Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
#65577472 #2903 üzenetére
MX5 holnaphoz egy hétre már nálam lesz, megvettem. Nem olyan jó a MiNote, el is vetettem az ötletet. Az Mi4-emre sem cserélnem. NiNote Pro meg az S810 miatt kihúzva nálam.
MX5 ezt ígéri: Én bízom benne
teljesen fémből készült ház
149.9 x 74.7 x 7.6 149 gramm
5.5 hüvelykes Super AMOLED
Gorilla Glass 3
3150 mAh-s akku, mCharge funkció
MediaTek MT6795T chipset Helio X10
64 bites mind a 8 Cortex-A53-as magja 2.2 GHz
PowerVR G6200-as grafikus gyorsító
3 GB LPDDR3-as RAM eMMC 5.0 chip
dual SIM mindkettö 4G
4.1-es Bluetooth
mTouch 2.0-s ujjlenyomat-olvasó
speciális folyadékálló nano borítás
300 ezer gombnyomást is kibí
TTE biztonsági környezet
A hátlapra egy 20.7 megapixeles, f/2.2-es apertúrával ellátott, kétszínű LED villanóval szerelt kamera került, ami ráadásul lézeres autofókusszal is rendelkezik. Lehetőségünk van 100 képkocka/másodperces lassított felvételek készítésére HD felbontásban, de normál videókat akár 4K-ban is rögzíthetünk. A 6 tagból álló lencsét Gorilla Glass 3 véd. Az előlapi kamera 5 megapixeles képeket készít, és f/2.0-s rekeszértékkel bír, hogy jobban teljesítsen fényszegény környezetben. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
#65577472 #2900 üzenetére
Nekem sem lesz az Mi4, de remélem beválik a Flyme OS, mert egyenlőre a MIUI csak viccnek jó. Most pénteken vettem volna meg pedig a MiNote-t, de most minden Xiaomi nálam megy a levesbe. Majd ga nem tudok valamit, segíthetsz és egyenlőre semmit nem tudok
Ismered a rendszert?
-
vampire17
addikt
válasz
#65577472 #108 üzenetére
megmondom oszinten, en nem recoverybol telepitettem, hanem csak siman folmasoltam a gyokerbe az update.zip-et es a fajlkezelobol rakattintottam. Egybol felismerte h ez egy ROM, rakerdezett h tiszta telepitest akarok-e, bepipaltam, telo ujraindult, folflashelte es ennyi
De ha tippelnem kene, sztm ilyen Xiaomi fele recovery-je lehet gyarilag... Azt olvastam h lehet onnan is ROM-ot telepiteni, de majd megnezem....
-
vampire17
addikt
válasz
#65577472 #101 üzenetére
En ezt a ROM-ot raktam fel az asszony telojara, meg nem volt ideje tesztelgetni, de nekem jonak tunt
gyarilag asszem 4.2.0.1U val kaptam, de egybol raktam is fel a 4.2.0.3A-t, full wipe-al
Le kellett szedni kb 6 china appot, (nem voltak root-osak, szal siman lejottek) meg a google installerel (meizu marketbol) mentek fel a google szolgaltatasok es ennyi
full sima alap Flyme-t kaptam, mindenfele integralt kinai sallang nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest