- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonerz
aktív tag
Kb 2 hete használok egy ezüst international verziót, és megvagyok vele elégedve.
Akik a hardver miatt morognak, ezekkel a játékokkal teszteltem: Epoch2, Modern combat5, Real Racing 3, Sine Mora, mindegyik játék élvezhetően futott.
A hangminőség elfogadható volt, mindaddig amíg nem állítottam helyre engineer menüben, így viszont egy jó füles és power amp társaságában, szépen megfelelő dinamikával és térrel szól, semmivel sem gyengébb/rosszabb mint anno a redmi note 4G-m.
A fizikális gombtól kicsit fáztam, de mára már megszoktam, sőt mondhatni megkedveltem
A Flyme elsőre kicsit szokatlan volt, de mostanra megszoktam, bár a korrektséghez hozzátartozik hogy egy kicsit "fapadosnak" érzem kinézetre egy miui, vagy emuihoz képest. -
tonerz
aktív tag
Két nappal ezelőtt katapultált kb 50 centi magasról kőre ráadásul pofával landolt, semmi baja nem lett.
Egy ultra vékony szilikon tok és tempered glass van rajta, de az is megúszta karcok nélkül, bár gyanítom ebben nagy szerepe volt a toknak, mivel kb 1mm-el a kijelző fölött van a széle. -
tonerz
aktív tag
Meglepődnék ha az edigitalos ázsiai lenne.
-
tonerz
aktív tag
Megválnék szürke makulátlan másfél hónapos eustockos Note2-től.
Akit érdekel keressen privátban. -
tonerz
aktív tag
válasz remike55 #865 üzenetére
Biztos én vagyok a láma, de miért is baj neked mint végfelhasználónak hogy csak 20% az áfa az eustockos áron?
Szvsz nekem mint végfelhasználónak az ár a fontos, hogyha olcsóbban hozzá tudok jutni és még a garancia is esetleg szempont (magyar és nem kínai gar.) akkor teljesen hidegen hagy hogy mennyi áfa van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Politika
- Everest / AIDA64 topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest