- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
-
Mr X
veterán
-
Én egyenlőre még V5-öt használok, így sok előnyt nem tudok mondani, de:
- 4.4-es Android (Pl.: [Mi band]-hez kell)
- Szebb felület (van aki szerint a V5-é jobb, döntse el mindenki maga)
- Új fícsörök, mint pl. [híváskor villog a vaku]Flexy90:: Úgy látom a V6-nál is általában "egyedi" hibák vannak, amiket nem mindenki tapasztal. Szerintem egyre jobb, csak nekem annyira nem szükséges, így még kivárom a stabilt
-
A legszívatósabbak mindig azok, amikről még nem tudsz
Változó a paletta, valaki aksi merülésről, valaki vonal szakadásról beszél, de van, aki már több hónapja gond nélkül használja, mert amire neki kell, arra már jó.Downgrade-nél mindenképp olvass előbb vissza a fórumon, különös tekintettel az uboot-ra figyelj.
-
-
Szűrjük ki, a töltő-e rossz, vagy a kábel, esetleg a telefon slotja...
Ha számítógépre dugod a telefont az USB kábellel, akkor se tölti? Esetleg másik kábellel próbáltad már?
Vagy még a szokásos VooDoo trükk: Aksi ki a telefonból, 1 perc után vissza, és utána próbálni...Jobb ötletem egyenlőre nincs. Üdv!
-
tolvaj!
őstag
Nekem kétszer szakította meg a letöltést (chrome+ eset). Most éjszakás vagyok így nem is szenvedek vele, jó nekem a 25. Ha lejön amit linkeltek jelezd légyszi és akkor magamnak is leszedem.
Más:
Köszönöm a dicséretet, az a baj, hogy nincs pirulós avatar, már lecseréltem volna
-
Remiel
őstag
valamiért a fórumokhoz való linkelés nem jó... ezt kopizza ki, de hiába teszem be ide linkbe nem hozza be
[URL=http://s1294.photobucket.com/user/zaragel/media/IMG_20140628_081826_zpsca627b98.jpg.html][IMG]http://i1294.photobucket.com/albums/b611/zaragel/IMG_20140628_081826_zpsca627b98.jpg[/URL]
nem nagyon szoktam ilyeneket csinálni, tuti én rontom el
-
tolvaj!
őstag
A színek kezdőbetűi.
E(bony) -fekete, W(hite)- fehér, stb. A headset verzió ebből is 5K! Ezek csak sima fülesek.
Gubabela
Én mx playert használok minden androidon szoftveres dekódolással. Akkor engedi duplázni a hangerőt pl. EQ ugyan nincs benne, de jól kezeli a dinamika különbségeket.
-
gyuszito
senior tag
Bízakodom, mert mikor megjött az előző telefonom, kb 1 éve, 6589-es soc, szinte semmi nem ment rendesen rajta... Aztán telt az idő, és szép lassan optimalizálódtak a dolgok a kínai piacra is. Azóta meglepően jól muzsikált. 1 év alatt nem volt játék, amit leszedtem, és ne futott volna. Ez itt is így lesz. Ha pedig a Samu tényleg beszál a piacba, akkor nagyon jól fognak szerepelni a masinák.
-
gubabela
senior tag
-
Dhampir
félisten
Nekem magyar kellene, de még messze vagyok ettől a gondtól.
Ez a megoldás ide is jó lenne?
-
Disque
aktív tag
Van a 23-as romból multilanguage változat is, vagyula fórumtárs munkájának köszönhetően elvileg tartalmazza a magyar nyelvet, és ha igaz a google appjai vannak benne nem a kínai market, nem szeretnéd kipróbálni?
[link]
HA feltetted szerintem ajánlott egy FR-t nyomni utána, és a back upból visszaállítani az alkalmazásokat. -
kcsa
veterán
"A gps gyors, pontos."
Erről más a véleményem.
(ahogy nézem épp halott a gdrive linkelés, de csak megjavítják)
-
gubabela
senior tag
Igen, magyar is van benne, de nem eredeti miui, vagy valami nem stimmel vele. Egy ismerősömnek van egy mi2 azon máshogy néz ki, és ezt például nem engedi frissíteni. Konkrétan hiányzik a menüből a frissítés, a beállítáoknál van egy frissítés legalul, de ha rányomok visszadob a főképernyőre. Ha recovery modban indítom (vol up+power gomb) akkor meg nem enged kiválasztani semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- DJI topic
- Bittorrent topik
- Formula-1
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest