- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wallace #8983 üzenetére
Korábban már írogattam róla, egy Motorola Edge 40-et vettem. Kemény két hónapig volt meg. Soha életemben nem adtam el ilyen rövid idő alatt telefont. Az pár hét alatt produkált annyi hibát, amit a P30 4 év alatt egyszer se. Pedig a tesztje végén ott az ajánlott plecsni.... A P30 még ma is annyira jó cucc, hogy a középkategóriában csalódni fogsz, bármit választasz.
Utána vettem egy S23-at. Ez maradni fog, de.... van egy DE. Bár a két telefon között van 4 év, ezáltal 4 év hardverfejlődése benne van az S23-ban, összességében nem dobtam tőle hátast. Egyetlen dologban tudott lenyűgözni, az üzemidő. A P30 6-7 óra SOT-ot tud az én felhasználásommal (alapvetően böngészés, youtube, viber (video chat is), telefonálás, fotózás, +1 okosóra). A legkisebb S23 verzió erre még rá tudott dobni egy nagy lapáttal, amit nem gondoltam volna (5G, 1 sim, 120 Hz,auto fényerő) [kép]
Tehát üzemidőben brutális. Nem melegszik. Teszi a dolgát hibamentesen, bár az ujjlenyomat olvasója nem olyan jó mint a P30-é. Nem játszom, nem facsézom, nem messengerezem.
De ezen a szuper üzemidőn kívül semmi extra. A kamera picit jobb viszont nincs szupermakró. Ami papíron előnye a P30-al szemben, azért a napi használatben nem adnék pénzt. A sebességelőnyét érezni, hogy gyorsabb, de itt nem az van, mint 10 évvel ezelőtt, hogy a tárcsázó 5 mp helyett 1 mp alatt nyílik meg. Akkor látványos volt a gyorsulás. Itt 0,15 mp helyett 0,1 mp. Érzed, de ez miatt cserélni?
Az 5G semmi érezhető pluszt nem ad, a 120 Hz-es kijelzőn látom, hogy folyamatosabb, de most éppen ki van kapcsolva, és nem érzem hiányát (más már meg akar halni ha visszalép 60 Hz-re... nem vagyunk egyformák). A plusz 2 giga ram mintha ott se lenne. A kijelző fényesebb napsütésben, de a P30- at is láttam rendesen. Szóval én azt érzem, hogy ezek miatt kár százezreket kiadni. Mert ami a P30-nál jobb, azt csak többszázerrel többért tudod megvenni. Megéri? Nekem nem érte meg, pedig szemérmetlenül olcsón vettem az S23-at. -
Franky74
aktív tag
válasz
wallace #8983 üzenetére
Szia!
Lassan én is cserén gondokozom. A 2020 tavaszán vásárolt P30-m az utóbbi pár hónapban, kezdett érezhetően lassulni, butulni. Az akksi még nagyon jó.
Amire cserélném(nem biztos, hogy jobb): Xiaomi 13, Asus Zenfone 9(?), Samsung S23 egyenlőre eddig jutottam.
Nekem a kis(ebb) méret az elsődleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Minden, ami Unreal Engine
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Microsoft Edge
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged