Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obilia
csendes tag
válasz ndavey #12736 üzenetére
Én is csak néztem frissítés után (először), miért három ikon van alul négy helyett...
Én a Brave-t ajánlom, egy cikkben olvastam róla, nálam nagyon szépen megy.
Egy szokatlan dolga lehet: ha új lapon nyitsz meg benne oldalt, azt a háttérben nyitja meg rögtön, és a korábbi oldal marad elöl, tehát mindig el kell váltani az újabbra külön.Itt a cikk és itt van az app.
[ Szerkesztve ]
-
pepetech
őstag
Nem minden nap használom 1-2 havonta 1x végig rá van dugva mivel németből megyek miskolcig. Bajt még nem tett de ha kocsiba szaladgálok és alacsony az akufeszültség gyors rádugom az alatt a kis idö alatt meg semmi baja nem lesz.
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
-
pepetech
őstag
Én olyan tartót vettem ami majdnem olyan mint egy ruhacsipesz . Így tokkal tok nélkül rácsiptetem és kész is.
Ehez hasonlit:http://p1.vatera.hu/photos/dc/1a/01f7_4_big.jpg
A
Töltö meg minnál nagyobb annál jobb 1mha annyira tölti hogy navigáció plusz zene a teloról szól töltö benne és merül . Én most 2,4 mha-s töltöt vettem.[ Szerkesztve ]
IPad Pro 13" M4, MacBook AIR M2, iPhone 14 Pro, Watch Series 5 Nike GPS, AirPods 3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest