-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
-
Giorgio7105
tag
Az újlenyomat olvasó csak akkor működik, ha beállítod, tehát nem kötelező, launcer - től függetlenül.. 😀
A dupla kopp, viszont más launcher alatt nem biztos, sőt, nem valószínű, hogy működik..
Nálam, Xperia launcer alatt pl. nem működött.. 😥
De már nem is érdekel, használom a jól megbízható gyárit.. 😀 -
rejtettlampa
tag
Igen, eleve én is kisvárosban lakom és emellett sokat vagyok falun is, ahol ugye nincs jelen mindenféle lte frekvencia. Viszont én, ha már telenoros leszek és korlátlan hipernetes, akkor csak szeretném kihasználni a gyors korlátlan net előnyeit! Most egy Huawei P8-am van, ezt váltaná a V10 és nem szeretnék kompromisszumot kötni! Ha már cserélek, akkor tudja is azt a kiszemelt készülék, amire nekem szükségem van!
A H900 valóban nem tudja a B20-as hálózatot, ahogy nézem. Pedig itthon, kisebb, ritkábban lakott helyeken előfordul, hogy csak azon keresztül jön a 4g, ráadásul sok ilyen helyen a 3g sem lett rendesen kiépítve, így előfordulhat, hogy ott csak edge hálózat lesz. (Ezt olvastam neten). Na én ezt akarom elkerülni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest