- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5423r
tag
válasz
kenny123 #472 üzenetére
Én ha lekapcsolom az adatot semmit nem tölt be.
És perpill külföldön tartózkodom, ugyan nem a magyar kártyám az egyes sim most, de ha átlépek másik ország hálózatába, rögtön jön a figyelmeztetés, hogy az adatkapcsolat megszakadt, mert ki van kapcsolva az adatroaming. Persze amíg nem talál újra rendes hazai hálózatot nincs is net roamingban.
Szóval ezek alapján nincs vele gond. Nem engedélyezi önkényesen az adatroamingot, ha mégis nyomná már túlforgalmazás miatt tiltott volna a Telenor.Szerk.: Na, mármint most német sim az egyes kártyám, és azt kapcsolja le automatikusan, ha a francia "határon" átlépek.
De a magyar sem tevékenykedik a kettesben. -
5423r
tag
válasz
kenny123 #463 üzenetére
Én úgy vettem észre itt is alapértelmezetten ki van kapcsolva az adatroaming. Legalábbis remélem.
De, ha a gyorskapcsolókon kilövöd az adatkapcsolat gombot (4G first) akkor nem működik a net, hiába jelzi ki a hálózatot.Janaman01: szerintem, a gyári beépített root-al nem zavarja meg a frissítéseket, nekem rootolva van, de a frissítést még nem tudtam rá feltenni,nem volt időm.
Külön megjegyezném, hátha téged érdekel. Nem akadt össze xposed , gravity box és társaival sem. Bár sokat nem állítgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz cserélném amd-re
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest