-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #257 üzenetére
Dzsízösz, hogy hasonlíthatsz egy Magyarorszégi árat egy amazonoshoz vagy aliexpresshez képest.
Azért hoztam fel példaként a két linket, hogy jelenleg még ott is drágább.Én értem hogy nem ismered a Meizu egykori csúcsmodelljét, de most azon rugózni mennyi volt itthon? Még egyszer leírom, utoljára: 200e körül nyitott Magyaroszágon, majd nagyon sokáig 150-180 körül mozgott az ára, ezért a Mall-os (eredetiként megjelölt) ár abszolút rendben van. Mert itthon ennyibe került. Igen, külföldön kevesebb volt a nyitóára is, de ez neked újdonság?
Vagy bemész a budaörsi tescóba reklamálni mert féláron van a kenyér, holott osztrákban alapból annyi?
Úgy látszik vagy nem akarod érteni amit írok, vagy pontosan érted csak szórakozol velem
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #255 üzenetére
Szimplán nem vagy tisztában vele (a készülékkel) vagy találgatsz?
[link] Ez 115e, ehhez dobd hozzá a hazai kötelező dolgokat és a 185 még egy óvatos ár. Mo-n bőven 200e Ft körül nyitott az MX3, később ment le az ára 160 környékére, és az MX4 megjelenéséig azt tartotta isEz nem egy Nokia 1100
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #252 üzenetére
Hajrá, mutass egy kínai shopot ahol ennyi
Nem magyart, kínait. Gondolom megszakértetted és a hasadra csaptál majd írtál egy okosat
Azt pedig csak úgy jelzem hogy a Szlovák Mall-on 51 000Ft-nyi euró.
motoflug: nem igaz amit mondd, ne hallgass rá, ez ennyiért ajándék. 8 mag, 2GB RAM, FHD kijelző, Flyme OS... kínában sincs ennyiért, nem tudom a fórumtárs melyik bolygón él
Viktor0610: Amazon: 316USD [link]
Aliexpressen a legolcsóbb!!! 200 EUR[link]És mindezekre még jön a Tréfa és 0 garancia.
Soroljam még?
A MALL-os akció egy raktársöprés, ezért kerül ennyibe. Ennyi a titok. És nem, soha nem került ennyibe, sehol.
-
motoflug
őstag
válasz
Viktor0610 #252 üzenetére
Ó,én meg már azt hittem ez bestbuy. (Nem vagyok képben az árával.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Asztalos klub
- alza vélemények - tapasztalatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest