- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
-
törölt tag
válasz
obalazs83 #4337 üzenetére
Már egy ideje olvasgatom ezeket több helyen is, és szándékosan nem szólok hozzá.
Viszont ez a 40% kihasználás már akkora ökörség, hogy nem tudok elmenni mellette. A vége az lesz, hogy az optimális használat miatt 50-60% között kell tartani az akksit, aztán a nap felét a telefon figyelgetésével kell tölteni. Vagy inkább ne is használjuk.
Nem azzal van probléma, hogy valaki elhiszi, hanem aki kitalálja.
Nem szeretem a "telefon van értem, és nem én a telefonért" kifejezést, de erre tökéletesen igaz. Valaki elkezdte ezt a 40-80 -at, aztán járványként söpör végig a fórumokon.
-
törölt tag
válasz
obalazs83 #4334 üzenetére
Szerintem kicsit túl van reagálva ez az akksi téma már mindenhol. Ráadásul itt 2 év garancia van rá.
Éjszakai töltést csak azért tartom problémásnak, mert nem tűnik fel, ha valami (/valamik) random zabálja az akksit üresjáratban.
Amint eléri az akksi a biztonsági 100% -ot lekapcsol a töltésről a telefon. Viszont ha random zabálás van, akkor vagy 10-20x fog visszakapcsolni a töltés.
Eleve ott kezdődik, hogy többszörös biztonsági gát van. A telefonon írt 0-100% -os érték nem valós, mivel ezek az akksik nem bírják sem a túltöltést, sem a túlmerülést.
A többszörös rátöltés legalább annyira káros.
-
törölt tag
válasz
obalazs83 #4260 üzenetére
1. Mit jelent, hogy durván meríti? A kamera egyébként alapban nagyobb fogyasztó szokott lenni.
2. Szerintem nem. Amit lehetett azt frissítettek rajta. Esetleg az új OS -nél lehet változás, majd meglátjuk.
3. Fényfestésnel a stabil tartás nem sokat számít, még az OIS sem (számítana), mert a hosszú záridő miatt a kisebb és minimális bemozdulás is látszani fog.
Attól függően, hogy mennyi a záridő, kinek mennyire stabil a keze, már fél perctől ajánlott az állvány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest