-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
saddybaddy
tag
Abban,hogy pont ez a telo kellett nekem. Ha most megint veszek egy FLAC playert akkor ugyanúgy cipelnem kell magammal mint az iPod-ot eddig. Igy most van egy olyan telefonom ami allinone,azaz nem kell végre külön zenelejátszót cipelnem és még sokkal jobban is szól. Mostmár tetszik érteni?
-
zoleeno1
veterán
Ha a kezedben lesz, akkor meglatod, hogy audio kepesseg ide vagy oda, imadni fogod ezt a telot
Tenyleg nagyon el van talalva minden szempontbol. Premium anyaghasznalat, villamgyors, sehol egy roccenes. Hosszu evek ota csak csucskategorias keszulekeim vannak,de ez az elso, ami valoban teljesen bug mentes. Ha 4000es akku lenne benne es le is tudna szo..ni, kirugnam a baratnomet, annyira jo
-
saddybaddy
tag
-
E2E4
aktív tag
De nem az audio képesség a legfontosabb...
Ez így általános érvényű igazságként nem állja meg a helyét!
Nekem a vásárlásnál az audio képesség volt a legfontosabb érv, ami miatt a V10-et választottam, és vagyunk itt a fórumon páran, akik szintén ezen preferenciát vizsgálva vettek V10-et.(Ezért is kellemetlen az, hogy a legtöbb tesztben nem megfelelően tesztelték le az audio képességeket. Külön "ciki", hogy nem kapcsolták be a Hi-Fi üzemmódot.
Ez nagyjából olyan, mint ha egy sportkocsinál nem találják meg a "nitro" gombot, és úgy próbálnak meg száguldozni, közben meg azt veszik észre, hogy olyan a vas, mint a többi, nitro nélküli sportkocsi. Hát tessenek már bekötni magukat alaposan, és bekapcsolni azt a tagba szakadt nitro gombot, ha már ott van!) -
E2E4
aktív tag
mert akkor tuti kibontják a terméket és külön kértem, hogy bontatlan gyári legyen,
Az IMEI szám a bontatlan doboz oldalán van. Tehát ehhez nem kell kibontani az "original" csomagolást!
Ha jót akarsz magadnak garancia terén, akkor kérd, hogy a számlán tüntessék fel az IMEI számot!majd felvezetem rá utólag.
Majd ugye ezt el is fogadják hivatalosnak az LG-nél?Azért phonearena tesztjében lényegesen jobban jött ki a 6P...
Azért valószínűleg ők sem tesztelték le rendesen audio szempontból (Hi-Fi on!) a V10-et.
Amiket felsoroltam, azok javarészt technikai paraméterek. Eléggé szintetikusan adják a két készülék közötti különbséget.
Persze nem állítom azt, hogy a Google Nexus 6P az rossz lenne. Jó kis telefon az annak, akinek bejön a puritán szofver, és a faék egyszerűségű, unibody készülékház. Csak szerintem a V10-el nem összeegyeztettethető. -
E2E4
aktív tag
Az LG budapesti márkaszervizébe személyesen beviheted a V10-et, ha egy éven belül bármilyen garanciális probléma lenne vele. (Ez az LG álláspontja.)
A lényeg, hogy te magad rendelkezz magyar számlával, amin fel van tüntetve a készülék IMEI vagy sorozat száma.
(Ezt többször leírtuk már, és a téma-összefoglalóban is benne van.)A gsmhome ezek szerint nagyon nincs képben.
-
Ez így van, ütésállóbb mint a többi telefon, de nem abszolút ütésálló. Tört már itt is előlap, és sérült már itt is keret. Mindazonáltal a G4-nél ez már kész katasztrófa lett volna, itt meg mikrókarc.
Tokban én sem gondolkodom, de a gyári bumper, bár drága, de tökéletesen belesimul a keretbe, alig lehet észrevenni hol végződik a V10 és hol kezdődik a bumper.
-
Arween
senior tag
Épp ezért nem keresek olyan tokot ami takar és nem ront az összképen,az általam linkelt versus tok szerintem tökéletes(árát leszámítva) ugyan is véd ,és emellett csak keveset takar. Eddig minden telefonomon volt tok és bizony párszor jól is jött mikor innen onnan véletlenül lerepült
szerintem ez így is elég szép:
-
Arween
senior tag
-
gretzky77
veterán
Igen sajnos nagyon sok gsm csinálja,hogy az oldalon hirdetik aztán mégsincs! Azért írtam az euro gsm boltot,mert náluk az oldalon az van,hogy raktáron és amikor haver vette akkor nem volt varia tényleg volt nekik! A telefont pedig felvették,kétszer is beszéltem velük! Remélem szerencsével jársz!
saddybaddy : az hogy a honlap azt írja,hogy van sajnos még nem jelenti azt,hogy tényleg van!
-
gretzky77
veterán
Ne haragudj de komolyan nem értem, mit szenvedsz ennyit!!? Már vagy 5* leírtam én is haver nemrég vette az euro gsm-be volt több feketéjük is 130-ért Eu modell számlával Lg garijeggyel! A múltkor amikor említettem azt mondtad mostmár megvan a bolt csak a választ várod,ezekszerint nekik nincs vagy nem tudom de azóta is itt pörögsz ezen!!!! Jópáran ajánlottak már boltot is de valahogy neked nem akar összejönni ez a teló!
Ne haragudj de nekem ez kicsit too much! Mindenkitől elnézést!
OPiiPO : a Santanat merre találtad ha nem titok meghallgatnám! Köszi
-
Nézd, én nem javaslok neked boltot több okból is. Amit már javasoltam, azzal elküldtél a pék f@sz@ba, hogy arab a tulaj, és emiatt soha nem lehet megbízható - mondjuk majdnem többezer ajánlása van az egyik legnagyobb magyar kiskereskedelmi portálon, de ez téged nyilvánvalóan hidegen hagy, hisz arab a tulaj
Úgyhogy magadra hagylak a bolt kiválasztási mizériáddal, ha technikai gondod van, abban tényleg szívesen segítek, de addig is sajnos meg kell hallgatnom Santana Black Magic Woman válogatását a V10-en most
Sikerült találnom egy 24bit Vinil Rip-et, és tényleg kíváncsi vagyok rá
Úgyhogy ne haragudj, nem tudok többet segíteni boltkiválasztásban.
update: félelmetes ez a Santana Black Magic Woman Vinil Rip, még a tű sercegését is hallani, ahogy a barázdába ér
upd2: bocs a typo-ért , már késő van.
-
Amit írsz, az alapvetően hülyeség. Bocs. Tényleg elnézést.
Az általad "GSM bolt"-nak nevezett boltokból vettem a G4-et és a V10-et is. Mindkettőre volt, van OTA frissítés, más módon soha nem is frissítettük, nem is fogjuk családilag, mert ez a kényelmes. Mondjuk alaposan megválogattuk melyik boltból vesszük, de soha nem volt gond se garral, se számlával.
"De akkor hogy frissítem 6.0-ra? Vagy egyáltalán hogyan tudom meg hogy van-r újabb frissítés?"
- legalább az összefoglaló elejét olvasd elLG Bridge a titok
-
E2E4
aktív tag
Nem biztos, hogy a hátlap csere jó ötlet. A feher színű V10 fém oldalkerete aranyozott színű, míg a feketéé króm szerű. Utóbbival a fekte szerintem elegánsabb.
És akkor még ott van a dura guard rész eltérő színe is! "Érdekes" lenne egy V10 fekete hátlappal, fehér "dura guard" résszel, és arany színű oldalkerettel.
-
MaxxDamage
félisten
Amennyiben futár viszi (vagy más) tehát nem személyes átvétel, akkor ott a 14 napos elállási jog , ha nem jönne be a telefon vagy bármi problémád volna vele...
Ez Android 6.0 és nem tapasztaltam hasonlót a G4 esetén sem és V10 -nél sem! Nálam minden OK (megfelelően kell használni és mi gondja volna? Semmi...) - ez olyan mint PC User esetén... van aki hetente tönkrerakja a rendszer és van akinél akkor van rendszer csere mikor új gépet vesz...
pl. -
L
-
MaxxDamage
félisten
Igen, értesítési LED nincs és saját véleményem szerint jobb is, hogy nincs! Másodlagos kijelző (értesítése, jelzése) jobb mint az értesítési LED ! (szerintem, nekem jobb így mint a G4 volt...mert azon volt ilyen LED)
(#2711) a.sebi: ott leírtak szerint megtudhatod (akár)
(#2712) psg5: ilyet már láttunk, hogy egy boltba volt ugyanaz két különböző áron....
olcsóbbikat vedd, többivel ne foglalkozzL
-
gretzky77
veterán
Használtam igen 6 Plust! Soha nem volt előtte iphone-om gondoltam azt is kipróbálom! Nem tudok arra se rosszat mondani amúgy meg voltam vele elégedve,az akksija pl nekem elég jól bírta! Hamar megunom a telefonokat szeretem cserélgetni őket de mint láthatod öregszem vagy a V10-et nagyon eltalálták mert nem akarom cserélni!
-
MaxxDamage
félisten
-
MaxxDamage
félisten
(#2667) Lite: Tudtommal külső raktárkészletről dolgoznak (adnak el) és lehet az épp kifogyott. Mikor én vásároltam náluk, kicsit várnom kellett míg beérkezett raktárról.
/korábbi H.Sz.-ben láthatod, mindegy is honnan rendelsz, csak elvárásoknak feleljen meg/ - aztán meglepetés nem érhet...
L
-
Komoly hiba nincs, inkabb apro zavaro dolgok.
Sotetben a 2nd screen bevilagitasa, de alig eszreveheto. Hivasnal talan lehetne hangosabb a hangszoro(de lehet csak az en fulem ilyen), mondjuk kihangositva brutal hangos. Nyilvan mindenki orulne ha mondjuk 4000es akkuval lenne, de egy atlagos hasznalattal siman vegigtolhato a nap akar egesz napos mobilnettel. Ja es meg kell szokni a meretet akinek kisebb a keze, mert lattam olyat aki emiatt adta el. Nalam kb ennyi. -
sixpak
nagyúr
PC-n csinálom, de androidra is elérhető, free app.
Én nem javaslom az auto mode-ot.
Persze ha valamit hirtelen kell lekapni, akkor jól jöhet, de én még nem kerültem ilyen helyzetbe.
2 mp az egész, az iso-t vedd le 50-re a záridőt meg ahhoz igazítsd....a fehéregyensúllyal nem muszáj babrálni, azt könnyű helyrehozni később, de a magas iso-ból eredő zajt (szinte) lehetetlen. -
Nem, sőt igazából azzal kell kezdeni, hogy 6-osra frissíted. 5.1-ből hiányzott a rezgés profil, csak néma és hangos volt. Persze ez csak 1 hiányzó fícsör, de engem zavart.
luimapeiz: G4-nél sajnos igen komoly hibák kezdtek előjönni, szerencsére javítják ezeket, de akkoris...
-
MaxxDamage
félisten
Mi probléma volna? (ezt a telefont mostanában lecserélni nem fogom, ez is biztos és az is, hogy ha majd 1x cserélem...tuti hasonló LG széria lesz!) Gr volt a V10 előtt es ez kemény köröket ver rá, minden szempontból! G4 sem rossz telő....V10 eddigi legjobb és legmegbízhatóbb telefonom, ezt erősen állíthatom!
L
-
-
gretzky77
veterán
Akadás fagyás szerintem nem jellemző! Biztos meg lehet akasztani,de szerencsére nagyon jól optimalizált a rendszer!
Sztem ha ide valaki betéved és olvasgat,biztos azt mondja na a sok elvakult V10 júzer csak dicséri a gépet! Az a helyzet igen mindenki dicséri aki használja de azért mert nagyon jó! Én bátor voltam mert gari minden nélkül vettem újonnan,de nagyon nem bántam meg!
-
E2E4
aktív tag
A válasz az akkumulátoros kérdésedre épp úgy benne van a téma-összefoglalóban, mint a garanciális ügyintézés feltételei és módja.
Olvastad?2,5-8 óra SOT fordult elő a V10-nél felhasználó és felhasználás függvényében.
Átlagban 4-6 óra SOT megvan.
Ez cseppet sem nevezhető gyengének, sőt..
Azonban - mint majd' minden okostelefonnál - itt is érdemes esténként feltölteni az akkumulátort.Ha nagyon keveset használod, összejöhet több nap is, de ez nagyon felhasználó specifikus, és erősen függ a felhasználás módjától.
-
MaxxDamage
félisten
Mobilkereskedésnél vásárolt V10 -re van gyári gari... (12 hó garral vettem, beregisztráltam hivatalos LG oldalra és bescanneltem a számlát amit mobilker küldött - elfogadták , hitelesítve.. kell ennél több?)
L
-
gretzky77
veterán
A gyári garinak nem feltétele a regisztrálása! Ha a Jemilagsm ad neked számlát ami megfelel a magyar előírásoknak és rajta van az imei valamint eu-s készülék akkor az Lg szervízeli!
A haver nemrég vett az euro gsm-nél eu-s készüléket 0% áfás számlával és a dobozban benne volt a kitöltött Lg garijegy!Honlapjuk szerint van fekete is meg fehér is 130 ill. 128500
-
-
psg5
veterán
Most jól értem, hogy a Huawei-nek és a LG-nek is a Telemax a szervize? Huawei-nél tuti csak ők léteznek. LG-nél most elbizonytalanodtam, ott lehet, hogy van még egy külön LG szervíz (egymás után beszéltem mindkettővel, lehet ezért a pontatlanság, bár ez nem oszt-szoroz a rendezésen)
(#2618) koxx: Igen-igen, most már emlékszem mondta is a srác, hogy oda kell majd ha baj van. A Huawei-nél volt az hogy a Telemax a kizárólagos és nem lehet már személyesen leadni.
-
E2E4
aktív tag
Ez a téma már többször meg lett válaszolva a fórumon, sőt a téma-összefoglalóban is benne van!
Utóbbiban olvashatók legnagyobb részét tesztelten vagy tapasztaltam, a garanciával kapcsolatban pedig telefonon konzultáltam.
Fogadd el gretzky77 fórumtárs válaszát, ő épp úgy, ahogy bárki más V10 tulaj, valós tapasztalatokat és információkat ad át.Ez nem az a fórum, ahol kamu menne.
Itt mindenki örül egy új tagnak, és hidd el, a mai napig lelkesünk a telefonjainkért (én is).
Én pl. úgy lettem topikgazda, hogy levett a lábamról a kis bestia, annyira jól szól. (Lsd. első hozzászólásomat.)
Őszintén mondom, nincs olyan telefon, amire jelenleg lecserélném a V10-et, beleérve a 400+ ezre forintos iPhone-t is. És nem azért, mert LG vagy V10 buzi lennék, egyszerűen nem volt még olyan elektronikai eszköz, ami ennyire bejött volna. -
E2E4
aktív tag
A G4-nek nagyjából annyi köze van a V10-hez, mint egy Toyota autónak a Lexushoz.
A V10 megkapta a G4 kameráját és a SoC-t, és ennyi. Mind az alaplap, mind a kivitelezés más. (Ehhez még az LG-t sem kell megkérdezni.)
Természetesen minden ízlés dolga, bár számomra újszerű az, hogy a Huawei P8, a Nexus 6P és az LG V10-t nézve neked "igazából egyik sem tetszik igazán
"
Szerintem a másik két telefon megjelenésben, minőségileg, kül- és beltartalmat is nézve, egy lapon sem említhető a V10-el.
(Pl. amikor én Huawei-eket néztem, konkrétan vágta a kezemet az oldaléle, pedig nincs kis tenyerem. Hamar vissza is tettem a polcra.)Az autós tartóval kapcsolatban már írtam a topikban (a kereső sokat segíthet ebben) de most be is emeltem a téma-összefoglalóba. (Lsd. FAQ/GYIK elején.)
Ha még lenne kérdésed a döntés előtt, kérdezz bátran.
-
MM és edigi kivételével csak sufniban kapható, de ott is vannak igen nagy különbségek. Pl smartshop vs blaha aluljáró gsm.
Ahogy néztem még senkinek nem volt garis problémája. (ellentétben a G4-gyel, nagyon durva mi megy a topikban, kb heti 1-2 embernek lesz bootloopos a telója vagy ég be a kijelzője)P9 az elég fasza garis szempontból, a többi részét annyira nem vágom. Én is agyaltam rajta sokat, de a 180ezres rettentő sok, akkor inkább S7/edge.
-
Nyilván egyénfüggő, mellette egy Hua P9 figyelt, nem egy kategória. Tudásban persze biztos hiperszuper a 6P.
1év a függetlenre és gsm-esre, 2év a szolgáltatósra. (ami V10 esetén sajnos kiesik mert nem került be senkihez)
iphone-ra is csak 1 évet adnak, de megnézheted a 2 év garis htc10-et is csak 270e ft -
Taci
addikt
Hát ha ez fontos szempont, akkor a 6P nyugodtan el is felejtheted, a V10 lesz a te telefonod.
(Összefoglalóból részlet: A készülék a prémium megjelenés mellett, az alkalmazott anyagok és az összeszerelés miatt, 122 cm-es magasságból, különböző szögekben történő, sorozatos leejtési tesztek alapján, megkapta a MIL-STD-810G / 516.6 katonai szabványnak megfelelő "ütésálló minősítés"-t is.)
-
Taci
addikt
Nem igazán szeretem azt, ha egy alap funkció (jelen esetben fényképezés) normális (vagy haladóbb) használatához egy külön appot kell letöltenem (ha reklámot sem akarok benne, akkor megvenni is), próbálgatni, aztán vagy bejön, vagy nem, és kereshetek, próbálhatok másikat. A Nexus ezért nem jó nekem. Persze sanszos, hogy minél jobban belenyúl a gyártó, annál több dolgot tud "elrontani", de az LG szoftverével eddig semmilyen égető problémám nem volt, és emellett pedig nagyon sok olyan extra funkciót ad, amit már hiányolnék. (Pl. a dupla koppos ébresztés bevezetését kötelezővé kellene tenni minden gyártó számára
)
Igen, MM-ba mentem párszor még vásárlás előtt, hogy ezt a két telefont (és a G5-öt is) egymás mellett tudjam kipróbálni, szóval személyes tapasztalatból beszélek.
Az autós tartót amit rendeltem (és használok) nincsenek jó tapasztalataim, mert ugyebár elég nagy a telefon, és az oldalsó tartó része csak a telefon alsó harmadát fogja (felszerelés után szembesültem ezzel), így egyáltalán nem is mertem használni vele. De valamelyik fórumtárs biztosan tud ajánlani egy jól használhatót.
Amúgy a V10 topikjában nem is igazán fogsz találni senkit, aki szidná a telefont.
-
Taci
addikt
Nálam még a rendszer is a 6P ellen szólt, holott eredetileg direkt 'fejlesztői telefont' kerestem, így adta magát a Nexus és a szűz Android. Viszont előtte G2-m volt, és annyira megszerettem a szoftverét (is), hogy a sima Androidból már hiányoltam azt, amit korábban az LG-féle változattól megkaptam.
Nem is beszélve a kamera szoftveréről és annak a beállítási lehetőségeiről: annyira puritán és beállításszegény a Nexus-é, hogy az már fáj, ezzel ellentétben a V10-é pedig eszméletlen jó, részletes, millió beállítási lehetőséggel, amiknek ráadásul értelmük is van.
Az első összehasonító próbánál amúgy a V10 "nagy súlyára" lettem figyelmes (legalábbis a 6P-hez képest), mert ez utóbbi pehelykönnyű volt. Viszont pont ez a plusz súly ad egy extra minőségi érzetet - amire amúgy nem is lenne szüksége már, mert alapból minőségi.Ja, és nekem a 6P nagyon csúszósnak bizonyult, a V10 viszont sosem, nagyon jól eltalálták a felhasznált anyagokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Béta iOS-t használók topikja
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest