-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Ezen eddig nem szaggatott. Plane a billentyuzet nem, minden mas tokeletesen sima Messengeren belul.
Aryon87: az franko, akkor nem ertem mi a francert csinalja. Mondom, van hogy csak a hivaslistara varok 1-2 masodpercet. Azert ilyet sose csinalt.
MartOOn: nekem egyszer csinalt ilyet, mikor telepult a 6.0, es meg tuzforro volt. Meg epp frissitette az appokat. Nalad akkor rosszabb a helyzet sokkal mint nalam.
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
MartOOn
addikt
Surgos reset leyz ebbol... Kb barhonnan fooldalra lepve homokorazik a kezdolap. Kb fel masodpercet de ujratolti... Eddig ilyet nem csinalt. Most gugli playbol kilepve is ezt csinalta...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #12894 üzenetére
Nálam ilyen nincs. Elsőre én is simán tettem fel, de ott sem csinált se lassulást se dadogást semmilyen appnál.
HTC07:
Pedig nálam hibátlan. Hard user vagyok, sűrűn váltogatom az appokat, eddig semmit nem tudtam megakasztani. Se 5.1-en, se 6.0-án.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
iTomi81
tag
Van a telefonon olyan hogy vendég mód?
-
zombinyul
addikt
Azt eszrevette valaki rajtam kivul, hogy marhara be tud szaggatni, lassulni a billentyuzet Messengeren belul? Mashol nem tapasztaltam, csak Messengerbe. Iylet a tabletnal meg neha elnezek, de egy G4 szintu telefonnal azert durva... Van masnal is ilyen?
Ezenkivul neha lassabban lep be 5.1-nel a hivaslistaba is. Osszessegeben kicsit mintha darabosabb volna a rendszer 5.1-nel... Lehet kellett volna neki a HR frissites elott / utan.MartOOn: nalam a keszenleti fogyasztas joforman megszunt, amugy sem erzek nagy visszalepest uzemidobtekintetebe is, es ez meg elvileg javulni is fog. En se csinaltam se HR-t se semmi.
kisJack: tenyleg durvann tapintasu, ahogy Parom fogalmazott "borszerubb". Es sokkal tartosabbnak erzodik, jobb a fogasa is.
[ Szerkesztve ]
-
turit
tag
válasz BigBlackDog #12892 üzenetére
Megtaláltam a megoldást:
-Go to Settings->Applications->Manage Applications->All
-Select "Clear Data" for Google Play Services and Google Service Framework
-Reboot the device -
turit
tag
Megjött a G4
Rögtön az első hiba hogy a google playről nem akar frissíteni semmit és új programot se enged letölteni.Hiba történt az információk szerverről való lekérdese során. RPC:S-7:AEC-7 .... hibakódot ad.
-
MartOOn
addikt
-
kisJack
aktív tag
válasz ChrisDzsi95 #12878 üzenetére
Hogy érted hogy skin miatt? Amúgy a tok sem hülyeség, a G2-t egyetlen egyszer ejtettem le, valahogy sikerült a jobb alsó sarkán landolnia, amitől egy hajszálrepedés keletkezett hosszában a kijelzőn végig. Nem nézett ki vészesen, láttam már sokkal durvábban összetört, de még működő kijelzőket, de az enyém a repedéstől jobbra nem reagált... Viszont olyan nagy bumszlik lesznek tőle, amikor kiszedem belőle hosszabb idő után, mindig rácsodálkozok! Én nem hiszem hogy veszek a G4-hez, inkább kapaszkodok bele rendesen!
-
discrate
aktív tag
Na megoldódott a radio gondom 6.0-n.
Tanulságként írom: letöröltem a gyári appot és újraraktam a beállítások/telefonról/app központból
voila mükszik -
kisJack
aktív tag
válasz Quqesz #12877 üzenetére
Pontosan.
zombinyul: bár csak képek alapján, de számomra is a fekete tűnik a legtartósabbnak, elég "durvának" tűnik, a szó szoros értelmében, ami tartósság szempontjából gondolom jó, de többek közt ezért nem tetszik annyira. Mondjuk tényleg kizárólag ízlés kérdése, de szerintem semmivel sem férfiasabb a barnánál vagy akár a bordónál. Pl. egy bordó bőr fotel is nagyon elegáns tud lenni.
-
Aryon87
félisten
-
MartOOn
addikt
válasz Quqesz #12874 üzenetére
Persze hogy fel. Samobile oldalon fent vannak a romok, ugyanúgy mint itt a kdz-k es Odin a progi neve amivel ugyanugy mint az lgup-al feltolod. Ennyi.
6.0: nem wipeoltam frissiteskor valoszinuleg ez a bajom de az akksi idom 6.0 óta siralmas. Viszont ha wipeolok akkor 5.1-et dobom vissza teljes gyaluval.
Eddig egy muszak alatt (nem nagyon tudom a telefont piszkalni) kb 9ora az utazassal egyutt, lemerült kb 75-80%ra.ebbe max 30perc kijelzo es folyamatos 3-4G kapcsolat es szinkron volt. Neha wifi ha arra jartam.
6.0 óta ez a szám 50%. Ma pontosan 44%-on ertem haza... nincs beragadva semmi es ez minden napra jellemzo nem csak a mai napra. Nem friss mar a frissitesem se. Van mar egy hete is h felraktam. De nem javul. Sőt. Szoval aki ezutan rakja fel ne lustuljon mint en teljes gyaluval tessek felrakni. Lg backup sem rak vissza mindenemet pl banki appombol ki kell jelentkeznem majd ujra vissza es akkor 10 napig nincs meg az osszes funkciom benne. Nem veszes csak kényelmetlen.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Technoman
őstag
Igen OFF: Más márkáknál is ajánlott főverzió ugrásnál (5-ről 6-ra), Full resetről frissíteni?
A családban egyenlőre csak nekem lesz LG-m?[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz joekajoeka #12879 üzenetére
Nem mindég jön ki ota egy verziólépés,de lehet lesz ota csak később. Ez is végleges rom,nem beta...
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
joekajoeka
tag
Miert van az, hogy pc-vel fel lehet fristeni a G4-et de OTA-n meg nem? Mas verzio lessz vajon az OTA frissites, a bridge lehet nem a vegso verziot kinallja fel es ez valami fele beta teszteles?
-
Quqesz
nagyúr
válasz kisJack #12871 üzenetére
Műanyag pár napot volt,aztán úgy vagyok vele,ha tönkremegy a bőr veszek másikat. Nehogy már ne használjam ha egyszer van igényesebb hátlapom!
daser
Lg oldaláról(terméktámogatásnál keresd) töltsd le a drivert és az lg bridge progit,azzal nézd meg,neked van-e. Ha nincs vagy vársz,vagy összefoglaló és lgup progival frissítheted.....[ Szerkesztve ]
-
daser97
tag
Most vettem egyet. 5.1 van rajta, de nem találom hol kell feissíteni. Valaki tud segíteni? Független vagyok. Köszi
-
Quqesz
nagyúr
válasz kisJack #12869 üzenetére
Őszintén nekem annyira tetszik a bőr hátlap,hogy semmi sincs rajta inkább vigyázok rá. A vörös talán jobban fogja bírni,de eddig semmi sérülés rajta(2 hét azért nem nagy idő). Cserélgetni meg a franc fogja.
Ctvagyok
Oké,de samura fel tudod tenni előbb a romot mint hogy ota kijöjjön? Itt van 2 lehetőség(lgup,lg bridge)....[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
válasz Quqesz #12862 üzenetére
Lehet a G4-re is csak akkor lesz OTA. Szóval mi is a kritika tárgya?
Jó gondolom meg fogja előzni azért a Samsungot az LG. Bár gondolom s6 tulajok várják már, hátha jobb lesz, mint az 5.1.1.Úgy látom szinte már csak én vagyok 5.1-en. Lehet kicsit gáz vagyok, de 5.1 tökéletes az utóbbi két hétben
Két nap is megvolt a héten a 4,5h kijelzőidő, ami számomra rekord. Hálózteldobásom is már nagyon nagyon rég volt. És mióta kezdek leszokni a Chrome böngészőről, minden laggom kb megszűnt.[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
En barnaval vettem, majd kapott egy feketet. Nekem a fekete jon be a legjobban, elegans, ferfias, stabil fogasu. Kinek mi.
kisJack: nekem a fekete tunik a legtartosabbnak. Nem nez ki valami koposnak. Egyebkent tenyleg baromi jo hogy lehet cserelgetni.
A muanyagot ha 1 hetet hasznaltam osszesen. Azt is csak tok miatt. Ezersze rjobban nez ki, egyedibb, meg minosegibb a bor.[ Szerkesztve ]
-
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm!
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
htc07
addikt
válasz MaxxDamage #12865 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Kyller
senior tag
válasz Viktor0610 #12857 üzenetére
Én is most a frosted cuccot vettem. Jónak tűnik, de a töltő csatlakozót nem lehet benyomni, mert a tokon nincs kivágás hozzá...
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
Quqesz
nagyúr
MA:
"Egy kiszivárgott dokumentum szerint a Note5 még idén, az S6 edge+ vagy decemberben vagy januárban, az S6 és az S6 edge pedig úgyszintén 2016 első hónapjában kaphatja meg a 6.0-s főverzióra váltó frissítőcsomagot OTA-n."No komment
Mi már addigra unni fogjuk[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz kisJack #12860 üzenetére
Inkább a vörös(bordó)! Sztem sokkal igényesebb/szebb/egyedibb, de a barna sem rossz. Én barnát vettem,de pluszban vettem egy vörös hátlapot.
discrate
Az előnyben részesítettet használod éjszaka? Beáll/hangok/alkalmazások(ne zavarjanak alatt kettővel)/ óra/prioritás mellé tegyél pipát és ébreszteni fog. Nekem megy minden reggel az ébresztés.[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
köszönöm az infokat
akkor megrendelem nillkintől az üveget, tokot megnézem ebayen, mi a felhozatal.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
zombinyul
addikt
válasz fornettisuti #12856 üzenetére
Xpro volt az enyemen az elso uvegfolia. Nem ajanlom. Nagyon gyujti a szennyezodeseket, hamar felvalnak a szelei. Mellette szoljon, nehezen larcolodik.
Most egy egeszen mas, de ugyan annyiert vasarolt uvegfoliam van (elfelejtettem eltenni a dobozat, es elfelejtettem a gyartot), a szennyezodeseket jo hatasfokkal taszitja, abszolut jol fekszik (az xpro 1 honap utan nagyon csunya volt, ez 3 honapja tokeletesen fent van), es nem karcolodik. Szoval az en tapasztalatom az, hogy az Xpronal vannak sokkal jobb cuccok is...
Tokrol nem tudok nyilatkozni, egy kis szilikonba van ha melozok. Ha nem, akkor pucer. A Nillkin cuccait eleve nem ismerem.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz fornettisuti #12856 üzenetére
Hát...
Nekem a gyári Nillkin frosted tok eltört. Az elsőnél azt hittem, azért, mert leejtettem, de a következőnél direkt figyeltem rá, és ugyanúgy megrepedt a sarkainál. Amennyiben más fajta tokot vennél, ajánlható a gyártó.
A fóliáik hibátlanok. Volt a kütyümön matt és fényes fólia is, teljesen rendben volt.Xiaomi 13T
-
fornettisuti
veterán
üvegfóliát és normális védőtokot akarok venni, érdemes lehet a nillkin oldaláról rendelni mindkettőt vagy az xpro féle üvegfólia is ér annyit?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Sanya
nagyúr
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
zack
nagyúr
válasz Stauffenberg #12852 üzenetére
Szerintem ez teljesen egyértelmű, ha megnézed mire válaszoltam.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
hard74
senior tag
válasz Nagytoll #12845 üzenetére
A statusbar testreszabhatóságának hiánya, az alapból óriási navbar is elriaszt, de ami ennél is fontosabb, az a reklámblokkolás, viper....
zack
A bootloader nyitás nekem is egyre inkább piszkálja a csőröm.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
zombinyul
addikt
válasz Aryon87 #12806 üzenetére
En meg nem tudom mi a konkret valtozas, egyszeruen latom hogy mas mint volt. Marha bosszanto. Uj temat nem kerestem, tetszik ez az alap.
Porthoszx: nalam is 5 perc korul volt. Keson vettem eszre, hogy nem a Bridge szivat, hanem az LGUP. Csak ugya Gugliba a Bridget irtam be, nem is ertem mit keresett helyette az LGUP a gepen... Masfel ora szivas utan vettem eszre a csalast.
MartOOn: lasd elobbi bekezdsesem.
discrate: nekem is V20A van fent, de ilyesmi problemakat nem tapasztaltam. A B-t majd OTA-n szeretnem frissulni. :
vdavid4: utolagos engedelmeddel, epekedve bocsanatodert leirtam, foszerkeszto, fomoderator ur.
Lathato hogy semmi komoly, nem valoszinu hogy mas is beleesik a hibamba. Egyebkent nem tartozom magyarazattal.Vikooo: en se csinaltam se visszaallitast se semmit, remelem nem is fogja igenyelni. De eddig jo. 10 ora alatt 1%-ot se merult, igaz keves kijelzoidot csavartam bele alvas kozbe. De a keszenleti fogyasztas eddig jobbnak tunik mint 5.1-en.
-
zack
nagyúr
válasz hard74 #12844 üzenetére
A telefon működik, de közel vagyok a bootloader nyitáshoz.
Szerintem januárig várok, ha addig nem lesz bootloader nyitás nélküli root, akkor nyitom.
Nekem nem kell root nélkül Android. Erre ott a WP.Másik megoldás, hogy eladom zárt bootloaderrel, és veszek egy 950 XL-t.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Vikooo
addikt
Alkalmazas telepitese utan amikor elinditom, fel kene dobnia a kert engedelyeket? Idaig egy alkalmazas sem tette meg. Azokkal mi a helyzet amelyeket meg nem keszitettek fel erre?
-
Nagytoll
senior tag
válasz hard74 #12844 üzenetére
Elviselhető, ami kicsit zavart az elején, hogy az óra visszakerült a jobb szélre, és hogy a wifi/mobilnet/flashlight és egyéb gyorskapcsolók színét nem tudom átállítani. Nem hiszem, hogy visszamegyek 5.1-re, a ramkezelés, battery life és az általános sebesség is jobbnak tűnik itt(vagy csak az animációkat gyorsították fel ).
-
Nagytoll
senior tag
Reggel óta valamiért nagyon belassult a chrome, a gyári böngésző megy rendesen. Az alkalmazás engedélyeknél állítgattam dolgokat, de azóta már visszaállítottam őket. Ötlet? 6.0 v20A
-
MODERÁTOR
-
petya2012
őstag
sziasztok
a factory reset az ugyanaz,mint a telón a gyári beállítások visszaállítása??
köszi
-
Stauffenberg
nagyúr
Már 10 évvel ezelőtt sem voltak ilyenek a mobilokba leggyakrabban rakott lítium alapú akkumulátorok.
Valószínűleg ez a legenda az emberiséget is túl fogja élni.
Ha akarnád sem tudnád 12 órán át tölteni, miután elérte a töltöttsége maximumát. Olyankor az elektronika leállítja a töltést és "csepegtető" módba vált (amint esik a feszültség egy kicsit, visszatölti, de nem tölt túl).
-
Csarli85
aktív tag
válasz fornettisuti #12822 üzenetére
És hány százalékon volt a fényerőd?
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
turit
tag
válasz Stauffenberg #12832 üzenetére
Akkor ezek az akkumulátorok nem olyanok mint régen hogy az első használat előtt 10-12 órát kellett tölteni?
-
turit
tag
Mikor megkapom a telefont először töltsem fel teljesen az akkumulátort vagy egyből bekacsolhatom?
-
vdavid4
tag
válasz zombinyul #12805 üzenetére
Talán nem lenne muszáj szétoffolni a topikot, egy user error miatt. Te is ugyanazt a szivesseget megteheted amit a szar lg bridge ajanloknak szántál. Az emberek 99% tökéletesen frissitette a telefont, de ha már Te hibáztál most már le is irhattad volna, hogy más esetleg ne járjon így....
-
törölt tag
válasz MartOOn #12813 üzenetére
Nem tudom hogy mivel jobb mint az lgup, viszont azt sem értem mit lehet vele szivni.
Én csak összedugtam a telefonom a géppel, lg bridge elindit, frissités keresése, ki is dobta a 6.0-át és már ment is magától. Ennél egyszerübben nemigen lehet megcsinálni, egyedül a frissités letöltése tartot némi ideig, de hát a netkapcsolatot az lgup sem gyorsítja fel -
discrate
aktív tag
20a szivas2:
elso volt h nem mukodik a radio. ma meg nem ebresztett reggel, sikerult is elaludnom 😃
Ugy kezdtem a felrakas utan h az akkumulator beallitasoknal kiszedtem h az ebresztonel hasznalja a kimelo modot. Ennek ellenere...Az aksi ido valamennyit lehet h kitolodott de nekem eddig csak bosszusagot okozott. Persze nem haborognek ha ez egy custom rom lenne, de hivatalos gyari frissites...
[ Szerkesztve ]
-
sziro74
csendes tag
válasz kisJack #12768 üzenetére
Szia,
telefonon csak azért hívtam őket, hogy megkérdezzem mikorra érkezik meg a készülék. (5 nap a rendeléstől)
Az LG-nek meg írtam levelet, küldtem képet a számláról és a gariról és ezt válaszolták rá:Ezt válaszolta az LG:
Az LG Magyarország a készülékre az üzlet megszünésétől függetlenül 1 év teljeskörű garanciát vállal. A második évet ellenben csak a boltnál fogja tudni érvényesíteni, mert az LG a független készülékekre 1 év garanciát vállal.
tehát minden rendben van és az ára is elfogadható
-
fornettisuti
veterán
-
DaDa
senior tag
Van valakinek itt BAL kódos telefonja? Arra kijött már az MM?
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Quqesz
nagyúr
-
Angel78
aktív tag
válasz Stauffenberg #12816 üzenetére
köszönöm„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
MartOOn
addikt
válasz #82729984 #12809 üzenetére
Olvasom h paran szopikalnak a bridge progival. Mivel jobb az mint az lgup? Az 5 perc es szevasz.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
FerNandor
őstag
válasz Morris #12778 üzenetére
Milyen böngésző és mennyi akkuidő?
Nekem mondjuk nem szar az akkuidőm, de örülnék, ha főleg akkor merülne lassabban, G2-szerűen, ha békén van hagyva..
Én még 5.1-en vagyok root miatt."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Vikooo
addikt
Nemtudok alkalmazas engedelyeket modositani, azt irja a kepernyofedvenyeket ki kell kapcsolni az alkalmazas beallitasokban de ilyet nem talalok.
Talalkozott mar valaki ilyennel? -
Vikooo
addikt
6.0 alatt agresszivebb az automata fenyero raadasul az epp beallitott erteket dinamikusan mutatja az allapotsavon % osan es a csuszkan is.
Alkalmazas engedelyeket at kell meg neznem, sok az illetektelen
V20b mit javit?[ Szerkesztve ]
-
Angel78
aktív tag
válasz Aryon87 #12806 üzenetére
Sziasztok,
hallomásból van csak infóm arról, hogy uj LG TV vétel esetén G4 az ajándék! Sajna nem tuom hol?
Amúgyis keresek TV-t szvsz ez lenne a hab a tortán
Ha valaki tud pontosabbat lsz privátba írja meg nekem.
Thx„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Aryon87
félisten
válasz zombinyul #12805 üzenetére
En meg annyira se astam bele magamat. Par apro kulso valtoztatas van, inkabb rendszeren belul csinalhattak valtoast.
Meg a billentyuzet valtozast se tapasztaltam, igaz azota letoltottem az Lg smartworldbol egy uj billetyu temat, es baromi pofas lett igy.Lippije: udv a csapatban! Sajna nemtok infoval szolgalni, majd reggel jonnek az okosabbak
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zombinyul
addikt
válasz Quqesz #12802 üzenetére
Azt inkabb hagyjuk mit rontottam el, mert mindenki rajtam fog rohogni... Faradt vagyok, ahhoz merten kovetem el a hibakat is.
Tenyleg nem nagyon venni eszre kulonbseget. Bar most hogy lehult, meg tul van az optimalizacion, frissitesen, mindenen, tenyleg mintha jobb volna egy picivel. Mar a dadogasok sincsenek jelen.
Nem igazan erzem hogy uj foverziot hasznalok, bar nagyon melyen meg nem astam bele magam a dolgokba... Amit eszrevettem, hogy az alkalmazas valto felulet modosult, a hangeroszabalyozas, a fenyeroszabalyozas, meg a billentyuzet se olyan mint volt, de semmi komoly. Haverkodunk meg.Viszont Antutuba (betaba) meg mindig nem gurit olyanokat mint a tobbieknek. 64903 eddig a rekord.
[ Szerkesztve ]
-
lippije
tag
Sziasztok, új fiúként üdvözlök mindenkit. Pénteken került hozzám egy G4, azóta nyúzom, tetszik Webfejlesztésekkel foglalkozom, ezért fut nálam ennyi eszköz egyszerre, az LG most a "főtelefon" címre pályázik. A kérdésem az lenne, hogy tudtok e ajánlani valami normális autós tartót hozzá, vagy vadásszak egy jobb univerzálist, illetve hogy a bőr hátlap + wireless charging párossal kapcsolatban van e tapasztalatotok? Nem sérül a bőr? (A Nokia tölthető így, de baromira fel tud melegedni közben)
-
Quqesz
nagyúr
válasz zombinyul #12801 üzenetére
Az lehet,meg kill pici idő mire összerázódik minden és nem lesz gond. De mi volt a hiba,miért nem futot ke és mit csináltál hogy jó lett? Amúgy olyan minimáis a különbség futásban a két verzió közt,hogy szinte észre sem veszed..
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz Aryon87 #12800 üzenetére
20* Bocsi.
Na, olyat csinalt a telefon amit eddig soha. Kileptem a beallitasokbol, es vagy 5 masodpercig toltotte be a kezdokepernyot. Ez meg a tabletomnal meg-megesik, de a G4-nel? Fura.
Osszessegebe nekem nem tunik gyorsabbnak semmivel az 5.1-nel, sot. De majd lesobb meglatjuk. Jelenleg kozel 90 fokos a telefon, ami kb. Yrekord homerseklet... Lehet ez az oka a dadogasnak is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest