- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
válasz
Helltak #15318 üzenetére
Elkezdtem visszaolvasni, de kicsit összekeveredtem.
Letöltöttem a zip-et és
META-INF
boot
cust
modem
system
van a csomagban. Nem szeretnék bootloader nyitást, csak simán rootolt V10G kellene.
Ebből a mappából csak a system (4GB) másolom fel és download módban indítom, úgy jó esz? -
válasz
Helltak #14744 üzenetére
Én is N6 -ról készülök váltani, talán ezt is megközelítően reszponzívvá tehető, bár én még a nexus 6 -ot is látom néha meröccenni, szóval kemény kihívás lesz az egyszer biztos
leslien - na szia, úgy tűnik mindenhová követlek
szeretném az 5x -et, az ára is megfelel (bár fog egy nagyot zuhanni van egy olyan érzésem), de elkeserítő hogy mennyire gyenge multitaskingban egy több operatív memóriával rendelkező eszközzel szemben (kivéve talán a samsungot
)
Esélyes hogy végül itt verek tábort, de alszom még rá egyetStauffenberg - köszi az infókat Neked is, egyre közelebb érzem annak lehetőségét hogy G4 legyen az utód
-
SharpSA
veterán
válasz
Helltak #14104 üzenetére
Köszönöm. Ez az Alcatel Watch az amit használsz? Na és vajon például az AquaMail értesítései is megjelennek az órán? Ki tudod próbálni? És az értesítésekbe mennyire lehet betekinteni? Például ha az AquaMailben jön egy email, akkor az vajon ugyanúgy látszik, mint a telefonon, azaz bele lehet nézni pár sorig, ami alatt lehet például törölni vagy olvasottnak jelölni?
-
ruzsabazsa
aktív tag
válasz
Helltak #11722 üzenetére
Szia! Köszi a választ.Igazából miután nexus 4-em volt csak is nexus jöhetett szóba mikor váltani kellett.Nagyon bejött a villámgyors,megbízható stock android.Előtte igazából nem is volt komolyabb droidos telóm.Idén év elején váltottam N5-re ami igazán nem is érte meg a felárat.Persze a kettőt egymás mellé téve azért volt fejlődés rendesen de mind a kettőt szeretem/szerettem.(Tudni illik nagyon allergiás vagyok arra ha megröccen többször is a teló akármilyen hétköznapi feladatnál) Ezért is hajlok a nexusok felé.Viszont vágyok egy kicsit másra is de nem tudom hogy mennyire tetszene egy opcióktól szétzsúfolt telefon.Hozzászoktam nagyon a stock androidhoz.A lényegről nem is beszéltem hogy a fő problémám az akku idő.Nem igazán játszok rajta meg ilyesmi de akkor is kiüt a dolog.Bennem van a N5x gondolata is de az ujjlenyomat olvasóért nem fogok szerintem ekkora különbözetet fizetni.(akkuja se túl nagy,a 2700mAh nem túl bíztató) Ha az 5x-nek lenne vagy 3000+-os akkuja biztos azt venném mondjuk.Tehát tele vagyok biztos ellentmondással az előbb leírtak alapján de nagyon finnyás vagyok a telefonok terén.Samu,Sony ilyesmi szóba se jöhet.Csak LG vagy Nexus (nyílván itt márkafüggetlen vagyok) . Nehéz a választás.
Ui : Lehet nagy lenne az 5,5-ös méret az N5 után .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest