- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcsi84
aktív tag
válasz
Shade45 #2792 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a B0 esetében nincs headset funkció, csak a TalkBand 2 képes erre.
A B0 gyakorlatilag egy fitness óra, elégetett kalóriát, időt, dátumot, megtett lépést, hívást mutat. Meg IP 68-as vízállósággal rendelkezik.
A Talkband B2 több funkcióval rendelkezik, + headset is egyben.
Ha jól láttam a kérdező a B0-ról kérdezett.
-
arcsi84
aktív tag
válasz
Cassio1987 #2747 üzenetére
A jelenleg használt lumia 920-asom-ra mondom azt, hogy nekem használható. 4,5"-os kijelző méret, kényelmes használni és elég nagy is. Megmondom ettől az 5,2 coltól kicsit félek. Néha előveszem a lumia 520-as készülékem és az pl még kényelmesebb használni. Viszont tény, hogy a 4,5"-on kényelmesebb netezni.
-
arcsi84
aktív tag
Ti hogy vettétek észre, mennyire tudjátok egy kézzel kezelni a telefont?
Én csak az MM-ben tapogattam meg, de azért ott nem jön úgy át, mint használat közben. -
arcsi84
aktív tag
válasz
pepetech #2735 üzenetére
Nekem jelenleg egy 32GB-os lumia 920-asom van, azon nincs ilyen problémám. Mondjuk van is rajta vagy 19GB szabad hely.
Úgy gondolom, hogy elférnék a 16GB-on is de képeket, zenéket, videókat, amihez nem kell olyan gyors elérés, azt szívesebben tárolnám a memória kártyán.Játszani nem nagyon szoktam telefonon, de ezen lehet, hogy megnézném, hogy megy a Hearthstone.
Erről valakinek valami tapasztalata? -
arcsi84
aktív tag
Sziasztok,
Nagyon valószínű, hogy pár nap múlva én is tulajdonosa leszek egy P8 + Talkband 2 kombónak.
Akik ilyennel rendelkeznek, jól működik együtt a két rendszer?
Milyen microSD kártya az ajánlott? Van esetleg olyan márka, amit nem szeret a telefon?
Az új androidban van arra lehetőség, hogy egy adott alkalmazást teljes egészében az SD kártyára telepítsek?
WP-n sajnos csak a zenék és képek/videók menthetők az sd kártyára.Esetleg nagyon vékony átlátszó strapabíró tokot tud valaki rá ajánlani?
Mennyire sérülékeny a hátlapja?A P8-ra root nélkül, el lehet érni az OTG funkciót? (Root nem érdekel)
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv
Áron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest