- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
válasz
madarasz92 #210 üzenetére
Nekem is volt lg g2-om, de nem tetszett a szofver. Tele volt bloatwarerrel, nagyon lassu volt az exponalas a kameranal, igergettek tobb mint fel evig az ujabb romot t-nel de csak nem akart jonni holott volt vele wifi problemam. Ket elonye volt az akku es a kijelzo meret. A tobbiben legalabbis szamomra akkor joval alul maradt a szifonfoz kepest.
-
KraX
őstag
Eloszor is koszonom a kommenteket! Ilyen horror aron amennyibe mostanaban a szifonok kerulnek kis hazankban, nem kell, koszonom. Nagyon szeretem magat az ios-t de tenyleg nevettseges penzeket kernek el erte. A hardver meg nagyon gyorsan avul. Tisztaban vagyok vele, hogy el lhet minden evben adogatni meg hardver aprozni stb, de nem akarok ilyenekkel foglalkozni mar csalados ember leven van jobb dolgom is.
-
KraX
őstag
Erdemes lehet iPhone 5s-rol erre a keszulekre valtani? Nem jatszom, szoval az a resze nem erdekel. Foleg web, mail, fotozas amire hasznalom a gepet es nem szeretnek egy vagon penzt kifizetni a kov generacios iphoneok valamelyikere kiadni. Annyit nem er meg nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honda topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest