- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
qamu74
őstag
válasz
csakzolcs #2809 üzenetére
1-bootloader nyitás
2-twrp telepitése
3-Rom telepitésBootloader nyitás részletesen le van irva az XDA-n!(gari ugrutt ilyenkor)
Twrp telepités is fenn van az XDA-n!
Utána már a szokásos flashelés megy!
Vigyázz! Miui8.nál meg kell venni a xposed modult ,ami egy ezres kb!(xMIUI)Én meg vettem!
Ez a rom béta1 verzio,ahogy a nevébol is látszk B1.
Én jobban figyelem a 4pda-t,mint az xda-t,mert itt az orosz,ukrán srácok csodákat cscinálnak!
Kár hogy nem beszélni orosz!És nem tudni regisztrálni,mert igy sokkal tobb mindent le lehetne tolteni a 4pda-rol!Hajrá!
MIUI Forever!!!!! -
Norb€€€
aktív tag
válasz
csakzolcs #2797 üzenetére
Én is csak annyit találtam róla, hogy Resurrection Remix az anyakönyvezett neve.
De nem esik róla sok szó, még a honlapjukon sem. Hogy ezt a telefont támogatná-e. XDA-n sem esett róla nagyon szó. Meizufans-on sem.qamu74 forrásokat be tudnál linkelni? Ill, te feltetted? Valami kis beszámolót írj már róla.
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
csakzolcs #2756 üzenetére
Kb. 10 perces művelet....
Root - fdroid - adaway(reklámblokkoló) - icebox(lefagyaszthatod a nem kívánt appokat, így még törölni sem kell)Googly play pedig:
A feltelepített "A" romban lévő alkalmazásközpontból (kék színű táska) letöltöd a google telepítőt, amit elindítva telepít mindent ami kell...
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
csakzolcs #2598 üzenetére
Én pont a minap tapasztaltam, hogy ha túlmelegszik a telefon, akkor ugyan a kis villámjel ott van az akku ikon mellett, de az akku ikon nem vált át zöldre és nem is tölt. (ezt épp egy forró görögországi napon tapasztaltam, amikor is a fényerő maximumon volt, wifi - adatkapcsolat ON és ment a navigáció... - amint a klímát ráküldtem és lentebb vitte a telefon hőmérsékletét, egyből elkezdett tölteni)
-
Buszos
aktív tag
válasz
csakzolcs #2504 üzenetére
Ezt a letöltést kicsit még meg lehetne bonyolítani. Most túl egyszerű!
1. Rég volt Meizum, elfelejtett jelszó helyreállítása.
2. Igazoló email ellenőrzése.
3. Jelszóváltoztatás.
4. Igazoló email ellenőrzése a jelszóváltoztatásról.
5. Bejelentkezés az új jelszóval.
6. Letöltés.
7. Hozzászólás (praktikusan Thanks!).
8. Elkezdődik a letöltés.Mintha a NASA-hoz akarnék betörni!
-
Norb€€€
aktív tag
válasz
csakzolcs #2484 üzenetére
A legtöbb bugfix.
Amire kiváncsi voltam a changelog alapján, hogy tényleg javult -e a kamera sebessége. Tényleg gyorsabban exponál, viszont kvázi fókusz nélkül. Ugyan úgy meg kell tapicskolni a kijelzőt, hogy találjon fókuszt.Ill. láttam, hogy múltkor valaki kereste, hogy a gyorsbeállítások közül eltűnt a tethering. Na most már saját magad rendezheted át a gyorsbeállításokat, bekerült egy screenshot opció, és visszakerült a Hotspot.
Home és lockscreenen, ha világos a háttér, akkor már feketével jeleníti meg az időt és a szövegeket stb.
Visszakerült a flyme fiók (user center).
Elvileg akkuhasználat optimizálva (én megszokásból minden este töltőre dugom, így nem tudok nyilatkozni)
-
uszipajtas
tag
válasz
csakzolcs #2281 üzenetére
Aviate a launcher, de ezen ikon pakkok közül valamelyik van beallitva.
Az idojaras lineáris diagram a weather timelinebol van,
A google search kereso pedig ezek kozul a Zooper widget packok kozul valamelyikbol van.(ezt nem talaltam most meg, illetve a packokhoz kell a mellekelt keretprogram)
A clock pedig az Elvan icon packhoz tartozik mint widget.Ezeket mind Google Playen kivul szereztem be Aptoidon keresztul vagy innen mazsolazgatva[link].
Remelem sikerult segitenem, jo szorakozast hozza
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged