- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz
chriss23 #1698 üzenetére
Köszönöm.
Szerintem még ma felrakom, mert nem bírok magammal.
Egyébként is csak félig laktam még be, így inkább az új romon fészkelem be magam.bagkri01, Köszi neked is!
Dave™, Nekem nem az a bajom, hogy ott van a nyolcas, hanem az ami nincs ott helyette.
Pl a dátumot, vagy az aku töltöttséget szoktam oda kirakni, de az értéket ez a rendszer nem írja ki. De a futó iGO ikonja helyett (kiírhatom, mert a szülinaposat használom) is csak a végtelen jel van.
Egyébként neked itt külön megjegyezném, hogy kipróbáltam már egy fülhallgatóval, és ro...adt jól szól a telefon.
Még csak a régi JBL-emet dugtam bele, de elsem tudom képzelni, hogy mi lesz, ha a KZ-EDR1-el próbálom. Szerintem lerobbantja az agyamat. -
bagkri01
őstag
válasz
chriss23 #1698 üzenetére
Én is 5-ös bétát használom kb egy hete. Bevallom nem tudom, hogy mitől béta, tökéletesen működik, nem akad és sokkal gyorsabb, mint a 4-es. Bár nekem a play nem ment, de flashfire feltelepítettem egy gapps csomagot és működött. A magyar nyelv hiánya nem zavar. Üzemidőben nekem sokkal jobb, mint az előző rendszer 2 napot simán hozza, pl tegnap este már kettő napja ment és még mindig 44%-on volt az aksi, még a mai napot simán kibírta volna, de biztos ami biztos feltöltöttem.
-
dlaj
őstag
válasz
chriss23 #1694 üzenetére
Itt az éjszakai műszak unalmában azért keresgélve találtam egy két képet/összehasonlítást:
Egész pofás, és ha az értesítési területen nincs fektetett nyolcas, már megérte. (oda szoktam kitenni, az aktuális dátumot)
Még egy kérdés: innen szedted le a 5.6.2.1-et?
-
dlaj
őstag
válasz
chriss23 #1694 üzenetére
Igen, nekem is úgy sikerült, hogy a Play-ből letöltött billentyűzet beállításkakor a felugró ablakban a másik billentyűzetet választottam ki. Hihetetlen, hogy nem rakták bele alapból, pedig biztosan többen jelezték, hogy ez a lehetőség hiányzik a beállításokból.
Az általad tapasztaltakból arra következtetek, hogy a Flyme 5-ből is kimaradt!Fel is raknám az 5.6.2.1.-et (a magyar nyelv hiányosságai ellenére), ha tudnál valamit mondani, ami miatt érdemes.
Változott a design? (vannak a neten valahol screenshot-ok?)
Változott a menürendszer? (visszakapta az eredeti droid formáját?)
Kapott a telefon plusz funkciókat? -
[DDAY]F4C3
tag
válasz
chriss23 #1680 üzenetére
Igazából jogos volt a kérdés, hogy van valami más rom hozzá?
Úgy kapásból 5-6 hibát simán fel tudnék sorolni, amit javítani kéne...
A hangszóró hangja tényleg rossz minőségű még halkan is. Főleg a folyamatos hangoknál, mint a hegedű (mondjuk szerintem ez épp hardveres gond lehet)Várom az 5-ös flyme - t...
-
dlaj
őstag
válasz
chriss23 #1680 üzenetére
A rom valóban jó, de lassan az őrületbe kerget.
Először a billentyűzet alapértelmezett beállítását nem találtam. Az most sincs meg, viszont egy kis trükközéssel mégis sikerült másik billentyűzetet beállítani.
Most meg a WiFi hotspot jelszavát nem találom. Kifelejtették volna belőle?
Aki használja hotspotként a telefonját, kérem árulja el, hol van a jelszó, és hol kell átállítani. -
APippo
tag
válasz
chriss23 #1632 üzenetére
A hivatalos Meizus fórumon tett bejegyzés szerint az m2 note meg a sima m2 előre láthatólag Áprilisban kapja meg az 5-ös flyme-t. Habár kiemelik, hogy nem hivatalos bejelentés hanem inkább csak egy pontosabb támpont.
Namár, az még nem itt van, ahhoz képest hogy szinte napi szinten jönnek ki a béta frissítések. Egész hosszú időnek tűnik, de jó munkához idő kell
.
ui.: A fórumhoz bejelentkezés szükséges ami mindenkinek a saját FlymeOS azonosítója.
-
rjg
őstag
válasz
chriss23 #1607 üzenetére
Hááát, én az elmúlt egy hónapban nem néztem bele a Redmi Note 2 fórumába, de akkor ment a panaszkodás rendesen, milyen bugok vannak a rndszerben. Én most már csak a Redmi Note 3-ban gondolkoznék, abból is a Snapdragon verzióban, hogy lehessen rá CM-et portolni, mint a Mi4C-re.
-
zaurac
tag
válasz
chriss23 #1583 üzenetére
Köszi! Az adatforgalmat most már legalább látom, de a névjegyeknél nem hívószámkijelzéssel van problémám, hanem a neveket nem tudom szerkeszteni külön vezetéknév, név előtag stb. alapján,pl itt is csak"Diákhitel" van, nem lehet külön megadni keresztnevet stb. csak egy mező van ahova egyben beírhatod a neveket:
-
Susana
tag
válasz
chriss23 #1471 üzenetére
Nekem is csinálja ezt hogy nem küld üzenetet ha nem gyitom meg 4.5.1. alatt. De nem csak erre hanem emlékeztető naptär stb... Kicsit idegesítő ujrainditom a telot minden kikerül a memóriából és addig se üzi se emlékesztető amíg be nem lépek az alkalmazásba. Persze visszemenőleg megkapom hogy tegnapra volt egy tennivalóm
-
chriss23
tag
válasz
chriss23 #1468 üzenetére
Nos volt amihez kellett a SuperSU. Playbol felraktam elinditottam katf katt amire kell es ujraindit. Utana a kinkelt kepen brallitod neki hogy engdelyezve es kesz is. Fleshfire csak igy mukodott, mert a gAppsokat ujra kellett raknom. Csak manulaisan engedtr szinkronizalni hat gondoltam kitorlom a felhasznaloimat (amit erdekes modon engedett pedig csak egy gmail fiok van megadva) es utana sehogy se akarta engedni hogy ujra megadjam. Egy ujra flesh megoldotta a goggle account gondot.
Mellesleg a gyari galareia appban ki kehet kapcsolni a nem kivanatos mappakat. Nem tudom ez benne volt e idaig. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Asztalos klub
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest