- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
5423r
tag
válasz
motoflug #512 üzenetére
Szia.
Nekem előtte volt LG G2, és van Lenovo Vibe Z2 Pro (csak szervizben áll). Azok után ezzel is elégedett vagyok, bár ennek ellenére majd visszatérek a Z2 Pro-ra.
Ha az érdekel, szerintem nem fogsz hiányosságot érezni "A" brand után, jól összerakott gép, jó hardverrel és szoftverrel. -
5423r
tag
válasz
kenny123 #472 üzenetére
Én ha lekapcsolom az adatot semmit nem tölt be.
És perpill külföldön tartózkodom, ugyan nem a magyar kártyám az egyes sim most, de ha átlépek másik ország hálózatába, rögtön jön a figyelmeztetés, hogy az adatkapcsolat megszakadt, mert ki van kapcsolva az adatroaming. Persze amíg nem talál újra rendes hazai hálózatot nincs is net roamingban.
Szóval ezek alapján nincs vele gond. Nem engedélyezi önkényesen az adatroamingot, ha mégis nyomná már túlforgalmazás miatt tiltott volna a Telenor.Szerk.: Na, mármint most német sim az egyes kártyám, és azt kapcsolja le automatikusan, ha a francia "határon" átlépek.
De a magyar sem tevékenykedik a kettesben. -
5423r
tag
válasz
kenny123 #463 üzenetére
Én úgy vettem észre itt is alapértelmezetten ki van kapcsolva az adatroaming. Legalábbis remélem.
De, ha a gyorskapcsolókon kilövöd az adatkapcsolat gombot (4G first) akkor nem működik a net, hiába jelzi ki a hálózatot.Janaman01: szerintem, a gyári beépített root-al nem zavarja meg a frissítéseket, nekem rootolva van, de a frissítést még nem tudtam rá feltenni,nem volt időm.
Külön megjegyezném, hátha téged érdekel. Nem akadt össze xposed , gravity box és társaival sem. Bár sokat nem állítgattam. -
-
5423r
tag
Huhh, ebben most sajnos én nem tudok segíteni.
Az angol részeket saját tudásból, a többit a Chrome weboldal fordításának segítségével intéztem. Kicsit ugyan furán fordít, de ki lehet találni mindent, és végig tudsz menni rajta.
Szerintem próbáld meg azzal. Teljesen angol nyelven én se találtam meg,magyarul pedig végképp nem. Kis türelem kell csak hozzá.
-
5423r
tag
Sziasztok!
Egy időre én is beálltam a táborba.
A kérdésem az volna itt a root mindenkinek működik?
Megcsináltam a meizufans oldalon (LINK) fellelhető "root bekapcsolás" metódust, mégsem kap egyik program sem root jogosultságot, még akkor sem, ha külön bekapcsolom az engedélyt.Van valami turpisság?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest