- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #4296 üzenetére
Háááááát, az oké,hogy friss telefon, de volt már nem egy olyan telefonom,ami uuuu most jött ki meg minden,de semmi szoftveres támogatás
-
bubus66
nagyúr
..
-
ko_éa
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni, harmadik új lenyomatot szerettem volna felrakni, de a második érintés után csak a segélykérés jelenik meg, még van egy kisérlet? Hogyan tovább?
-
Mindy-Lee
tag
válasz
Robertó79 #4292 üzenetére
Szia!
Ahogyan észrevettem, és ezt erősítik meg a vélemények a Google Playen: a Messenger típustól függetlenül produkál hibát, és ez már egy jó ideje így van. Persze vannak: "sz.r a telefonotok, nekem jó" - típusú, "intelligens" kommentek is, de az emberek nagy része inkább panaszkodik rá. -
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #4285 üzenetére
VNS-L31C900B321
build.prop
# begin build properties
# autogenerated by buildinfo.sh
ro.build.id=NRD90M
ro.build.display.id=NRD90M test-keys
ro.build.version.incremental=eng.jslave.20160924.192325
ro.build.version.sdk=24
ro.build.version.preview_sdk=0
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.all_codenames=REL
ro.build.version.release=7.0
ro.build.version.security_patch=2016-08-05
ro.build.version.base_os=
ro.build.date=Sat Sep 24 19:23:25 CST 2016
ro.build.date.utc=1474716205
ro.build.type=user
ro.build.user=jslave2
ro.build.host=wuhjk0334cna
ro.build.tags=test-keys
ro.build.flavor=generic_a15-user
ro.product.model=generic_a15
ro.product.brand=Huawei
ro.product.name=generic_a15
ro.product.device=generic_a15
ro.product.board=
# ro.product.cpu.abi and ro.product.cpu.abi2 are obsolete,
# use ro.product.cpu.abilist instead.
ro.product.cpu.abi=arm64-v8a
ro.product.cpu.abilist=arm64-v8a,armeabi-v7a,armeabi
ro.product.cpu.abilist32=armeabi-v7a,armeabi
ro.product.cpu.abilist64=arm64-v8a
ro.product.manufacturer=unknown
ro.wifi.channels=
ro.board.platform=
# ro.build.product is obsolete; use ro.product.device
ro.build.product=generic_a15
# Do not try to parse description, fingerprint, or thumbprint
ro.build.description=generic_a15-user 7.0 NRD90M eng.jslave.20160924.192325 test-keys
ro.build.fingerprint=Huawei/generic_a15/generic_a15:7.0/NRD90M/jslave09241923:user/test-keys
ro.build.characteristics=default
# end build properties
# begin huawei emui properties
# autogenerated by build_emui_info.sh
ro.build.hw_emui_api_level=11
# end huawei emui properties
#
# ADDITIONAL_BUILD_PROPERTIES
#
ro.config.ringtone=Ring_Synth_04.ogg
ro.config.notification_sound=pixiedust.ogg
ro.carrier=unknown
ro.setupwizard.require_network=any
ro.setupwizard.mode=OPTIONAL
ro.com.google.gmsversion=7.0_r1
persist.sys.dalvik.vm.lib.2=libart.so
dalvik.vm.isa.arm64.variant=generic
dalvik.vm.isa.arm64.features=default
dalvik.vm.isa.arm.variant=cortex-a15
dalvik.vm.isa.arm.features=default
net.bt.name=Android
dalvik.vm.stack-trace-file=/data/anr/traces.txt
ro.comp.sys_support_vndk=VA7.0-E5.0-B00005
ro.comp.sys_need_sndk=SA7.0-E5.0-B00005 -
Robertó79
tag
Az fb messenger nektek is szarakodik?
-
Balathruin
veterán
válasz
Roland0224 #4290 üzenetére
Nem feltétlenül. Normális alkalmazásoknál csak az értesítési rendszer megy a háttérben.
-
Roland0224
senior tag
válasz
Balathruin #4289 üzenetére
Ha a háttérben fut akkor meg eszi az aksit gondolom . Szuper. Köszi a gyors választ
-
Balathruin
veterán
válasz
Roland0224 #4288 üzenetére
Ha nincsenek a védett alkalmazások között akkor az EMUI leállítja őket és nem engedi a háttérben futni.
-
Roland0224
senior tag
Valami oknál fogva nem kapok értesítéseket bizonyos alkalmazásoktól gondolok itt instagramra clash of clansra ... Pedig utobbi elég fontos lenne. Be van pedig kapcsolva az alkalmazásban az értesítés mégsem jőn . Valakinek valami ötlet? Ez már elég régi dolog csak most betelt a pohár . Remélem van rá megoldás
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #4285 üzenetére
-
Algatros
csendes tag
Hello!
Új telefon vásárlás előtt vagyok és szeretnék a korral haladni ergo arra gondoltam, hogy egy 7.0-s telefont vásárlok, na már most ugyebár ez a telefon nem azzal jött ki és a kérdésem az lenne, hogy szerintetek megkapja majd a Nougat mivel a nagy P9 valószínűleg igen (valami béta van is már rá vagy mi?!)? -
online1986
tag
Valaki tudja ez mi? [link]
-
Istuu15
senior tag
Melyik a legújabb emui verzió a telefonra?
-
obalazs83
csendes újonc
Hol lehet beállítani, hogy a képekre írja ki a p9 lite feliratot és/vagy a nevemet?
Raw-ban lehet fényképezni valahogy? -
sp4040
csendes tag
Sziasztok!
A telefonom feldobta a frissítést 130-as ról 150-re. Kérdésem azoknak, akik már frissítettek, hogy jobb lett-e vagy rosszab a frissítést követően a rendszer? Nekem pl az előző P8 lite telefonon egy ilyen frissítést követően rettenetes lett a hang. Köszi
-
obalazs83
csendes újonc
válasz
#86973952 #4261 üzenetére
Nem mértem egzaktul a merülés mértékét, de 2-3 perc kameraidő után már kb -2%.
Még az volna a kérdésem, hogy van-e olyan topic, ahol kifejezetten a p9lite fényképezési "trükköket",módszereket tárgyalnak? Mostanában eléggé rákaptam a kattintgatásra, szeretném kihozni a cuccból a maximumot... -
Istuu15
senior tag
Sziasztok! Tudom nem teljesen a topikhoz tartozik, de a huawei band z1 es okosóràm töltője összetörött. Hol tudnék venni màsikat mert magyar oldalakon nem talàltam. Lényegében a kezemben volt és ràestem, az alja lejött, a benne lévő màgnesek kiestek, de sikerült mindent vissza rakni úgy ahogy volt viszont mikor rà teszem az óràt felvillan a töltés ikon, de el is tűnik.
-
B********
aktív tag
válasz
Robertó79 #4256 üzenetére
Én a gyárit. Tökéletes. Szépen szól, tud mindent ami nekem kell, bár nincs benne EQ, de ez számomra lényegtelen mert az eredeti hangzását szeretem a lemezeknek, bár megjegyezném hogy kizárólag a saját gyűjteményemből hallgatok, eredeti CD-ről a lehető legjobb minőségbe rippelve zenéket.
-
törölt tag
válasz
obalazs83 #4260 üzenetére
1. Mit jelent, hogy durván meríti? A kamera egyébként alapban nagyobb fogyasztó szokott lenni.
2. Szerintem nem. Amit lehetett azt frissítettek rajta. Esetleg az új OS -nél lehet változás, majd meglátjuk.
3. Fényfestésnel a stabil tartás nem sokat számít, még az OIS sem (számítana), mert a hosszú záridő miatt a kisebb és minimális bemozdulás is látszani fog.
Attól függően, hogy mennyi a záridő, kinek mennyire stabil a keze, már fél perctől ajánlott az állvány.
-
obalazs83
csendes újonc
Sziasztok!
Már kérdeztem, de nem jött válasz... Szóval még egyszer: az normális, hogy a kamera nagyon durván meríti az akksit? (ha nem használom, akkor amúgy jó az üzemidő, csak ezzel van gondom). Valamint a képek minőségén(elvileg) segíthet majd egy frissítés? Ja! És miért lehet az, hogyha a fénnyel festés funkciót akarom használni, hiába tartom stabilan a telefont,mindig elhomályosítja a képet?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
Robertó79
tag
Ki milyen zenelejátszót használ?
-
Robertó79
tag
Tudnátok segíteni abban, hogy a levelezésemhez hozzá adtam egy céges email cimet(valami@domainnev.hu) tipusut és nem tudom a kéretlen leveleket spamba rakni? Valakinek valami ötlet?
-
törölt tag
Manapság már elég nehéz olyan helyre menni, ahol nincs Wifi. Főleg külföldön. Otthonra meg pár ezer HUF egy normális router.
"Kulcsos házakba" én is járkáltam régebben, de ott még a jó térerő is ritka, nem hogy az áram vagy a Wifi. Pl. a Mecsek egyes részein. Ott viszont nem telefonnal szoktam fotózni.
Munkához sok fotók készítek, én könnyedén elférek már évek óta.
-
Csigavair
tag
Sziasztok!
Immáron én is beléptem a klubba egy ilyen szépséggel 2 hét használat utáni tapasztalatok:
Külső: Nagyon szép minőségi, feketében igen mutatós. Fogása nagyságrendekkel jobb a sima P9-énél (Sógornak P9 van méretek kb egyeznek de az csúszik mint a fene...) Kijelző nagyjából egál, azonban a p9 lite automata fényerőállítása igencsak beteges sokszor zavaróan leveszi a fényerőt, remélem ezt egy későbbi szoftban rendbeteszik (teszi a dolgát de túl agresszív)Teljesítmény: Galaxy s7 után néha érezni megtorpanást, azonban csak akkor ha sok app fut a háttérben, illetve a Messenger hajlamos belassítani (hulladék facebook appok) A Ramkezelés valóban agresszív azonban a programok betöltése gyorsan történik, úgyhogy ezt nem nevezném hibának. Mindenre elég legyen az játék vagy bármilyen felhasználás.
Akku: Ez a rész a kedvencem.... jobban bírja szuflával mint a P9 nekem átlag 6-7 óra közötti képernyőidők jönnek össze, készenlétben kb semmit nem fogyaszt.
Hangszóró: Szuper! Erre több szót nem is pazarolnék.
Kamera: Feketeleves állítom a P8 lite is különb képeket készít... mintha olajfestmény lenne a világ túl erős a zajszűrés, a színek rendben vannak fókusz gyors de belenagyítva a képbe kijön a szoftveres hátrány... Átlag fotózásra /ha bíbelődünk a beállításokkal/ egész jó képeket lehet lőni de automata mód az katasztrófa, ami a P8 lite képeit ismerve érthetetlen számomra (ha jól tudom ugyanaz az érzékelő van a két készülékben)
Összességében nagyon elégedett vagyok vele 68k-ért vettem mobilvilágnál akcióban. ezt a készüléket használva valahogy sehogy nem találok indokoltnak 200k és feletti csúcstelefonokat, az árhoz képest közel nem nyújtanak annyival többet.
Ha bárkinek kérdése lenne a készülékkel kapcsolatban, szívesen állok a rendelkezésére
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok!
Feleségemnek vettünk egy ilyen telót, de az nfc nem működik. Fényképezővel szeretnénk képeket átküldeni rá, de nem érzékeli. Más telefonnal jó, a p9 lite-tal nem. Esetleg beállítás függő? (természetesen bekapcsoltuk az nfc-t)
köszönöm a válaszokat. -
Robertó79
tag
A messenger lite-hez nincs ikonszámláló vagy csak én nem találom?
-
big25
csendes tag
Üdv.Tudtok ajánlani olyan appot ami nem engedi a mobilt alvó állapotba?
Védett alk. és az optimalizás mellőzése nem használ semmit, állandóan kilövi a progit amit több órán keresztül szeretnék használni. thx -
Figur10
tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
bubus66 #4224 üzenetére
Ha valakit érdekel az SMS karakter kódolás hibájának elhárítása(a ha már a Huawei válaszra se méltatott) akkor ezt az itt alkalmazás érdemes ki próbálni. Teszteltük működik.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #4220 üzenetére
Facebook Lite Ezt használják az ismerőseim közül jó páran..
-
batai15
félisten
sziasztok! b150ől vissza lehet térni b130ra? asszony nincs meg elégedve most a 150-el-
-
Peat76
őstag
Hiába van letiltva a Facebook,Messenger rendszer ébresztés ahogy bekapcsolom a wi-fi-t megnyitja és futtatja őket,akkor ennek mi értelme?Kinél hogy viselkedik ez a két akku zabáló app? Vagy jobb ha böngészőből futtatja néha az ember?
-
Istuu15
senior tag
válasz
Balathruin #4211 üzenetére
teljes fényerőn hasznàlod?
-
Balathruin
veterán
válasz
Istuu15 #4210 üzenetére
1 nap alatt 6 óra és felette. kijelző részletek1 részletek2
-
Istuu15
senior tag
Milyen sot-ot szoktatok elérni vele?
-
petya220
senior tag
válasz
Balathruin #4207 üzenetére
Root után sem működik, megcsináltam az xda-s leírás alapján,de semmi.
De lehet,hogy csak én voltam a béna -
gabenh
tag
dupla koppintásos kijelző bekapcsolást hol lehet kapcsolni?
p8 liten megtaláltam de itt nincs ott
-
Peat76
őstag
Olvasgatom a kézikönyvet, az energia takarékosság alatt van egy olyan ,hogy ROG képernyő felbontás csökkentése,de sehol nem találom,hol lehet mondjuk HD-re beállítani? GPS minek menjen full hd-be ugye! Valaki írja meg please!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűnyíró topik
- Hálózati / IP kamera
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged