- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shade45
senior tag
válasz
tomsmith29 #12289 üzenetére
Kártya kikap, érintkezőket letörlöd, foglalatod megfújkálod, mehet vissza!
A biztonság kedvéért a fontos adatokat mentsd le róla, ha esetleg mégsem ez lenne a baja.
-
zzola
titán
válasz
tomsmith29 #2722 üzenetére
Sms beallitasokban a letrehozasi modnal kell szerintem allitani...gondolom nem fog atvaltani mms-re, viszont annyi karaktered sem lesz...
-
nemesg86
tag
válasz
tomsmith29 #2722 üzenetére
Hi!
A töltési idő teljesen normális, mivel egy 1000mAh-ás töltőd van egy 2680mAh-s akksihoz...
-
ataman
aktív tag
válasz
tomsmith29 #2301 üzenetére
Érdemes.
A Téma összefoglaló Szoftverfrissítés / Szoftververziók és frissítések változásai pontjában el tudod olvasni a változásokat.
-
rejtettlampa
tag
válasz
tomsmith29 #2218 üzenetére
Azért arra felhívnám a figyelmed, hogy a G8-nál kétféle variáns van. Az egyikben 16Gb tárhely van és 2Gb RAM, míg a másikban 32Gb tárhely és 3Gb RAM. Ha a G8-at választod, akkor erre figyelj oda a vásárlásnál, nehogy véletlenül a gyengébbet vedd meg és meglepetés érjen! Amúgy néztem tesztet a G8-ról és a Benchmark teszten kb 37-38 ezer pontot ért el az erősebbik változat, míg a P8 legalább 10 ezerrel többet fakít. Nem tudom, hogy jelentős külömbség-e vagy csak számbeli eltérésként mutatkozik, de azért a 10 ezer pont külömbség nekem soknak tűnik. A processzorok órajelében is van külömbség, mivel a P8-ban 4db 2GHz-en ketyeg, 4db pedig 1.5GHz-en. A G8-ban pedig 4db 1.5 és 4db 1.2GHz-es mag van. Igaz nem egy gyártóé a két teló procija, ezért lehet, hogy teljesítményben nincs is sok külömbség. Csak felhívtam a figyelmed, hogy ezeket is vedd számításba a választásodnál.
-
rObika8802
aktív tag
válasz
tomsmith29 #2215 üzenetére
énis nézegettem ezeket a telókat ,de a P8 mellett voksoltam (eddig úgy néz ki jól tettem mert bejött
)
-
Prime110
aktív tag
válasz
A G8 kicsit masszívabb fogásra, 0.3"-al nagyobb is, de ez mondjuk jottányit sem számít.
Nem a saját Kirin, hanem a Qualcomm szállítja bele a (tavalyi modelles) CPU-t, de tulajdonképpen ez is elhanyagolható.
A különbség, hogy a P8-ba elvileg jobb kijelző került, az előlapi kamera is izmosabb, de a G8-ban van ujjlenyomat érzékelő és egy kicsit nagyobb akkumulátor, szóval van pro-kontra, nekem személy szerint a G8 kicsit jobban tetszik, de akkor még nem lehetett kapni, mikor a P8-am megjött, de ezért a nüansznyi apróságok miatt le nem cserélném. -
.zSoLTi.
senior tag
válasz
P8 fórumon szted merre fog hajlani a mèrleg?
Amúgy sztem mobilarèna teszteket nèzd át, mèrlegeld melyik miben gyengèbb, miben jobb picit, mi neked a fontos, ès dönts belátásod szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest