- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cöletibi
tag
A képernyőzáron ugye az óra bal oldalon alul található.Hogy lehet azon változtatni,hogy felül mutassa az időt?Köszi.
-
gabenh
tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy az alkalmazásokat hogy lehet áthelyezni SD kártyára? Nem találom sehol.
-
-
petya220
senior tag
Twrp-vel nem megy a mentés... error-ral leáll, pedig már 1x sikerült, ötlet?
-
Stylerr
addikt
Másnak is csinál olyat a telefon, hogy pl a belső tárhelyen van 1.5gb szabad hely, de miután újraindítom a telefont, akkor lesz 2.3gb szabad hely, és tényleg 2,3 gb szabad hely van rajta, nem pedig 1,5gb. Ez miért van?
-
törölt tag
Csősztök. Biztosan volt már erről is szó, de hadd ne keressem én pontatlanul.
Hogyan lehet kikapcsolni a lépésmérőt? Kösz.
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #4179 üzenetére
Vanni van, csak nincs hozzá jog
-
gabenh
tag
Ez a telo nem támogatja ha rá dugok egy egeret/billentyuzetet,kontrolert? :/
-
törölt tag
Itt találod a megfelelő topikot.
-
C5-00
csendes tag
Vodafone Smart Platinum 7 vagy Samsung Galaxy A5 (2016) vagy Huawei P9 Lite készüléket érdemesebb megvenni?
Vodafone előfizetésem van és a három készülék között nincs több 4 ezer forintnál. Mégis melyiket éri meg jobban megvenni? Az alkalmazásokat lehet az Sd kártyára helyezni? Mert a mostani Sony Xperia Sp nem engedi és a 8 GB kevés. Lényeg a fénykép minősége, a játékok gyorsasága. Fontos, hogy ne kelljen várni fél perceket a kezelés (alkalmazások, telefonkönyv megnyitása) közben és a böngészés közben az üzemidő sem árt, ha nagyobb, mint a mostani 3 órás kijelző ideje.
És még esetleg ott az Lg G4 is lehetőségként. Igaz az 14 ezerrel több, de ha annyival jobb, akkor kiadok érte annyit. Bár az üzemidejéről nem sok jót olvastam. -
Drughi
addikt
ANDROID??? & 313313
Köszi, megrendeltem
-
janes1976
őstag
Amúgy a telefon egész elképesztő.
Sebességgel eddig nem volt gondom.
-
janes1976
őstag
Azt hol lehet beállítani, hogy a zárképernyőn mi jelenjen meg?
-
Drughi
addikt
Üdv,
Nillkin Super Frosted
vagy
Nillkin Nature TPUSzerintetek?
Külföldről már berendeltem 2 tokot is, de az vagy 30 nap, kell addig egy. -
Jarod1
veterán
sziasztok! a micro sd-re vezeték nélkül rá tudok tenni adatokat rootolás nélkül?
Van rá valami mókolás? -
soko70
aktív tag
Sziasztok, én is csatlakozok egy dual verzióval. Le vagyok nyűgözve, ennyi pénzért szerintem nagyon megérte. Még most lakom be, de még nem volt töltőn. Két kártyával, megy minden fullban, hogy van ez. Örülök, hogy végre egy normális készülék jó árban. Remélem nem lesz gond vele. Általában van valami beállitás amit érdemes bekapcsolni kikapcsolni, a tapasztalt felhasználók már biztos tudják. Köszönöm
-
eurolac
senior tag
Köszönöm a választ mindenkinek!
-
chris002
csendes tag
Sziasztok!
A mai nappal én is büszke tulajdonosa lettem egy ilyen fekete szépségnek. Eddig nagyon elégedet vagyok vele.
Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor kapok egy emailt vagy messenger üzenetet akkor azt nem tudom a zárolt képernyőről eltüntetni csak megnyitni. Előzőleg egy sonyt nyúztam, ott zárolt képernyőn oldal irányba elhúztam akkor eltűnt, itt nem sikerült beállítani ilyesmit. Van rá mód vagy erről le kell mondjak? -
eurolac
senior tag
Sziasztok! Edigitaltól most rendeltem meg egy ilyen telefont a fiamnak, mert amit használt tönkrement. (Lenovo A536) Ma éjfélig akciós ez a teló. (-12%)
Az lenne a kérdésem: ha megérkezik és kivesszük a dobozból, amennyiben lesz rajta OTA frissítés frissítsük e? Mi a build-száma a legutolsó stabil verziónak?
Nem "mókolunk" telefont. Nem is értünk hozzá.
Segítséget előre is köszönjük! -
törölt tag
válasz
Darellus92 #4153 üzenetére
Ritkán bezavarhat, ha van rajta másik készülékről belakott cucc. Bár általában ez másik custnál jellemző. Sosem értettem miért, mert tök random. Főleg, hogy nem minden esetben boot -ol be azzal az SD -vel.
Szerk.:
Wipe után komplikáltabb rátenni a belső tárhelyre, mert egyik lényeg az lenne, hogy ne boot -oljon a telefon. -
bubus66
nagyúr
válasz
Darellus92 #4153 üzenetére
Nem kell semmilyen SD kártya formázás, csak dload mappa kell.
-
törölt tag
válasz
Darellus92 #4151 üzenetére
Jobb lenne SD kártyáról, mert a wipe töröl mindent a belsőről.
-
törölt tag
válasz
Darellus92 #4148 üzenetére
A ROM újratelepítéshez kell a teljes gyári ROM. Arra gondol bubus.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Darellus92 #4146 üzenetére
Ha kell kell ROM keres meg privátba és adok csak annyit írj, hogy dual vagy single
-
törölt tag
válasz
Darellus92 #4143 üzenetére
Akkor sima liba. Beállítások, Telefonról menü alatt tudjátok megnézni a szoftver verzióját.
Ismerve a MM készülék átszervezési stratégiáját ne csak a B utáni részt nézd, hanem C -től kezdve. Tehát a vége, pl. C432B131.
Szerk.:
Meg "remélem" L21 a típusa. -
bubus66
nagyúr
válasz
mackoapo11 #4138 üzenetére
Pont azért írtam, hogy az is az csak ott a Komplett rendszer megy rá. Én mindig ezt használom, és nem a kisebbik OTA frissítést.
(#4142) porterocka
Látod valaki lehurrogott, hogy frissítés Után ajánlottam az FR hát ha mindenki meg csinálná akkor az ilyen hsz-k, hogy a frissítés után tele van buggal elkerülhetők lenne.
Más Mester szuper a Leírásod az Alcatel One Touch Pop C7-ről ma csináltam egyett és tökéletessen el igazodtam rajta. (meg egabi71 segített még) Köszönöm!!
-
törölt tag
válasz
Darellus92 #4141 üzenetére
Recovery -ben toljatok rá wipe -ot, ha végzett mehet a 3 gombos. Így nem boot -ol be a telefon és teljesen tiszta rendszerre fog települni. 99% eséllyel helyre fogja tenni a problémás fájlokat.
Összefoglalóban megtalálod a leírásokat. Nem nagy dolog, csak direkt részletesen van leírva. HA valami nem tiszta kérdezz.
Viszont az a ROM kellene (nem frissebb, nem más), ami most rajta van. Amúgy, ha jól értelmezem nem mókolt a telefon, nincs nyitott BL, dualosítás (ha szolgáltatónál vásárolt), ROOT, egyebek?!
-
törölt tag
válasz
Darellus92 #4136 üzenetére
Szerintem újratelepítés ajánlott. Amit mindenképp megelőz egy mentés, aztán egy wipe. Gondolom OTA frissítés volt.
Azt gyanítom, hogy a felületen lévő grafikáknál nem jó az érintés, vagy valami el lett méretezve és eltolja. Ezért nem jelentkezik más felületen, pl. játéknál. Ezen az FR elég ritkán segít. Sőt...
Szerk.:
Egyébként én backup -ból semmilyen mentett beállítást nem tennék vissza ezek után. -
Darellus92
aktív tag
Sziasztok,
Tesóm vett egy P9 litetot és egy EMUI frissítés óta folyamatosan ugrál kijelző. Ha például lefele görget valamilyen felületen, nagyon gyorsan elkezd fel-le ugrálni. A kezdőképernyőn történő oldalra lépkedéskor szintén gyakran előfordul. Soft reset volt még csak. Mit lehet tenni?
Saját szemmel még nem láttam, de állítása szerint néha pixelek is ottmaradnak az előző felületről.
Mivel játéknál és videónál soha nem ugrál és csak az emui frissítés óta tapasztalja, így azt gondolom, hogy mindenképp a kezelőfelület hibája lesz.Előre is köszi a segítséget!
-
bubus66
nagyúr
válasz
mackoapo11 #4134 üzenetére
Rátudod ereszteni az komplett ROM-ot a hivatalos oldalon majd egy év múlva lesz fent
A Beállítások/Frissítések/Menü/Legfrissebb teljes csomag letöltése.
Különben meg az oldalamon fent van a B150 és a B151 is..
-
mackoapo11
aktív tag
B150-es Rom másnak is bejelzett? Mert nekem itt visít,de a hivatalos oldalon viszont nem találom,hogy onnan letöltve frissítsem rá,mindegy,ráeresztem akkor így.
-
obalazs83
csendes újonc
Sziasztok!
Nagyon szuper a telefon, már több, mint egy hónapja nyúzom és semmi gond nincs vele. Viszont van egy olyan problémám, hogy a kamera iszonyatosan durván zabálja az akksit. Nálatok is így van? Ez normális? Esetleg lehet ellene valamit tenni vagy egy újabb frissítés jelenthet majd megoldást? Várom a tapasztalataitokat/válaszaitokat ezzel kapcsolatban!
-
mackoapo11
aktív tag
Üdv mindenkinek.Ma én is belépek a P9 Lite boldog tulajdonosok körébe. P8 Lite-ről jövök (amit a mai napig imádok,meg is örökölte az asszonykám) .Brutálisan jó készülékeket csinál a Huawei
Első benyomások nagyon jók,bár az előddel sem volt gondom se sebességgel,se semmivel.Igen,multitaskban nem a legerősebb,de ebben az árkategóriában ez van,viszont újratöltés tényleg gyors,hétköznapokra bőven elég.Kijelző,kamera,sebesség előrelépés,akku időre leszek majd kíváncsi!
-
janes1976
őstag
Arra nem tud vki vmit, hogy jelezze a teló, hogy email jött? Gmail nem jelez semmit se, pedig megjön a mail. Be van kapocsolva a szinkronizálás, meg hogy jelezze, de mégsem. Van rá megoldás?
-
ORCA58
addikt
Íme a jelenlegi rekordom, bár nem erre hajtottam, egyszerűen így alakult.
19%-ra merült 5 nap 16 óra alatt.
Képernyő idő 4 óra 50p Ebből kicsi Sygic útvonal simuláció
Telefonálás 3 óra 31 perc.
Energiagazdálkodás: Intelligens
Wifi folyamatosan bekapcsolva, mobilnet gyakorlatilag 0. 90%-ban egy helyben tartózkodtam (itthon dolgozom) Itt a térerő maximumot mutatt (4G/3G/2G Atomatat).
3 email fiók óránkénti szinkronnal, az értesítések szépen jöttek.
Massanger is fut (legalább is a futó alkalmazások közt benne van), üzenet arra nem jött, igaz havi 1-2-t ha kapok. -
bedibazsa
senior tag
válasz
janes1976 #4126 üzenetére
Csatlakozom. Nagyon szeretem, két hete használom, nem kell ennél gyorsabb telefon. Az aksija zseniális az eddigiekhez képest. Kamera lehetne jobb, de a havi öt képnek, amit készítek, tökéletes. Előtte egy Nexus 5x volt, abból ki tudtam csikarni 2.5-3 óra SOT-ot, ebből 5-6-ot. Multitasking ott jobb volt, de ennyi kb., amiben jobb - számomra. Az EMUI-ban olyan apróságok vannak, amik más platformhoz képest zseniálisak. Valszeg' a következő telefonom is Huawei lesz.
-
cellpeti
nagyúr
Ma voltam Auchanba. Haverok ott dolgoznak es ott se tudtuk a MirrorShare-t beizzitani Samsung TV-n sem
-
Peat76
őstag
-
nobiand
aktív tag
válasz
Balathruin #4120 üzenetére
Értem, köszönöm.
Ettől tartottam egy kicsit.313313 Köszönöm neked is!
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a 2GB-os változat, ami nálunk kapható, mennyire áll helyt?
Itt a multitaskingra gondolok. Maga a rendszer elég pörgős?
Hosszabb távra tervezek.
Köszönöm. -
petya220
senior tag
válasz
RókalanyLau #4117 üzenetére
Hmm... jó kérdés basszus ._.
Háát, a tudományom itt megállt
Én nem találom az opciót,hogy hozzá lehessen adni alkalmazást. -
RókalanyLau
csendes tag
válasz
RókalanyLau #4115 üzenetére
Lejart a szerkesztesi ido. Bocsanat
Es utana? Siman alkalmazasoknal ha rá megyek az appra nem dobja ki ezt a beallitasi lehetoseget -
jatszo
aktív tag
válasz
RókalanyLau #4112 üzenetére
Telefonkezelő-alkalmazás zárolása
-
petya220
senior tag
válasz
RókalanyLau #4112 üzenetére
Hali
Beállítások --> Ujjlenyomat --> Ujjlenyomat-kezelés --> Alkalmazás-zár elérése -
RókalanyLau
csendes tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani, hogy egy adott app ujjlenyomattalegyen védve? Köszönöm
-
Robertó79
tag
Nem tudja valaki az miért lehet hogy egy játék néha elindul néha nem?
-
janes1976
őstag
Tegnap óta boldog tulajdonosa vagyok egy ilyen masinának.
Lenne 1 kérdésem (biztos lesz több is, főleg, hogy Windows Phoneról jövök).
Zárolási képernyőn hol lehet beállítani, hogy miket mutasson? Van ez az egészség (lépésszámláló), ezt mindenáron mutatja. Hol lehet ezt kilőni?
-
törölt tag
válasz
petya220 #4094 üzenetére
Ennék még bőven ki kell forrnia.
Not working
- External SD Card: This seems to be an issue with CM and not specifically this device. This can be worked around by manually mounting the sdcard with "mount -t vfat /dev/block/mmcblk1p1 /root" in a terminal app.
- GPS
- Camera : Camera's are online and there are reports that "Google Camera" snaps photos in landscape mode but the stock Camera app is borked and video recording does not work. - http://forum.xda-developers.com/show...&postcount=122
- FM Radio
- Offline Charger
- Gyroscope sensor
- Fingerprint sensor
- Air pressure sensor
- Probably More...
- ???Főleg az utolsó izgalmas, hogy nem teljes a lista.
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #4098 üzenetére
Igen így, ahogy a mester írta.
adb devices
adb reboot bootloader
fastboot oem unlockVagy
Vagy pedig kapcsold ki és a Hangerő le és bekapcsoló gomb együttes nyomásával még a zöld robot meg nem jelenik.
A fastboot.exe benne van?
A Win 10 csak akkor ha telepíted
adb-setup-1.4.3
.Vagy ajánlott ezt meg csinálni a telefonhoz tartozó driverek telepítése előtte.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Eredeti játékok OFF topik
- E-roller topik
- Óra topik
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Projektor topic
- Poco F7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest