- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Segíts, pontosan hol. Emlékeim szerint az előző rendszer alatt is így került oda, de mér nem tudom hol kapcsoltam be. jelenleg egy Thetering appot használok, ami még kényelmesebb, mert ha USB kapcsolatot észlel egyből feldobja a bekapcsolás lehetőségét. Ettől függetlenül szeretném visszakapni a régi gombom.
-
D@niel
addikt
érdekes a dupla koppintás, mert ha benne vagyok a rendszerben ott már nem működik, lezárt képernyőn fel villan aztán le is zárja duplára megint, jobb lenne ha a rendszerben is le zárná a telefont.
más:
1)sok szó volt az értesitésekről, azt be lehet állítani, hogy a messenger app ikonnál kis pirossal jelezze, hogy jött valami? mert a felülről lehúzható sáv nekem nem tetszik az értesitésekkel kapcsolatban, iPhoneról jövök és nem tudom így használni.2)e-mailre a myMail appot használom, be lehet állítani, hogy pirossal jelezze az app felett, hogy hány olvasatlan van?
3) bejövő hivásnál miért késik a kijelző bekapcsolás, miért kell várni mp-eket?
4) be lehet állítani az A oldalt főképernyőnek?
5) a gyári böngészőbe hogyan tudom át vinni a chrome könyvjelzőket?
-
SzilagyiTibi
csendes tag
SD kártyára mentek. A gép viszont nem mutatja az összes telefonon lévő képet a DCIM mappában persze... A galériában is ha megnézem az infót, ki is írja szépen, hogy az SD Card/DCIM mappában van az xy.jpg nevű kép, a gép viszont ezt nem mutatja, se Windows Fájlkezelő, se a Total Commander.
-
dlaj
őstag
-
bozont
veterán
A whitelist-hez legyen hozzáadva a Google Services Framework és a Google Account Manager is (gondolom az A-s romnál előbb telepíteni kell a Play szolgáltatást), ha jól emlékszem ezek kellenek hogy rendesen szinkronizáljon a Gmail.
Véleményem szerint egyszerűbb lenne, ha szépen eltávolítanák a rendszerből ezt a biztonsági központot, tök felesleges így. Csak a baj van vele. -
[DDAY]F4C3
tag
Ha minden rendesen be van állítva...
- értesítések engedélyezve
- lakat az alkalmazás ablakán
- nem zárod be az alkalmazást (memóriában marad)
- ki van jelölve, 3 perc inaktivitás után se blokkolja a netkapcsolatot -
akkor tényleg minden értesítést megkapok.
Tudom, más telefonoknál ez nem teljesen így van, de azóta vannak messenger chat fejek is! Tegnap délután óta tesztelem így. -
LantosBerry8
senior tag
Hát én a böngészőn kívűl (UC Browser) mindenből a gyárit használom és nincs is semmi problémám....
Ezért azt gondolom, hogy aki itt a korábbi hozzászólásokban a meizut szidta, rosszul tette (fizetett troll)... Egyszerűen csak a külső alkalmazások nincsenek optimalizálva... -
rjg
őstag
Most megpróbáltam én is, a Google installer és a repair nekem segített, de kellett hozzá egy újraindítás és egy kis várakozási idő, mert először megint hibát dobott.
A SuperSu binárisa viszont a tegnapi Flyme5 frissítés felrakása, majd a root ismételt engedélyezése után gond nélkül frissült, legalább azzal nem kellett külön foglalkozni, csak engedélyezni, hogy megint az vegye át a root jogok kezelését. -
[DDAY]F4C3
tag
A simán eltávolítható cuccokat én is töröltem. Mellette Titanium Backup - al még a böngésző, zenelejátszó, video player, ebook, map, smartvoice, news, life progikat.
De sebességnövekedés nem lesz tőle. Számottevően nagyobb tárhely sem, így ezek a jövőben maradnak egy közös mappában. -
mihalko.gsi
csendes tag
Ezzel: BETA-SuperSU-v2.67-20160121175247.zip már nekem is. Meglepően sokáig volt fekete a képernyő, sokáig tartott a frissítés...
-
SmikOne
tag
-
[DDAY]F4C3
tag
Valamiért nem engedte elindítani a frissítést. Factory reset - gyári állapot visszaállítás nem segített. Indításnál beléptem a szervíz menübe és onnan telepítettem, ami tökéletesen sikerült. Google play egyből flashfire - el ment fel és minden jól működik. Tényleg kösz mindenkinek a segítségért. Egészen más rendszer lett. Nagyon megérte.
-
uszipajtas
tag
Ha xposed akarsz felrakni, a legjobb modszer most szerintem az ha beirod a gyari app marketba azt hogy xposed, ott lesz egy app ami konkretan felrakja neked a kello dolgokat a telefonodhoz hogy futtathato legyen
.
egy levelke a jele es 611kbos a merete 900000+ letoltesnel tart. remeleme meglesz! -
beneszilo
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged