-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #257 üzenetére
Dzsízösz, hogy hasonlíthatsz egy Magyarorszégi árat egy amazonoshoz vagy aliexpresshez képest.
Azért hoztam fel példaként a két linket, hogy jelenleg még ott is drágább.Én értem hogy nem ismered a Meizu egykori csúcsmodelljét, de most azon rugózni mennyi volt itthon? Még egyszer leírom, utoljára: 200e körül nyitott Magyaroszágon, majd nagyon sokáig 150-180 körül mozgott az ára, ezért a Mall-os (eredetiként megjelölt) ár abszolút rendben van. Mert itthon ennyibe került. Igen, külföldön kevesebb volt a nyitóára is, de ez neked újdonság?
Vagy bemész a budaörsi tescóba reklamálni mert féláron van a kenyér, holott osztrákban alapból annyi?
Úgy látszik vagy nem akarod érteni amit írok, vagy pontosan érted csak szórakozol velem
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #255 üzenetére
Szimplán nem vagy tisztában vele (a készülékkel) vagy találgatsz?
[link] Ez 115e, ehhez dobd hozzá a hazai kötelező dolgokat és a 185 még egy óvatos ár. Mo-n bőven 200e Ft körül nyitott az MX3, később ment le az ára 160 környékére, és az MX4 megjelenéséig azt tartotta isEz nem egy Nokia 1100
-
blueMerle
veterán
válasz
Viktor0610 #252 üzenetére
Hajrá, mutass egy kínai shopot ahol ennyi
Nem magyart, kínait. Gondolom megszakértetted és a hasadra csaptál majd írtál egy okosat
Azt pedig csak úgy jelzem hogy a Szlovák Mall-on 51 000Ft-nyi euró.
motoflug: nem igaz amit mondd, ne hallgass rá, ez ennyiért ajándék. 8 mag, 2GB RAM, FHD kijelző, Flyme OS... kínában sincs ennyiért, nem tudom a fórumtárs melyik bolygón él
Viktor0610: Amazon: 316USD [link]
Aliexpressen a legolcsóbb!!! 200 EUR[link]És mindezekre még jön a Tréfa és 0 garancia.
Soroljam még?
A MALL-os akció egy raktársöprés, ezért kerül ennyibe. Ennyi a titok. És nem, soha nem került ennyibe, sehol.
-
blueMerle
veterán
Aki M1 Note vásárláson gondolkodik, annak érdemes megnézni az MX3-ast amit most a Mall elképesztő áron ad (a szlovákiai mall pedig még ennél is olcsóbban)
-
blueMerle
veterán
A SAR érték teljesen változó, elsősorban a legközelebbi adótorony távolságától függ. Ha távol laksz a legközelebbi toronytól, annyira kurvára mindegy milyen SAR értékű a telefonod mert valszeg úgyis maximális kakón fogja égetni az agysejtjeid ( ha halkan beszélsz hallod ahogy serceg, sikít...
), ha pedig egy nagyobb városban akkor az a bizonyos tikkelés a jobb szemeden csak 5-10 év múlva fog előjönni
Szóval no para.
-
blueMerle
veterán
Én a kistesót néztem ki magamnak, ez az 5.5" már nagyon sok. Ott viszont hatalmas érvágás az 1GB RAM.
r3dsnake: Most hogy így mondod, tépem is ki a f..ba az automból a rádiót
OMFG olyan jókat tudok röhögni az elvakult epöl fanokon néha, hogy ennek egyszer per lesz a vége, mert még elhallatszik odáig. Ja, amúgy 5C tulaj vagyok 1 napja szóval....hm....lehet hogy én is át fogok alakulni? Vagy szimplán nem fogok betegesen védeni egy gyártót (sokszor pusztítóan szánalmas érvekkel, mint ahogy ez is) pusztán azért mert a terméküket használom?
Vagy ez most kötelességem lett mert ájfón user lettem? El kellett volna olvasni azt a szerződést az Accept előtt?!!?!
Hát nem lebaszom gigantikus ívben kinek mi a véleménye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest