Hirdetés

2018. július 21., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Phablet rovat

Meizu m2 note - ár/érték bajnok újraértelmezve

Nem lett erősebb, szebb vagy kimondottan jobb az elődjénél a Meizu új, középkategóriás phabletje, viszont lehet hivatalosan kapni itthon, ami nem kis eredmény.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A Meizu készülékek eddig legtöbbször olvasói felajánlásból jutottak el hozzánk, ami egyrészről nagy öröm, hiszen egy ideje még másképp nem juthattunk volna hozzá ezekhez, most viszont úgy tűnik, hogy komoly áttörés történt, hiszen már lehet itthon, hivatalos forgalmazásban Meizu készülékeket vásárolni. Az m2 note elérhetővé vált az utóbbi napokban-hetekben több helyen is, mi az Eustock.hu jóvoltából kaptuk meg a mobilt egy rövidebb tesztelésre, nekik egyébként a WayteQ az itthoni szervizpartnerük, tehát a tőlük vásárolt mobilok Magyarországon is egyszerűen lesznek garanciáztathatók.

Meizu m2 note kézben tartva
[+]

Az m2 note júniusban mutatkozott be, a gyártó pedig a középkategóriába szánja, az árképzése viszont nem ehhez igazodik, hiszen a kínai változatért odakinn csupán 800 jüant kell letenni az asztalra, ami alig 35 000 forintnak felel meg, de tegyük hozzá, hogy ez a verzió más LTE-hálózatokat preferál, mint az Európába szánt gépek. Ennek megfelelően odakint elég népszerű darabról beszélünk, a remek ár fényében még az is megbocsátható, hogy az elődnek számító m1 note még tesztünk alanyánál is erősebb hardvert tudhat magáénak.

Az Meizu m2 note tartozékai
[+]

Az m2 note kizárólag fekete előlappal, viszont szürke, fehér, kék vagy rózsaszín hátlapokkal is megvásárolható. A dobozt kibontva először a készüléket pillanthatjuk meg, mellette pihen a SIM-tálca eltávolításához használható tű, a dokumentációk alatt pedig észrevehetjük a microUSB kábelt, az európai töltőfejet, valamint azt, hogy a kínaiaknak is van humoruk: képesek voltak a fülhallgatónak külön fakkot szentelni a dobozban, hogy aztán kitömhessék hungarocellel és ráírhassák, hogy „Earphone not included".

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.