- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Promi
aktív tag
válasz
.zSoLTi. #5464 üzenetére
Nekem 2 gondom van a B200 utáni romokkal. 1. Nem lehet rootolni, ezért nem tudom a SAJÁT sd kártyámat tetszésem szerint szabadon használni. 2. Mikor gépre dugom, már nincs bennük az USB csatlakozási mód, mikor egy meghajtó jelenik meg nem pedig file kezelés média módba ami lassabb sokszor be se olvas mindent, te meg úgy hibásan, hiányosan másolod az adatokat. Az üzem idő stb. engem nem izgat, mindég van 220v mellettem.
-
boogiemano
tag
válasz
.zSoLTi. #5237 üzenetére
nos ez igy van de neha nem art ha tudom, hogy ha epp eleg csak nekem okosnak lennem akkor a telefonom addig lof$zt se fogyaszt.
az egesz probamnak az a lenyege, hogy rabizhatom e magam akar tobb napos toltetlenseggel is ha ugy adodna. es amikor a telefon okossagara van szuksegem, valoban rendelkezesre all az a toltottseg ami kell.
(mindezt ugy h nem viszem magammal a ket powerbanket meg a solar toltot vagy nem hasznalom a bringas dinamos toltot.)Nyilvan nem tokeletes ez a "teszt" sem, sot semmikepp nem teljes koru de legalabb teljesen szubjektiv
-
trobi28
addikt
válasz
.zSoLTi. #5202 üzenetére
Nem akarok trollkodni, de aki használt Iphonet, az tudja, hogy az ios sem tökéletes. Én amikor utoljára használtam, akkor elég gyakran előfordult, hogy nem tudtam felvenni a telefont
Bejövő hívásnál ki kellett kapcsolni a kijelzőt, vissza és utána lehetett felvenni. Android nem csinált nekem még ilyent.
Még sorolhatnám, hogy milyen problémák vannak ott is, de mindenki bele tud olvasni a fórumba akit érdekel
Tökéletes rendszerrel nem találkoztam mégDJosef: Használtam G8 -t egy hónapig, nyomkodtam P8 -t, most G4 van
Kamerában gyengébb a G8, lassúbb is, amúgy jó telefon, én szerettem -
Promi
aktív tag
válasz
.zSoLTi. #3795 üzenetére
Nálam ilyen probléma soha nem volt.
szakisoft Nekem nagy kezem van, de mindég 2 kézzel használom, vagy nem használom.
Még a teló vásárlásánál vettem ezt a tokot, azóta használom teljes megelégedettséggel, és egy övre rakható teló tartóba rakom bele ami 5.5 colos pont bele fér tokostól. Már annyira védve van, hogy hihetetlen
De minden rá fordított forintot megér ez a teló!
-
Akos_h
tag
válasz
.zSoLTi. #3120 üzenetére
Ha végig ment volna a kijelző, akkor az lenne 90% és a cella meg 10% alatt. Ez csak a merülés arányát mutatja. Ha magas a cella készenlét az azért van mert nem nyúltál a telefonhoz és olyankor csak az meríti az akksit vagy esetleg rossz a térerő, ami T-nél gyakori de hiába hívod fel őket, náluk minden tökéletes...
-
Kiskutya
veterán
válasz
.zSoLTi. #2956 üzenetére
Gyári t196 van fent és szoftveresen semmi gáz nincs ezzel a telefonnal. Az sp után az volt a furcsa hogy minden ugy működik ahogy kell és gyorsan! Egy napig volt az hogy gyorsabban merült a szokásosnál de valószínű hogy valamelyik alkalmazás kavart be mert helyreállt.
-
kapuy
csendes tag
-
pepetech
őstag
válasz
.zSoLTi. #2248 üzenetére
É. Ha a fiam fotózom olyankor a hangerő gombot folyamatosan nyomva tartom akkor ellő jópár fotót valamelyik mindig jó . Mondjuk simán le tudom fotózni a 2 éves fiam
. De ha úgy van akkor egy teszt fotót lőj bent ahol nincs magánélet csak hogy lássuk.
Zolar-nak akartam írni
-
-
tomsmith29
újonc
válasz
.zSoLTi. #2216 üzenetére
Ezert irtam ide,mert nem tudok donteni.A P8 meg a G8 kozott csak SoC kulonbseg van,azt most meg nem lehet eldonteni melyik lesz jo husszu tavon vagy jelenleg akar.Az elobbi javara az szol,h az elso kameraja 8Mpixeles, G8-nak 5,az utobbinak viszont van ujjlenyomat olvasoja.Kinezet,osszereltseg,kepernyo meg az anyaghasznalat minosege megegyezik,ahogyan arban is,de azert koszi a valaszt.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Trollok komolyan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest