- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
Én már cseréltem, nem nehéz. Én kerettel együtt rendeltem, szerintem úgy a legkönnyebb a csere. Annyi nehézség volt a dologban, hogy a beszéd hangszórót nem tudtam kivenni a régiből olyan erősen van bele van ragasztva, abból is rendelni kellett újat. Rengeteg videó van a neten, nézz meg párat, tényleg nem nehéz.
-
plutox
csendes tag
Szia.
Én 9-ről frissítettem 10-re, törlés nélkül. Nálam minden működik. G-mail is egyből értesít.
Nekem tetszik, hogy a zenelejátszó kezeli a dalszövegeket. Egyéb újdonság még nem tűnt fel, pár óra alatt, de jókat írtak erről a frissítésről más fórumokon.
Nálad valami egyéb hiba lehet, nem tudom mi. Te melyik verzióról frissítettél? -
Magnum_
nagyúr
Köszönöm!
kontakt kép társítás: nem szerkeszthető, mivel írásvédett funkciót tartalmazó névjegyet tartalmaz, vátson egyetlen fiókot érintő műveletre.
Na ezt hogy lehet? :-)
ha egyet választok ki, akkor meg azt írja, hogy AZ írásvédett... hogy tudom nem írásvédetté tenni?
Egyebkent ilyen: [link]
-
törölt tag
Köszi, kipróbálom majd.
Mondjuk ettől még beolvashatná a zenéket rendesen
Az SD/Music alatt vannak, igaz van vagy 2300 fájl, vegyesen flac és mp3. Most a Flyme boltból letöltött PlayMe lejátszóval hallgatok róla zenét, de azért ez elég fapados sajna. Amíg egy 32 gigás kártyán volt benne pár album, addig tökéletesen ment akármelyik lejátszóval.
-
álarc
aktív tag
Ez melyik verzió?
Van rajt egy frissítő app telepítve! Az nem műk? Vagy röppen a Magyar nyelv?
Kösz, előre is! -
tybsen
addikt
Köszi!
Redmi Note2 és Meizu m2 Note között gondolkodom (ahogyan elég sokan), mindegyik jobb igazából valamiben, egyszerűen nem tudok dönteni. (Honor 4x is képben volt, de talán a felbontás miatt mégsem lesz, bár nagyon jó az akksi).
Több tesztet, videót néztem már, gyakorlatilag a meizu akkuban és kamerában jobb, de nem teljes értékű a második sim hely, gyengébb a hw, a hangszóró,... ennyi lenne?
Akik a meizut választották, miért mellette döntöttek?
-
DemonDani
addikt
Csak úgy gondolnám, hog az ember a legjobbat akarja a pénzéért, ha egyszer már ennyire tisztában van a dolgokkal. (mondjuk nem tudom mikor vetted, lehet hogy akkor még nem volt itthon potom 60k-ért Note 2)
Azért nem csak a bivalyság szólna a Redmi Note 2 mellett, csak gyorsan arra böktem rá.
Persze nekem mindegy, csak azt hittem, hogy volt valami nyomósabb indok a választásod mögött, esetleges tapasztalat vagy egyéb, azért kérdeztem.
-
csongi
veterán
Mit nevezünk nagy gyártónak?
Azért a Snapi410 hez csak van Loli támogatás, míg az MTK 6592 hez még mindig csak várandós, pedig nem teljesen egy ligában játszanak, miközben kb egy korú ARMv7 mindkettő.Nem vagyok Snapi fan, és MTK telefonjaim vannak, csak ez kicsit fájó pont nekem
Talán a sony ki tudja belőlük erőltetni a saját készülékeihez vásárolt SOC-k friss driver-it.
Kíváncsi leszek maj a xiaomi hogy áll ehhez a dologhoz, és a többiekre is.... -
s4tch
veterán
Mivel csak Mi3-on próbáltam a flyme-t rövid ideig, és nem nagyon emlékszem a security center működésére, ezért csak halvány ceruzás tipp: nem lehet, hogy nincs engedélyezve a feltöltő appnak az automatikus indulás, és/vagy a security center nem engedi háttérben futni a programot? MIUI-n simán előfordulhatna ilyen jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest