-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5423r
tag
válasz
kenny123 #472 üzenetére
Én ha lekapcsolom az adatot semmit nem tölt be.
És perpill külföldön tartózkodom, ugyan nem a magyar kártyám az egyes sim most, de ha átlépek másik ország hálózatába, rögtön jön a figyelmeztetés, hogy az adatkapcsolat megszakadt, mert ki van kapcsolva az adatroaming. Persze amíg nem talál újra rendes hazai hálózatot nincs is net roamingban.
Szóval ezek alapján nincs vele gond. Nem engedélyezi önkényesen az adatroamingot, ha mégis nyomná már túlforgalmazás miatt tiltott volna a Telenor.Szerk.: Na, mármint most német sim az egyes kártyám, és azt kapcsolja le automatikusan, ha a francia "határon" átlépek.
De a magyar sem tevékenykedik a kettesben. -
5423r
tag
válasz
kenny123 #463 üzenetére
Én úgy vettem észre itt is alapértelmezetten ki van kapcsolva az adatroaming. Legalábbis remélem.
De, ha a gyorskapcsolókon kilövöd az adatkapcsolat gombot (4G first) akkor nem működik a net, hiába jelzi ki a hálózatot.Janaman01: szerintem, a gyári beépített root-al nem zavarja meg a frissítéseket, nekem rootolva van, de a frissítést még nem tudtam rá feltenni,nem volt időm.
Külön megjegyezném, hátha téged érdekel. Nem akadt össze xposed , gravity box és társaival sem. Bár sokat nem állítgattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Hegesztés topic
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest