0.0 A firmware-el.
Erre szeretnék bármilyen global romot feltenni. Próbáltam Terminal Emulatorral, Busy Box-szal, illetve amit a Youtube-on és a különféle fórumokon találtam.
De minden alkalommal "Corrupt" a firmware, így nem tudok semmilyen Global romot telepíteni. Mivel ez rajtam kívül többeknek sikerült, így
valaki tudna segíteni, hogy mit bénazok el?
Előre is köszi a segítséget! -
D@niel
addikt
-
Joey6
csendes tag
Na, mivel senki nem írt vissza, gondolom már elég kevés Meizu teló tulaj van, akkor válaszolok én.
Mivel a probléma nem oldódott meg sehogy, ráadásul még a értesítések se jöttek ahogy kellett volna, ezért vissza raktam a régebbi Flyme 5.1.12.0G-t. Most minden úgy működik ahogy kell.
Ha lesz frissebb a Flyme 6.1.0.0G-nél majd esetleg kipróbálom.
Üdv! -
Joey6
csendes tag
Segítségeteket kérem!
Frissítettem Flyme 5.1.12.0G-ről > Flyme 6.1.0.0G-ra.
Adatok törlésével telepítettem. De ez a probléma mindig előjön:
Ha átnevezek egy mappát (pl.:rendszer), újra indításnál mindig vissza nevezi "mappa"-ra!
Lehet, hogy vissza rakom az 5-öst, az még jól működött.
Próbáltam a belső tárhely formatálást is. (+memo kártya nincs benne.)
Van-e tippetek, hogy mit csináljak?
Köszi a segítséget! -
-
Susana
tag
Köszi a választ!
Nekem és a feleségemnek 2éve van meg. Ez az első masinám ami ennyit birt. Rootolás után milyen programokat használsz a törlésre? Sajnos a másikra egy kijelzőcsere vár. Amitől egy kicsit félek mert már 1x elbasztam cserét igy. Kerettel együtt rendeltem aztán mindent kikellet szedni még a leragasztott aksit is.(#3125) kkp900: a flyme oldalán fent van az 5.1.12. Letöltöd a telora és felrakod. Ha igy nem megy akkor azt hiszem power+hangerő = factory mod ott külső forrásból tudod telepíteni a redszert.
-
sanyi722
tag
Tehát a: http://www.flymeos.com/firmwarelist?modelId=3&type=1 oldalt megnyitod, letöltöd a Flyme 5.1.12.0G verziót a pc-dre, összedugod a telefonoddal, rámásolod a "gyökérkönyvtárba" ez azt jelenti, hogy a telefon belső memóriájába másold, nem kell mappát csinálni neki, semmi.
Majd a videó szerint: https://www.youtube.com/watch?v=9bOin1a5JSk újratelepíted a telefont.
Lehetőleg a Clear data-t is válaszd, mert akkor kapsz egy szűz telót, újra belakjátok és kész kb. 15-20 perc -
kkp900
senior tag
Kedves D@niel!
Légyszives esetleg képpel is tedd már meg nekem,hogy szépen lépésről lépésre leírod nekem,hogy sikerült vissza frissítened az 5-öst rá!Mert a barátnőm,már nagyon nagyon ideges,hogy csináljak a telójával valamit hamár rábeszéltem erre a készülékre.
Nagyon lekötelezel vele.. -
D@niel
addikt
6,2 nem hiszem, hogy lesz. következő a 7-es flyme, de egyáltalán semmi hír nincs még róla.
kíváncsi vagyok, hogy meg fogja-e kapni egyáltalán.
egyébként nem látom értelmét, új animációkat tudnak bele rakni, de akkor még jobban romolhat az üzemidő.
ez egy elég olcsó telefon, szerintem a 6-os flyme-t is az újabb meizukra írták meg már alapból, és simán portolták az M2N-re, azért is lett olyan amilyen.nekem is az 5-ös van fent, rootolva (reklám blokkoló, felesleges gyári appok törölve-több szabad memória, stb.) teljesen kiszámíthatóan működik, mindig tudom mi fog történni, 10%-tól a merülés az tud furcsa lenni. ezen lehetett volna javítani, meg az értesítéseken, hogy ne kelljen annyit mókolni, de ha próbálgatta a felhasználó, megtanulta, hogy mit hogy kell.
másik dolog, hogy a nokia here navigáció múltkor kicsit furán működött, egyrészt menet közben a pontos helyemet jelző ikon nem az út irányába mutatott, hanem más irányba, de viszont az úton követte a mozgásom.
továbbá, többször elveszítette a jelet, ami eddig sosem fordult elő.
régen használtam a here navigációt, de amikor kell, akkor csak ezzel utazom: net nélküli, van éjszakai mód, és a nokiának mindig is jó volt a navigációja.egy kijelző csere már nagyon aktuális, mert múltkor szépen betört, és még nem rendeltem új displayt rá. térkőre esett, egyébként semmi problémát nem észleltem az eset után.
2016 márciusában lett meg a telefon, ami 4-5 hónap használat után került hozzám
nem tudom meddig lesz még meg (i7plus most képbe jött, eddig az M6N volt kinézve), nem tudnám elképzelni, hogy valami baja legyen, ezt a telefon a a saját kis "okostelefon történelmem"-ben kiemelten fontos állomás.
szerintem még két évet nálam simán ki húzna. utána aksi csere, és mehet tovább. kamera sajnos gyenge ...5-ös flyme-t simán vissza tudtam rakni hatosról úgy, hogy a fájl kezelőben rányomtam a frissítésre, nem volt probléma.
-
Susana
tag
Jelenleg 5.1.12.0G van fent. van egy pár apró probléma amit orvosolhatnának. A 6.1.nem lenne rossz ha nem merülne le 1nap alatt
Nincs hír egy új verzsön közelettéről? (6.2.0.0) -
cbatesz
tag
Köszi szépen, jó lehet, de valahogy már nincs kedvem mókolni vele és az 5-ös flyme nekem tökéletes, a 6-os nekem nem jött be visszaraktam az 5-öst, most root sincs és így is megvagyok. Az m6 notera vártam, várok, de még sehol nincs global verzió 😠
Amúgy én is nagyon meg vagyok elégedve a teloval már két éve
😊 -
APippo
tag
Egyre kevesebben vagyunk szerintem, akik még nyúzzák a kis készüléket, de szeretném veletek megosztani tapasztalataimat.
Ugyan a Flyme-t már vagy 10 hónapja nem látott a telefon, a kezdetben CM 12re cseréltem de a "napokban" váltottam egy komolyat Linage 14.1-re. Ez már 7.1.2-es alapokra épül és meglepetésemre igen fürge tőle a készülék. (Jobb mint volt CM-en és talán ugyan olyan mint volt Flyme-n.) Abszolút stock feeling ami nekem pl nagyon bejön, és a zipelés meg mókolás mindig a szívem csücske volt.
Bug alig, aksi időben kb a flyme 5 körül van (napi töltés.) Abszolút használható napi szinten is a ROM, igazi kicsit finomhangolni kell annak érdekében, hogy minden rendben legyen vele. (Működjön a kamera, root stb.) Komolyan ezek után nem látom értelmét, hogy lecseréljem a készüléket.
Ja igen, meg az elején meg kell szokni, hogy nincs annyi gesztusvezérlés mint a gyári rendszer alatt.
Aki fogékony az ilyenekre az megtalálhatja az ide tartozó topicot XDA-n itt. Vannak leírások szépen hozzá: nyitni kell a bootloadert, twrpt feltenni, zipeket letölteni telepíteni. (A kedvencem, hogy a google sans már elérhető, és nagyon menőőőőőőő.
)
Ezzel csak annyi a célom, hogy igen lehet variálni a telefonnal ha az ember egy kicsit bátor és nem rest időt rá áldozni annak érdekében, hogy friss legyen a készülék!
-
-
sanyi722
tag
Először is letöltöd a flyme.com-ról a legutóbbi 5-ös verziót, azt bemásolod a telefon gyökérkönyvtárába.
A youtube-on találsz videókat hogyan kell recovery menübe belépni, (pofon egyszerű) és a bemásolt Flyme 5....akárhanyas verziót telepíti, belakod a telót és kész. Egyébként ha itt egy kicsit visszaolvasgatsz részletesebben is le van írva. -
kkp900
senior tag
Vagy mit kellene kipróbálni esetleg?gyári visszaállítás vagy hasonlóra gondoltam.És azt is hogyan.Minden építő válasznak örülnék.
-
kkp900
senior tag
Sziasztok!Leírnátok,hogy kell vissza rakni a régebbi 5 ös verziót,mert a barátnőmnek ilyen telója van ,és rohadtul merül.Ahogy látom ez a flyme hibája,ahogyan többeknek is .De mivel nem vagyok egy szakértő ember ezért lépésről lépésre kérhetném,hogy leírná valaki a dolgot.Kecskeméten senki se vállalja el a telót sajnos...Ezért próbálnám egyedül visszarakni neki.
-
fzoli86
tag
Mondjuk oda van írva h kompatibilis a 4.0 val is. De akkor ez valszeg nem minden 4.2 es eszkore vonatkozik...
-
fzoli86
tag
Vásároltam egy ilyen [link] fülest és az istennek nem akar megszólalni. Látja a teló, párosodik is csak kiegészül a bluetooth jel egy kis lakattal. Redmi 4x-el simán müxik. Mi lehet a gubanc?
-
bagkri01
őstag
Én már cseréltem, nem nehéz. Én kerettel együtt rendeltem, szerintem úgy a legkönnyebb a csere. Annyi nehézség volt a dologban, hogy a beszéd hangszórót nem tudtam kivenni a régiből olyan erősen van bele van ragasztva, abból is rendelni kellett újat. Rengeteg videó van a neten, nézz meg párat, tényleg nem nehéz.
-
tjb007
nagyúr
Szegény telefont a kijelzőn lévő "üveg" se védte meg, olyan szerencsétlenül esett, hogy pókhálós lett.
Mivel ezt leszámítva nincs semmi baja megpróbálnánk cserélni a kijelzőt. Ismer valaki olyan szervizt Budapesten, ahol emberi áron kicserélnék a kijelzőt?
A másik lehetőség, hogy megpróbálom kicserélni én. Aki már cserélt kijelzőt attól kérdezném, hogy honnan érdemes rendelni (konkrét eladó/link is jöhet), mit kell rendelni (láttam csak kijelzőt és kijelző+ keretet is), és mennyire bonyolult házilag cserélni?Előre is köszi a válaszokat!
-
D@niel
addikt
szia, szerintem jobb az 5-ös felület, 6-os alatt előfordulhatnak üzemidő problémák, ill. semmi lényeges plussz funkció nincs, ami hiányozna az 5-ösből (nekem az alkalmazás váltás is kényelmesebb a régebbin).
@keszo: én kis módosítással oldottam meg, írj pü-t, ha érdekel.
-
keszo
őstag
Sziasztok
Én is segítséget kérnék.
Feldobta a telefon hogy van frissítés. Hogy lehet ezt eltünteti az értesítésekből? Mert ha újra indítjuk a készüléket, letölti és telepíti is. -
Mcleod
tag
Sziasztok! Érdemes feltenni az új frissítést? Ezzel most nincs olyan gond mint legutóbb, hogy eltünteti az összes Google szolgáltatást (Play, térkép...)?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem lett erősebb, szebb vagy kimondottan jobb az elődjénél a Meizu új, középkategóriás phabletje, viszont lehet hivatalosan kapni itthon, ami nem kis eredmény.
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest