- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ataman
aktív tag
Hmm. Nálam sem zárja be a védettnek jelölt appokat tényleg. Sőt minden utoljára megnyitott appot jelez a rendszer újraindítása után is, igaz csak akkor tölti újra őket, ha ismét megnyitom őket. Ha viszont az Optimalizáló minialkalmazás parancsikonját megnyomom, akkor viszont csak a védetteket tartja bent a Memóriában...
-
-
-
Grecky
senior tag
Értem. Ez az egész v6 OIS téma nekem elég fura, hogy sikerült ezt így elcseszni?
Más: nálam megint előjött a malyvacukor android rendszer bug, de talán megvan rá a megoldás:
https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=207700
Állítólag a google backup tartja ébren, ki is kapcsoltam azon nyomban, am se kell a huawei backup mellett. -
Attipapa
aktív tag
Az eredeti hsz.-el kapcsolatban már többször elhangzott,hogy szar az Android 6,és van benne hiba alapból.
Ezért írtam,hogy mivel sok bug 6- os hiba,természetesen a régi verziók jobbak voltak.Tucatod ebből nem lehetett,a régi verziók viszont hibátlanabbak voltak,ezért nem találkoztál vele. Úgy látom,nekem minden hozzászólásomhoz esszét kell írni,hogy Te is értsd. :-)))))) -
Akos_h
tag
Nekem T-s B323 van és egyedül google maps navi közben szokott újra indulni de pl waze simán fut órákig és semmi baja.
Viszont mára a google alkalmazások kivételével minden alkalmazást letiltott a wifi-ről és amikor elindítom őket, akkor kérdezi, hogy megszüntetem-e a tiltást. Semmit nem állítottam, nem frissítettem még csak újra sem indítottam és magától tiltotta a wifit. Ráadásul a mobilnetem is elhasználta valahogyan de a szar adatforgalom figyelője alapján nem tudom megnézni mert ugye hónap elejétől nullázza és nekem 23-án nulláz a T... -
zzola
titán
Egy érdekes posztot találtam xda-n:
"B321a is not final. They halted OTA release because it's still pretty buggy. It may be smooth (it's Marshmallow after all) but it still has a couple of issues:
- notification LED doesn't inform you about new text messages
- mediocre battery life (unless you were suffering for battery drains on B200)
- worse sound quality
- restarts after more intensive usage (endomondo+fitness app+music player or just 15 minutest of Google Maps navigation).
From what I heard, as for now release of the final version has been postponed until somewhere between May and June."Érdekes felvetés, hiszen OTA még nem küldték ki a v6-ot...
-
migabi24
nagyúr
Vannak gondok ott is, csak az utolsó oldalról hírtelen 2 hozzászólás, de olvastam olyat is aki zsebkendőt rakott az akkufedél alá mert recsegett, azért a P8 nem kicsit prémium, de a 3Gb ramot se felejtsük el
"Ez a leveszem a töltőről és ébren marad dolog kezd felkurni.
Éjjel, repülő mód, 30% esés.""Megtapiztam ma egy kollégám 5x-ét, háááát. Annyira gagyi műanyag hatású, fájdalom.
"
-
törölt tag
Mint írtam évek óta használom az oldalt. Ők gyűjtik az fw -ket és külön jelölik, ha valamelyik nem hivatalos szoftver.
Persze azt döntse el mindenki magának, hogy használja -e.
Dávid Balázs:
Onnantól kezdve, hogy a magyar Huawei oldalon nem közzétett (és persze OTA -n sem) buildet teszel fel, már nem hivatalosan jársz el. Függetlenül attól, hogy az Azerbajdzsáni Huawei oldalán fent van -e vagy nem. -
törölt tag
-
migabi24
nagyúr
Nézd meg nem-e az a bűnös, nem a szótárat tölti, valami gebasz van vele, olvastam olyat akinek 2Gb adatforgalmat csinált, én nem adtam neki engedélyt a nethasználatra
Más, csináltam egy tesztet a play szolgáltatásokkal kapcsolatba, és arra jutottam, hogy érdemes a gyári verziót használni, tehát törölni a frissítést mert kb dupláját fogyasztja a frissítéssel, viszont sajnos van olyan program ami igényli a frissítést pl youtube mivel nekem nincs más amihez kell így a youtube frissítést is töröltem, de mivel sajnos a play szolgáltatások kérdés nélkül frissül simán nem lehet megszabadulni tőlle, de úgy néz ki találtam rá megoldást igaz kingroot kell hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest