- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
plutox
csendes tag
Flyme OS 6.6.12.12 daily (Pro 5)
FOR PRO 5 ONLY
Removed IMEI checks, recovery and bootloader …
Not final, only beta
NEEDS TWRP or FlashFire to flash6.6.12.12 daily build
– Not international but has english
– Many chinese apps
– Some untranslated stringsEzek alapján én nem raknám fel a Global romos M2 note-ra.
-
Norb€€€
aktív tag
Mert egy kínairól angolra, angolról oroszra, oroszról vissza angolra fordított útmutatásokon alapuló, befejezetlen, optimizálatlan, nem hivatalos ROM, aminél kérdéses, hogy mi működik, és mi nem, mennyit kell vele sz*rakodni, valahogy nem annyira vonzó, mint a gyártótól származó hivatalos rom, ami nem mellesleg gyors, jól optimizált szoftver.
Tesco-s üléshuzat a BMW bőrkárpitra.
Még tényleg egy érvet nem hallottunk, hogy effektíve miért jó egy ilyen suftnituningos szoftver nekünk, mint az eredeti.
-
Norb€€€
aktív tag
Jóféle, de ugyan ezt Flyme alatt is el lehet érni Flymetoolssal meg különböző mókolásokkal, rom csere nélkül.
Effektíve mivel jobb a MIUI? Mert azért látom vannak hiányosságai, videózni nem lehet, szenzorok nem működnek, stb. Tehát amikor mondjuk egy samsungnál felnyomnak egy CM-et azt megértem, de itt kvázi ugyan az a két rom, pár designbeli eltérést leszámítva. Miért éri meg felrakni egy kiforratlan, hiányos romot? -
D@niel
addikt
a verne thor meg jobban vinné az említett főzött romot, szóval miért nem azt heggesztetted?
mert hogy jobb a meizu az azért is van mert van egy flyme felület is. ebben egyet értünk?
ha ez így van, miért kell rá mást tenni? valahogy nem értelek.induljunk el távolról, nézzük az esztétikát, flyme vs material android, vagy bármi erre hajazó home-made rom, ég és föld, és akkor ugye még el se kezdtük használni a rendszert...
nekem eszem ágában sincs rá tenni mást, a felület elég döntő szempont volt mikor az m2n-t választottam.
persze már van lehetőség és csinálhatod, viszont egy kört meg spóroltál volna. -
joelke HU
őstag
-
APippo
tag
Egy CM-ért mit nem adnék ha lenne...
@sanyi722: én 5.1.5-ről jöttem, nekem határozottan gyorsabb lett a teló. (igaz tiszta telepítést csináltam, nem belakott rendszerre) Működik az egyszerű rootolás, ha érdekel akkor megy az xposed is szuperül. Ami feltűnt viszont, hogy relatív több ramot eszik a rendszer. kb 100-150 megával ami nem tudom mi miatt lehet.
-
dlaj
őstag
Pont ennyiért vettem 4 nappal ezelőtt a hibátlan állapotú telcsit. Sajnálom, hogy ennyire drága a javítás.
Tudtommal a Flyme5-öt erre a telefonra áprilisra ígérik a stabil verziót, de én tegnap felraktam a bétát és nagyon elégedett vagyok vele. Holnap egy kicsit részletesen beszámolok róla, hogy mi az ami különösen jó benne.
[DDAY]F4C3, Holnap megcsinálom, azután eldöntöd, hogy nekiállsz-e. Ha lesznek további kérdések biztosan segítenek itt a fórumon. Holnap reggel egy 24H szolit kezdek, így mondhatni ügyeletes leszek itt a topikban is!
-
chriss23
tag
Sajnalom, hogy igy jartal. En ODIN-nal frissitettem anno az S3 Samut es abba halt bele ugy, hogy alaplapot kellett cserelni. Szerencsere gariban megcsinaltak. A legujabb 5.6-os Flyme 5-ot nem dobtam meg fel de ay 5.5-ot hasznalom egy ideje. Osszessegeben olyan jo ez a Meizu es banom, hogy anno nem vettem hamarabb, de egy volt keszulekem sem er a nyomaba. Volt Ace4tol kezde Sony es S4 meg minden, de ehhez kepes az osszes markas keszulek egz rakas sz@r. Egyetlen telefon volt, mit imadtm: a Xiaomi Redmi 1s. A kovetkezo keszulek csak is ezen ket marka kozul kerul ki. Valoszinuleg magasabb kategoriabol pl MX5 vagy Pro5 vagy Mi4 stb.
-
Dave™
nagyúr
Jó csak ez ugye nem OTA frissítés volt, hanem az egész firmware-t újraírtad. Persze ettől még nem kellett volna elromlania (már ha semmi probléma nem adódott közben), de firmware-t írni mindig kockázatosabb, mint egy inkrementális OTA frissítés, azzal nagy valószínűség szerint nem lett volna semmi gondod és egyszerűbb, gyorsabb is.
-
Dave™
nagyúr
Azért azt ne hagyd ki a történetből, hogy szétszedted a telefont és így ugrott a garancia. Most olvastam vissza. Ezek után érdekelne, hogy pontosan hogyan is frissítettél, mert szerintem ha OTA frissítesz akkor nem lett volna gond. Ha rátöltöttél firmware-t és akkor történt valami gond, az más történet.
-
-
oba
addikt
"Slim DRAGON Blade Shockproof Matte Protection Back Case Cover For MEIZU M2 Note"
Hol van itt hogy leather? Ráadásul lejjebb a leírásban írja is hogy TPU -ból van, ami szilikon. Ránézésre sem tűnik bőrnek, csillognak a műanyag részek ahol a mintát belemarták a TPU -ba. Ez sajnos nem bőr tok.
-
kelzsoca
félisten
Külföldi fórumokon ezt és ezt találtam.
Google fordítóval valami olyat bogarásztam ki, hogy amikor a készülék bootloopba kerül, akkor ki kell kapcsolni a készüléket (power gomb hosszan) majd össze kell kötni usb-n pc-vel, ez után recovery módban indítani, és a pc-n megjelenik egy mappa/könyvtár/meghajtó akármi, amibe be lehet másolni az update.zip fájlt.
ui: illetve ha van recovery, akkor egy wipe data kötelező.
-
LantosBerry8
senior tag
Az, hogy elrontottad az a saját problémád...
Biztos vagyok benne, ha valaki tudna segíteni, biztosan meg is tenné! De! Mivel senki nem volt még rajtad kívűl, aki téglásította, ezért ne csodálkozz!
Így a helyedben meggondolnám, hogy mit szarozol le! Itt a felhasználók 99,9% teljes megelégedéssel használja a készülékét...
Az, hogy valaki elbarmol egy olyan rendszert, amit gyakorlatilag nem is lehet... Hát most erre mit mondjak? -
oba
addikt
Backup file -t? Mire gondolsz? Amúgy szerintem nem igazán haxorkodunk a telefon rendszerével, eleve nincs is rá semmi custom cucc. Én még a rootolást sem csináltam meg. Nova launchert vettem meg aztán annyi. Hibátlan a készülék, nem érzem szükségét annak, hogy mókoljak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Gombászkönyvek egyben
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged