- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz
terra052 #5947 üzenetére
Nem bántásként, ne sértődjetek meg kedves 4G-sek, de kérlek ne ebben a topicban bosszantsatok minket alap Note-sokat, hogy nektek már hány frissítésetek van...
Van saját fóruma a 4G-nek, ha jól tudom kettő is, járjatok oda a csak 4G-s készülékről szóló témákat megbeszélni, itt meg dumáljatok (dumáljunk) olyan témákról ami a normál Redmi Note-ról szólnak.
Köszönöm a megértést (már ha megértő fülekre talál hozzászólásom...) -
zzola
titán
válasz
terra052 #5940 üzenetére
Ez sem igaz, mert ezen a héten nem jött a 4G-re rom...
(#5939) Weeman1
Nekem volt Note2 illetve S4 is, hát nem kényeztettek el frissítésekkel. 2 Xiaomi készülékem is volt/van fél éven belül, erre a két készülékre nagyságrendekkel több frissítés jött, mint az említett 2 modellre...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
terra052 #5910 üzenetére
Hát jelenleg az a furcsa szituáció, hogy a MiBand beállításához el kell kérnem a kollégám telefonját, mert a családban minden telefonon 4.4 vagy 5.0 fut, de azok nem tudják a bluetooth 4.0-t, kivéve egy teló az tudja a bt 4.0-t, de az meg WP.
Azért sokkal jobban örülnék, ha végre a Redmi Note-mmal tudnám kezelni a karperecet...szóval igen, nem a V6 a fontos, hanem a 4.4...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
terra052 #5869 üzenetére
Chainfire a SuperSU-t készíti, nem?
Nem a CWM Recovery-t. Tényleg nem vagyok perfekt angol, meg most időm sincs, de mintha azt olvasnám, hogy a CWM team, meg a Cyanogen team különbözött össze és megszüntették a kapcsolatot és ez kihat a CWM készítésére, de lehet rosszul értem (gondolom)....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Filmvilág
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Androidos tablet topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest