- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Game-over
aktív tag
válasz
mjani1172 #42523 üzenetére
És mit javítottak rajta, simán alaplapcsere volt?
Nekem ma jött vissza, a kijelző meg minden ugyanaz, egyedül az alaplapot cserélték. legalábbis szerintem (606-ból lett most 701).
Felhívtam még tegnap az Emagot is, hogy fejtsék már ki hogy mit csináltak vele, de csak annyit látott hogy LG gyári szervizben volt és cseréltek valamilyen alkatrészt
Na mindegy, most működik szépen, ez a lényeg.
Btw.: cseretelefonnak egy Huawei Nova volt nálam, első feltöltés után 7,5 óra SOT idő
Szerintem lassacskán átpártolok hozzájuk.... -
butalah
csendes tag
válasz
mjani1172 #14757 üzenetére
Szia!
Szerintem...A G4 a jelen kor egyik legjobb készüléke és nemcsak androidos körökben
Kíváló anyaghasználat
Minőségi szolgáltatások
Remek szoftver support
Kimagaslóan ügyfélbarát szerviz.
Elfogultság nélkül de összességében az a top 3 ban lévő kamera
A rendszer NEM dadog NEM akad NEM röcög.
A lehető legjobban optimalizált androidos teló még a jóval erősebb és gugli által agyon szakártett nexus 6p vel szemben sincs szégyenekezni valója :[link]Két hibáját tudom felhozni :
Aksi :Sajnos ez nagyon átlagos
Klasszikus használat mellett nálam nap max 3 max 3és fél óra SOT
És a másik az audió rész: Nekem halk és túlságosan kompresszált a hangzása.Ezen lehet segíteni custom kernel faux sound és viper4android kombóval.Ez custom rom /kernel párossal(Stock alapú)kitolható akár + egy órával is!!!
(Ennyit arról,hogy a custom romok semmire sem jók ahogyan itt a topikban állítják páran)
Szintén hallottam,hogy 3.party camera appok rosszabbak meg semmi előnyük a gyárihoz képest...
Ez is botorság :Cinema4K
Full manuális videó beállítások.Iso,shutter,wb,video bitrata,audio bitráta,stb...Fizetős de megéri.Szóval nyugi ne aggódj.Az egyik legjobb okostelefon van a fa alatt az elvárható legkiválóbb minőségben.
Mint bárhol akár a ferrarinál itt is lehetnek hibás/gyárihibás készülékek de ez a hszek alapján annyira minimális,hogy szinte nincs is... -
MPeter87
őstag
válasz
mjani1172 #10555 üzenetére
Egyáltalán nem kicsi, de megszokás kérdése, én is tartottam kicsit a méretétől. Note2t váltott, így eleve nem kis telóról váltottam, de így is érezhető, viszont szerethető.
Ha kisebb telefont váltana, akkor lehet a G4 lenne a jobb választás, persze kérdés, hogy mennyit szánsz rá és mire, hol, hogyan lenne használva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest