- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Nos ott tartok,hogy ma reggel bevittem az itteni Samung-LG szervízbe(Szolnok) és felküldik még ma a központiba
és kb. 5-6 munkanap és várhatom az SMS-t,hogy vissza érkezett(remélhetően javított állapotban).
Azt tudtátok,hogy ebbe a készülékbe 80 papír egy alaplap?
Viszont azt nem értem,hogy csak a számla kellett Neki a garancia nem.Pedig 2x is meg kérdeztem. -
rejtettlampa
tag
Én megpróbálnék egy olyat, hogy egy régebbi verziójú androidot feldobni rá. Ha avval is ezt csinálja, akkor mégiscsak valami hardveres hiba lesz és az bekavarja a rendszert, ha pedig megjavul a dolog, akkor pedig szoftveres hiba volt! Ez az én tippem, lehet hülyeséget mondok, akkor javítsatok ki!
-
gjoco1
addikt
Hát ez az,hogy a fény érzékelő tökéletesen végzi a dolgát,míg újra nincs indítva a vas.
Van gari,(GSM)de annyira friss a dolog és az eladó is hajlik a kártalanításra.Én nem akarom küldözgetni.Ha itt a helyi Samu-LG szervíz meg csinálja a SW újra rakást és segít(3000.-),akkor még jó vagyok.De ha az sem,akkor áthárítom a herce hurcát az eladóra.Kínlódjon vele Ő.Nekem erre momentán se időm,se idegzetem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest