- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ajánljatok topikgazdát ide (privátban). Feltételek 1500 napos regisztráció (nem fogunk összeveszni -100 napon), még nem volt büntetve, és persze ne hetente egyszer írjon a topikba.
-
válasz
GoldhandRent #5016 üzenetére
Igen, a hálózatkeresés nagyon szívja az akkut, minden mobilnál.
-
válasz
GoldhandRent #5009 üzenetére
Ez nagyon kevés szerintem. Én a Nexus 5-tel kihozom simán a 4 óra kijelzőidőt, abban meg csúcshardver van., és csak 2300-as akku.
Bár, ha max fényerőn van a kijelző, akkor szívhatja nagyon az akkut. Hogy van beállítva a fényerő?
-
válasz
MolnarZolee #4992 üzenetére
Felnyomod ebaynek, hogy hamisított cuccot árul.
-
válasz
Milestone2 #4372 üzenetére
Létezik. A Snapdragon 400 jóval lassabb, és ahogy nézem, az épp reális pontszám.
A 8 magos MTK felső kategória, az S400 meg közép.
-
válasz
Sir Sparrow #4246 üzenetére
Baja nem lesz, de nagyon lassan fog tölteni. Ja és igen, kíméletesebb is az akkuval.
-
válasz
Sir Sparrow #4116 üzenetére
Budapesten nagy előny a 4G, még olyan helyeken is tudok vele internetezni, ahol 3G-vel nem igazán tudtam, ugyanis - jelenleg - jóval kevesebb készülék osztozik a sávszélen, mint 3G-n.
-
válasz
GoldhandRent #4088 üzenetére
Az nagyon rossz üzemidő, de nem biztos, hogy az akku rossz. Telepítsd fel a wakelock detector appot, és nézd meg, hogy mi ébresztgeti a telefont. 4 óra képernyőidőt simán elérek a Nexus 5-tel, amiben 2300-as akku van, és combosabb hardver.
Amúgy csinálhatnál screenshotot az akku használatról.
-
válasz
GoldhandRent #4027 üzenetére
Miért lenne hamis?
-
válasz
MolnarZolee #3807 üzenetére
Nem tudod javítani.
-
válasz
KamuMazsola #3744 üzenetére
Megteszem helyette:
fos: rossz, szar, hibás, nem működik, töke televan
viber: üzenetküldő alkalmazás, szitokszó
válasz
Milestone2 #3618 üzenetére
ÁFA valószínűleg lesz, de amúgy ez egy megbízható webshop.
-
válasz
Milestone2 #3608 üzenetére
Nincs külön topikja, de a Pandawillen pont azt fogják holnap akciózni (200 USD lesz). Plusz még extra 10 dollár engedményt lehet kapni a pandawillhungary2014 kupon kóddal.
-
válasz
Gara1979 #3525 üzenetére
Ez a 4G többet fogyaszt tapasztalat amúgy? Csak mert pl. most cseréltem le a Nexus 4-emet Nexus 5-re, és jóval kevesebbet fogyaszt 4G-n a böngészés az N5-ön, mint 3G-n volt az N4-en úgy, hogy az N5-ben ráadásul sokkal erősebb HW van (az akku meg csak 200 mAh-val nagyobb). Sőt, az N5 topikban azt írják, hogy a 2G-nél is kevesebbet fogyaszt a 4G.
-
Én is jártam már így, bár az tablet volt. A system partíciót kell végignézned, tegyél fel egy erre alkalmas file managert (pl Total Commander), és elsőként nézd meg a data/app könyvtárat. Ott elvileg megtalálod a telepítőt, annak a nevére rákeresve szerintem kidobja az előfordulási helyeit (mert hogy több könyvtárban lesz szétszórva). De amúgy nem sok idő végignézni az összes könyvtárat. Persze root kell, de a MIUI-ban alapból van, ugye?
-
Srácok, van erre CyanogenMod? Mondjuk mivel két SIMes, feltételezem, hogy nincs.
-
válasz
Jano_023 #3241 üzenetére
Redmi Note (Mediatek):
- viszonylag kis felbontás
- nagy akkuidő
- nincs LTE
- nincs GLONASS
- 2 SIM
- Android 4.2 (jelenleg)
- alacsony árRedmi Note (Snapdragon, igen, van ilyen is):
- viszonylag kis felbontás
- nagy akkuidő
- van LTE
- van GLONASS
- 1 SIM
- Android 4.4
- alacsony árLenovo Vibe:
- nagy felbontás
- közepes akkuidő (tippre)
- van LTE
- van GLONASS
- 1 vagy 2 SIM
- Android 4.4
- ár?Ez alapján válassz.
-
Haha, a webshop 1 héttel a rendelés után kinyögte, hogy nincs raktáron a telóból (Snapdragonos változat), szóval mégsem lesz Redmi Note-om.
-
válasz
GoldhandRent #3183 üzenetére
ÉS ez miért pixeles?
-
Srácok, most szöget ütött a fejembe valami. Milyen töltővel kaptátok a telót? Lehet azt itthon is használni?
-
válasz
GoldhandRent #3166 üzenetére
Tegyél be ide egy screenshotot.
-
2GB ram, jó aksi, 5+ kijelző, nem túl erős, de azért nem rossz SoC. Utóbbi azért, hogy kevesebbet fogyasszon. Most Nexus 4-em van (Snapdragon 600), és örülök, hogy 1 napot kibír 1 töltéssel (2100-es akku), miközben feleslegesen erős a vas. Egyáltalán nem használom ki, így a Snapdragon 400-at a HD kijelzővel épp jónak látom.
Amúgy ha nem jött volna Snapdragonos változat, mindenképpen megrendeltem volna az MTK-sat, de nekem valahogy vonzóbb a Snapdragon. Senkit nem akarok rábeszélni erre, ez az én preferenciám. Amúgy LTE-re sincs szükségem, csak hát kérdezted, hogy mi a különbség.
-
válasz
ekrisztian #3072 üzenetére
Az android alapból nem támogatja a 2 simet, ezért stock android nem lehet rá.
-
Megjelent a Snapdragonos változata, meg is rendeltem.
-
válasz
szepnorbee #3010 üzenetére
Gyári beállítások visszaállítása, vagy recoveryben full data/cache wipe.
-
válasz
Jano_023 #2972 üzenetére
Hány órát megy a kijelző naponta? Ha ez megvan vagy 5 óra, semmi okod a panaszra. Ha ennél jóval kevesebb, akkor sokat segít, ha lejjebb veszed a fényerejét. A ramot meg nem kell pucolni, attól sem kell félni, hogy a fele állandóan tele van. Kb ugyanez a helyzet a nexus 4-emen stock androiddal, CM rommal van némileg több szabad hely, de az ki van pucolva a google alkalmazások nagy részétől.
-
válasz
maggi1886076 #2934 üzenetére
Ez ugye vicc akart lenni?
-
Srácok, az 5,5GB belső tárhely felosztva hogy néz ki? Tudna valamelyikőtök betenni egy screenshotot a beállítások, tárhely részéről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest