- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
-
Danesz94
senior tag
Dominós voltam,a telefonnal együtt jött az új kártya, aktiváltam a leírtak szerint és ezután már előfizus lettem. Ha kitörlöm a telefonkönyvből a számot és úgy hívom az enyém akkor sem írja ki a hívó fél számát hanem csak azt, hogy ismeretlen. Ha beírom telefonkönyvbe akkor is.
Él az előfizum már. Igaz kb olyan 2-2,5 órája mindössze. Lehet összefüggés, hogy nemrégen lett aktiválva?
Move M csomagban vagyok. A régi dominós kártyám már halott.
-
törölt tag
Hidd el mindent kipróbáltam. Az Ezotv-be is betelefonáltam, de nem tudták megoldani a problémám. Az előbb ment el a javasasszony, de ő sem bírt vele.
Zolar
A telekomtol én is félek kicsit, bár múltkor szerencsém volt mert kifogtam egy kellemes leányzót, és meglepetésemre eléggé tájékozottnak tűnt, majd kicserélte a sim kártyámat és azóta nem jött elő a korábban leírt térerőgondom.
-
zzola
titán
-
LamaCube
addikt
-
-
Bornie127
aktív tag
Azonnal megcsináltam a visszaállítást, mert mint írtam szaggatott, csak van akinek hibátlanul megy reset nélkül is, gondoltam a szerencsések közé esek, de nem.
Amúgy mennyit megy el neketek a teló? 3 óra átlag kijelzőidő megvan? Tegnap újraindítottuk, azóta jobban muzsikál, mert 50% akksi mellett, ugy hogy alig volt nyomkodva 1 óra kijelzőidő volt, a cellakészenlét és az android folyamatok a top helyen voltak fogyasztásilag. Azóta nagyjából optimalizálótt.
-
s1ru2
aktív tag
Én is éppen tokokat nézegetek. Most egy full átlátszó TPU van (ami egyébként nagyon jó minőségű darab), de pont elveszti vele a teló a fém mivoltját... a kérdésem az lenne, hogy mivel rengeteget vagyok szabadban (lévén h főleg szabadtéri csapatépítéseket szervezek) a kérdésem az lenn, h tudtok -e ajánlani vmilyen tokot?
Ezzel amit vettél én is szemezek, de mennyire tűnik ez olyannak amit felveszi az esetleges lepottyanást?
Előre is köszi!
-
tamas.varga5
tag
Igen,már vagy fél éve felfedeztem,nagyon jó tapasztalataim vannak velük,bár épp a héten panaszkodtam,hogy nem érkezett meg egy rendelt termékem már több mint egy hónapja.Az ügyfélszolgálat 4-8 órán belül reagál,most is felajánlották a vételár visszatérítését,vagy a termék újraküldését!
-
pepetech
őstag
Szóval első lépésed legyen az, hogy letöltöd ezt a programot QuickShortcutMaker miután feltelepítetted megnyitod és a keresés részbe beírod hogy képernyő zár. Ekkor a program leszűkiti a találatokat és ahol látod a képernyő zár feliratod arra ráklikkelsz ezután bejön az az oldal ahol megadhatod a nevét az ikonnak illetve ha töltesz le fotót az ikonnak akkor külön ikont is adhatsz neki. Ezután lent ráklikkelsz a creat gombra és kész is. Annyi hogy nekem pl asus zen ui launcher van a telefonom és az adatforgalmi részt nem tudom megcsinálni de a képernyőzár megy viszont az nekem volt is. De előfordulhat, hogy téma függő sok funkció.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest