- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
Üdv. Nem gondoltam volna,de újra itt vagyok bár nem önszántamból..
Szóval az új tulaj nem tudom mit rontott el,de egyszerűen nem tud/unk csatlakozni a google szervereihez, vagyis nincs play,gmail, és társai.
Az itt #10912 linkelt ROM+GAPPS lett feltéve (teljesen újra is) de valami hibádzik és nem tudjuk mi.
Bármi ötletet örömmel fogadok -
Dan-szan
senior tag
válasz
Csóró™ #10895 üzenetére
A gyári visszaállítást még nem csináltam,nem akartam hogy nagyobb baj legyen. Az lenne a legtisztább ha sikerülne valahogy ezt a jelszó dolgot megoldani,és úgy a gyári visszaállítás.
Szerinted akkor működhet úgy hogy gyári visszaállítás és pc-n pedig eltávolítom a telót? -
Dan-szan
senior tag
Megtaláltam hol lehet/ne kikapcsolni a telefonkeresést illetve kilépni a fiókból. És itt jön a gond,mindig hibás felhasználó-jelszót ír a telón!
Már kértem új jelszót végigpötyiztem amit kellett de továbbra is ezt írja. Pc-n minden gond nélkül be tudok jelentkezni.
Mi a fenét kellene még csinálnom? A sim kártyának a telóban kell lenni ha ki akarok jelentkezni,számít az egyáltalán? -
Dan-szan
senior tag
Nos elérkezett az idő,én is lecserélem a telót,természetesen maradok a márkán belül
.
Szeretném még továbbadni,azt tudom hogy ki kell jelentkeznem a xiaomi fiókból pc-n és a telón is. Mit és hogyan csináljak ha a lehető legmélyebben ki akarom törölni a sok felgyűlt adatmaradékot,hogy minél tisztábban adhassam tovább?
Jelen pillanatban ez van a telón. -
Dan-szan
senior tag
Mostanában borzasztóan belassult a telefon. Böngészés,vagy bármi más csigatempóval megy,pl épp a Ph-t olvastam mikor bejövő hívásom volt 4-5 x kicsöngött mire átváltott hogy tudjam fogadni a hívást.
Telepítsem újra akár többször egymás után vagy mit tudok tenni? Vagy egyszerűen ennyi volt benne és érik a csere? -
Dan-szan
senior tag
Be van állítva az ismeretlen és a magánszám tiltása is,ennek ellenére az ismeretlen szám mégis kicsöng
van más lehetőség kiiktatni ? Playről esetleg?
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok.
Mostanában böngészéskor random fagyásokat produkál a teló,van mikor kis idő múlva beindul de van hogy csak a ráfrissítés oldja fel a fagyást. Mi lehet vele? Semmin nem változtattam mostanában. A gyári böngészőt használom mással még nem próbáltam,de tesztelni fogom. Addig is várok ötleteket, tanácsokat,tapasztalatokat.
És b. verzió. Ha cserére kerülne a sor melyik Xiaomi az ajánlott mostanában ( 5,5" vagy felett) illetve szemezek még a LeEco Le Max 2-vel is róla mi a vélemény akár egy Xiaomiohoz viszonyítva is
.
-
Dan-szan
senior tag
Jelenleg mi az az ár amit kérni lehet egy ilyen telóért? A szokásos folt ebben is benne, bár szerencsére nem nagy de ott van, minden más részére vigyáztam.
-
Dan-szan
senior tag
A hívásfogadást módját lehet valahol állítani vagy egy launcher-egy mód?
-
Dan-szan
senior tag
Már ha töltés...többször jártam már így : Töltés után (szinte full) újraindítom a telót és 1%-t mutat megint tehetem töltőre. Ez az anomália mitől van? Miuihu 8.6.9.15 van rajta.
-
Dan-szan
senior tag
5ghz wifit tud ez a teló kezelni/használni ?
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Csóró™ #10551 üzenetére
Szia !
Nekem miután még V5 40-t verziót használok ezen leírás alapján kell feltenni a V8-t ugye ?
-
Dan-szan
senior tag
Ki szerettem volna próbálni a ZenUi-t,de azt írja nem kompatibilis
. Most akkor igen vagy nem?
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Milestone2 #10263 üzenetére
Huh hát erre már valóban illik a Nagytesó szó. Viszont a reklámjai európai szemmel legalábbis szerintem
.
-
Dan-szan
senior tag
Vettem egy Honor fülest,de valamiért nem működnek a gombjai a telómon. Viszont a feleségem Redmi 2-én minden jól megy,tehát nem a fülessel van gond ( próbáltam egy Lenovon ott sem megy ) , mit kell állítanom vagy csinálnom hogy az enyémen is jól menjen?
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Milestone2 #9971 üzenetére
Bizony van
v5 / 40 bár ezzel sokaknak volt problémájuk,nálam bevált. Mostanában úgyis telócserén gondolkozom tehát már ez is marad.
-
Dan-szan
senior tag
Már ha szóba került a telefoncsere. Egy ideje én is gondolkozom rajta,főleg hogy a kollegám rágja a fülem a telómért,nagyon szeretné már megkapni! Szóval van e itt olyan aki használt már hosszab-rövidebb ideig Asus Zenfone 2-t? Mert hogy ő lenne a kiszemelt,egyáltalán milyen véleményetek van róla?
-
Dan-szan
senior tag
Bocs nem teljesen idevág a dolog ,de ezt a topikot követem rendszeresen. A feleségemnek rendelnék egy Redmi-t ,azt írják hogy angol,és kínai nyelv. Magyar nyelvet rá lehet pakolni hogy minden flottul menjen rajta?
-
Dan-szan
senior tag
Piston 3 ügyben írtam a GeekBuying-nak. Azt javasolja ha jól értem,hogy javíttassam meg itt és ha nem sok kifizetik az egészet vagy egy részét (ez a rész homályos),mert ha visszaküldöm akkor sokat kell várjak. Az számora nem derült ki hogy ők cserélik vagy javítani akarják
.
Hol javítanak esetleg ilyen fülest? De ez szinte csak elméleti kérdés mert nagy valószínűséggel úgyis visszaküldöm ,esetleg az árát kérem vissza ha lehet ilyet.
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok!
Kb 2 hónapja vásároltam egy Piston 3 fülest. Eddig minden rendben ment vele,most azonban egyik napról a másikra a jobb oldali alig hallható! Van valami megoldás vagy garanciába küldjem vissza mert ez már olyan gond? Geekbuying-ról rendeltem.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
tolvaj! #8723 üzenetére
Kösz
. Még egy dolog. V5 40 van most a telón ezt akarom tiszta telefonra visszatenni. Akkor csinálok a telefonnal egy mentést kártyára - aztán az összefoglalóban leírt "Újraflashelés telefonnal rész" - aztán jön a kártyáról visszaállítás és kész. Ennyi lenne elméletileg?
-
Dan-szan
senior tag
Tudom nem erre való a topik,talán ennyi még belefér. 5" méretű telefont szeretnék venni Xiaomi-Huawei-Lenovo trióból 40-max 50k értékben. Melyik lenne a "best buy" ? Semmilyen extra kívánság nincs mezei átlag használó.
-
Dan-szan
senior tag
Piston fülest az iBuyGou-n kívűl hol érdemes még keresni ahol tuti nem hamisítványt sóznak rám?
-
Dan-szan
senior tag
Az újraindítás megoldotta a dolgot
,valóban beragadhatott vmi.
-
Dan-szan
senior tag
Itt is írnak a winről.
Mostanában valami nem stimmel az akksimmal,reggel 8-kor 100% most 37%-t ír 1 nap 2óra hátralevővel
. Alig használtam napközben
-rendszer 71%
-média 4%
-egyéb 1%Mi lehet a probléma?
-
Dan-szan
senior tag
Nos a play valóban emlékezett hogy megvásároltam, ennek ellenére :
-
Dan-szan
senior tag
Ok, köszönöm mindenkinek
.
-
Dan-szan
senior tag
Aki Swype-t használ tőlük kérdezem van emoji ikon náluk?
-
Dan-szan
senior tag
Na engedtem a "zaklatásnak" és frissítettem a 40" -re eddig no problem remélem így is marad
!
-
Dan-szan
senior tag
Megint egy furcsaságot produkál a teló. Mikor be akarok jelentkezni a fórumra a folyamat elindul,sikeres belépés üzi, aztán kis gondolkozás, és vissza újra a fórum kezdőlapjára
? Hogy mindez még cifrább legyen a mobilnézetes verzióban minden gond nélkül belépek. Máshol nincs probléma talán csak annyit vettem még észre hogy tovább tart míg betölt,egy egy oldal.
Most mihez kezdjek? -
Dan-szan
senior tag
Egy- két napja az emailokkal gond van ,sikertelen bejelentkezés üzenetet kapom. A gmail jó , a free-vel van gond sz.gépen mindkettő működik. Frissítettem is a név/jelszó amit kért de nincs változás
. Ötlet ?
-
-
Dan-szan
senior tag
Mostanában tapasztaltam olyat,hogy már olvasott emaileket kapok újra
. Az Advanced Mobile Care-t tettem fel ,azóta vannak problémák.Az elején nem kaptam meg az emaileket,most duplán jön,néha nem vagyok elérhető pedig a mobil be van kapcsolva. Valószínű letörlöm és meglátjuk lesz e változás.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
maggi1886076 #4831 üzenetére
Na de eddig kacsolódott úgy is,még a lépcsőházban jártam már akkor szólt hogy emailek érkeztek
,most meg csak a képernyő felélesztése után. Persze ennyi legyen a legnagyobb gond.
-
Dan-szan
senior tag
A 37-es van fent és azóta tapasztalom azt,hogy nem kapcsolódik a wifire automatikusan mikor hazaérek,tehát úgy értem meg kell nyomnom a gombot és csak aztán kapcsolódik rá.Elméletileg minden be van állítva,valakinek ilyen tapasztalata?
-
Dan-szan
senior tag
A zárképernyőn át lehet helyezni máshova az órát?
-
Dan-szan
senior tag
Tegnap érdekes dolog történt. Itt a fórumon is említettem,hogy nálam a bal alsó gombos frissítés nem megy nem jön be a menü,és nem tudtam a teló által jelzett frissítéseket se feltenni csak úgy (gondolom az updater apk gond). De miután már többször jelezte a 30-ast tegnap rápróbáltam csak úgy brahiból és megcsinálta rendesen
,nem tudom mi változott ill. a 29-es mit javított esetleg de most működik,hogy meddig az a kövinél kiderül.
-
Dan-szan
senior tag
Már ha emileknél járunk én a freemailról nem tudok küldeni. Upc-s vok már megnéztem az smtp beállításokat de csak nem akar működni. Ötlet?
-
-
Dan-szan
senior tag
-
Dan-szan
senior tag
A könyvjelzőktől hogyan tudom át tenni a kedvencekhez a dolgokat? Régebben már ment,de most nem akar sehogyan se sikerülni.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Viktor0610 #1530 üzenetére
Köszi
akkor ebből előbb-utóbb vásárlás lesz.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Viktor0610 #1434 üzenetére
Csak arra lettem volna kíváncsi hogy a hangzása ott is ua.olyan jó e mint ahogy a telefonnál mondják? A fiaim használják a sz.gépnél és ha valóban olyan jó akkor már inkább ilyet veszek nekik.
-
Dan-szan
senior tag
A Piston-t használja vki a telefonon kívül máshol is mondjuk asztali gép, laptop?
-
Dan-szan
senior tag
Tyű annyira "belejöttem" a mókolásba hogy már fel is tettem a 25-st is
-
Dan-szan
senior tag
Hol lehet törölni a mentett jelszavakat? Mostanában csak úgy tudok belépni a ph--ra hogy a jelszót újra írom. Pedig ua van mentve de mégsem enged belépni csak ha átírom akárcsak az utolsó betűt is.
-
Dan-szan
senior tag
Na most ha megcsináltam a VROOT-tot mikor 17-ről a 23-ra váltottam akkor nem marad rootolt a teló, mert most az írja,hogy nem az
,nem teljesen értem ezeket a dolgokat
Ja és a freemélt hogy tudnám hozzáadni mit kell átírni ? A szerverhez való csatlakozásnál mindig kidob,itthoni upc-s net a telóra nincs előfizetve még. -
Dan-szan
senior tag
És ebben tud vki segíteni?
-
Dan-szan
senior tag
Van ez a Xiaomi hitelesítő,mit kellene lefotóznom a honlapon? Vmi Mild-et kellene keresnem
.
Fiókot (freem) hogyan tudom hozzáadni? Már végigcsináltam a telenoros leírást is de az smtp-nél mindig bukik az ügy. -
Dan-szan
senior tag
Bocs azt elfelejtettem említeni,hogy milcse93 leírása alapján jutottam el a célig
-
Dan-szan
senior tag
És igen sikerült végre feltenni a 23-romot
,köszönet mindenkinek a segítségért
-
Dan-szan
senior tag
Na nekem ez a vroot sem megy simán
,ezt a képet kapom
vmi MT -t nem ismert fel a win ez lehet a probléma?
-
Dan-szan
senior tag
válasz
gubabela #640 üzenetére
Persze visszaolvastam,de nekem nem volt egyértelmű,hogy kell e root vagy sem,ráadásul olvastam olyat is hogy root nélkül frissített a 23-ra. Nem vagyok nagy buherálós ezért próbálom/tam elkerülni.
xhege : kösz.
-
Dan-szan
senior tag
A 23-s romot csak rootolással lehet feltenni vagy elég a lent leírtak elvégzése?
"Első lépésben feltettem rá az updater appot az alábbiak szerint. Le kell tölteni a 23-as stable romot mondjuk innen: http://en.miui.com/download-218.html#313 a számítógépre. A zip fájlt kicsomagolva be kell menni a system mappába, onnan az app mappába, ás ott kiválasztani az updater.apk fájlt. Ezt fel kell másolni az sd kártyára és onnan installálni",xhege-től az idézet
.
-
Dan-szan
senior tag
Az ota frissítés pontosan mit is jelent? Témákat hiába próbálok letölteni, mindig azt írja h nem tud csatlakozni erre mi a megoldás?
-
Dan-szan
senior tag
Nos végre beléphettem én is a klubba
! Még ismerkedem a telóval,és jelezte,hogy van frissítés a 23.0 verzióra. Lehet frissíteni,vagyis a magyar nyelv ugyanúgy benne van mint a 17.0-ben? A Xiaomi fiókot ha aktiválom mi-mik az előnyei? Az ikonokat lehet e cserélni,konkrétan a böngészőt szeretném ?
-
Dan-szan
senior tag
A 06.10-n rendelt Redmi-m még mindig a vámkezelést "várja", a hozzá rendelt ( 06.21. ) tokot ma hozta ki a postás
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest