- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Yettel topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
A profit nem vettem magamra, de ezeket nem hülyeség a használati igények függvényében beállítani.
A Gugli biztonsági mentést kikapcsolhatod. Guglis alkalmazásokat eleve letilthatod, amelyik nem kell. Persze mást is. De azért óvatosan.
Sokat segíthet, ha a hálózati alkalmazásokban végigmész egyenként az alkalmazásokon, és beállítod, mi használhat háttéradatot, mobilnetet, de akár a wifit is érdemes letiltani, ha nem szükséges az adott appnak szerinted. Ez egyik legjobb feature EMUI-ban. Pl. billentyűzet szinkronizációnak felesleges mobilnet, de ha nincs tanuló módban, akkor a wifi sem kell. Vagy pl. Drive-nak nem kell szinkronizálni háttérben, hacsak nem használod ki.
A védett alkalmazások közé csak azokat állítsd be, amelyeket szeretnéd, hogy értesítsenek.
Érdemes az alkalmazásokban a beállításokat is végigböngészni, és pl. a használati statisztikák küldését kinyomni. Rengetegben ilyen van.
Helymeghatározást is kilőheted, ha épp nem kell.Most ennyi jut eszembe.
-
bubus66
nagyúr
(#4029) Peat76
Az jó helyen van ott ahol kicsomagoltad
(#4028) porterocka
Vissza tudta tenni mert akitől vette szerintem egy kicsit félre sikerült dualositás volt. De én kétlem, hogy rendesen volt dualositva, mert az user meg azt sem tudta, hogy dupla sim-et is tud fogadni a telo mert csak egy SIM tálca van! -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest