- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
SUPREME7 #31544 üzenetére
Csatlakoznék Stauffhoz: ha nem irogatott be semmit a srác a gépbe, akkor vidd be a telekomhoz, mert az a telemaxhoz küldi, akik nem igen nézegetik mi hogyan. Egy kört megér......ha szerencséd van gariban megoldják még.
Psychlo
A közelség érzékelő okés? Próbáld ki: lerakáskor power gombal kijelző ki/be és úgy müxik-e. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
SUPREME7 #31536 üzenetére
Írhatsz panaszt az LG-nek, de nem lesz eredménye, mert az EU-s jog szerint sincs igazad.
1.) Az EU-ban a kötelező jótállást és szavatosságot a kereskedő állja.
2.) A gyártó önkéntes alapon nyújthat saját szervizszolgáltatást saját feltételekkel, így megszabhatja, hogy nyitott bootloaderrel nem fogadja be jótállásos javításra. Ezt tette az esetedben is.
3.) A ki-mikor-mit bizonyít témakörben az NFH leírása az irányadó: [link]
Javaslom, hogy a Telekomhoz vidd vissza (említetted, hogy tőlük vetted) és rajtuk keresztül javíttass. Ha még jótállás van a készülékre (elvileg kell lennie), akkor a Telekomnak kell bizonyítania, hogy te okoztad a meghibásodást, ha ezt nem tudja, nem utasíthatja el a kijavítást (vagy cserét, pénzvisszafizetést).
-
snorbi82
senior tag
válasz
SUPREME7 #31531 üzenetére
Én pár éve úgy csináltam ezt a nem csodát, hogy OTGén töször rádugtam egy kulső vinyot ami egy külső 12Vos táppal is rendelkezet, hogy többször rádugtam, még az elektronika megnem adta magát. Onnan a kijelző sem kapcsolt be. Így rögtön cserélték az alaplapot. Nem mondom azt hogy Te is így csináld....
-
snorbi82
senior tag
válasz
SUPREME7 #31524 üzenetére
Ez mondjuk elég szemétség, hol ott a BOOT hiba nem a nyitott bootloader miatt van. Igaz, kimondja a szabályzatuk, hogy minden garancia elvész, de gyári hiba miatt megy tönkre a telefon, nem a nyitás miatt.
Ha jól emlékszem itt valaki valami sufni bolton keresztül vett telót, nyitotta a bootloadert és cserélték neki az alaplapot.
-
hard74
senior tag
válasz
SUPREME7 #31485 üzenetére
Hátha neked is szerencséd lesz,és javítják gariban.Majd számolj be a fejleményekről, mert ha javítják, akkor nyitom én is a bootloadert. Szintén telekomos a telóm, ráadásul 505ös,és nem szívesen buknám a garit. Igaz 1év 4napot már kihúzott, de kitudja mit hoz a jövő.
-
ToniSoprano
addikt
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
SUPREME7 #31471 üzenetére
Eljut odáig, ahol már kiírja, hogy a bootloader nyitott? Ha nem, akkor szerintem simán javítható a Váci úton. Meg azért az LG is tisztában van azzal, hogy a bootloop hardveres hiba, nincs köze a BL-nyitáshoz.
Végső mentsvár csak a kereskedő lehet, mert őt törvény kötelezi a javításra (bizonyítania kell, hogy a hibát a BL-nyitás okozta, ha nem tudja, nem utasíthatja el a javítást).
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
SUPREME7 #14734 üzenetére
Néhány tartalomszolgáltató például tiltja az appok használatát root mellett (éppen tegnap nyafogott erre az öcsém, hogy a Telekomos TVGO nem megy), illetve saját tapasztalat, hogy banki/pénzügyi appok is gyakran nem működnek rootolt/mókolt rendszeren. Azt nem tudom kicselezhető-e, de ilyesmivel lehet számolni.
-
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
SUPREME7 #14572 üzenetére
Ha a helyszínen produkálható a hiba, nincs felülvizsgálatra lehetőség, azonnal cserélni kell. De ha ezt kéri a szolgáltató, akkor tényleg érdemes elutasítani és menni az LG szervizbe (ha lejárt a 3 nap).
Egyébként szerintem egy KDZ flash észhez térítené, ha a telefont be lehet tenni download módba. Mintha itt is járt volna valaki így.
-
zombinyul
addikt
válasz
SUPREME7 #14035 üzenetére
Na, akkor tenyleg valtanom kell a Chromeot. Sajnalom, mert iszonyat jo cucc, de tenyleg brutalis etvagya van...
Tenyleg adtal neki.Vikooo: Aryon87 kollega jol mondja, elirtam a temat. Nem eloszor, sokadjara. Nem tudom miert.
Egyebkent a fenyegetes bevalik. Tegnap vettem egy BlackBerry Z10-et masodtelefonnak a Lumia 800 helyett (szegenykemnek kemeny elete volt, mar az utolsokat rugja), es annyira bejott, hogy majdnem ment miatta kicsit pihenni a G4.
Szerintem ettol ijedhetett meg a kicsike, mert tenyleg sokat javult. Jelenlegi allas: 16 ora keszenlet, par perc hivas, tobb mint masfel ora Chrome, egy csomo Messenger, mindjart 3 ora kijelzoido. Jah, es ugy fel-haromnegyed ora video nezes. 22%-on van, ami teljesen kielegito, szinte dupla annyit bir mint eddig... 6.0 ota ez az elso nap hogy napkozben nem kerult toltore.
Szerk.: megint melegszik mint allat, nem durvan, de erezhetoen. Plusz elkezdett laggolni, elkiabaltam ezt a smoothsag dolgot...
Szerk.2: persze hogy forrosodott meg laggolt, 12 alkalmazas frissites ment a hatterbe. Nem szoltam. -
-
Quqesz
nagyúr
válasz
SUPREME7 #13609 üzenetére
Szia!
Jó meglátás rakd fel a v20b-t ha már benne vagy,érdemes neked! Igen az aksi nem bír annyit amint a G2-é,ezzel meg kell barátkoznod,de a lolihoz képest jobb, +1 órát ad a 6.0 a G4-nek. Amit felraktál v20a kdzvel az még tartalmaz pár bugot(pl csengőhangerő kisebb ez lett javítva a b-ben)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest