- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Nekem mindig nagy mákom volt a Huawei telefonok vásárlásával. Mindig nagyon jó konstrukció keretében dobta a Telekom. Először a Huawei Mate 20 volt elképesztő áron, 42e Ft-ért kaptam egy hurka, 2-3e Ft-os előfizetési díj mellé, szóval még csak nem is kellett hozzá 10ezres vagy drágább előfizetés. Aztán a P30-at is nagyon jó áron adta a T, amikor hosszabbítottam az előfizetést. Viszont mostanában már nincsenek ilyen jó ajánlatok, igaz, most tele is vagyok náluk előfizetésekkel, nyilván nem érdekük, hogy fillérekért adják a telókat, mint amikor elkezdtem előfizetéseket venni náluk. Gondolom az volt a beetetés...
-
Wuk07
tag
-
laaceee98
tag
2020. márciusban vettem 132 ezer forintért, újonnan, 2 év garanciával a Telekomtól.
Máig nem cseréltem le, pedig mindjárt 3 éves. De amíg ennek az árnak a duplájáért kőkemény kompromisszumot kéne kötnöm vagy a GMS, vagy a méret, vagy az üzemidő, vagy valami számomra fontos paraméter kapcsán, addig nem is lesz csere.
Az anno 2 napos üzemidő mostanra már csak bő 1 nap, eredeti akksival. Ennyit romlott a minősége, másban nem. Sebesség döccenésmentes, kijelző patent, melegedés nulla, kamera tudja, amire szükségem van, a szupermakró máig lenyűgöz, stb.
Amíg meg 1 bármilyen bluetoothos, kihangosítós, navigációs, stb. napot kibír reggeltől a töltőről való levételtől legalább aznap estig az akksi is, addig egy szavam nem lehet erre sem.
Nem igazán tudnék rosszat mondani, egyelőre nem látok meggyőző érvet a váltásra. Vigyázok erre, mert egyszerűen jó, pedig ez az első Huawei mobilom, tehát még elfogultnak vagy márkab*zinak sem nevezném magamat. Szerintem, ha kifogsz egy megkímélt állapotú használt P30-at, boldog leszel vele, erre fogadni mernék. Ha ráérsz pörgess vissza, számtalanszor tárgyaltuk itt a többi elégedett P30 userrel, hogy ki mire cserélne, és a vége mindig ugyanez lett... -
Exian
addikt
Szerintem simán érdemes még P30-at venni. Mai napig nagyon jó minden szempontból szerintem. Sok egyéb telefon kerül napi szinten a kezembe (munkahelyen műszaki támogatást én nyújtok a több, mint 50 kolléga részére a mobiltelefonjukon is), de még mindig gördülékenynek érzem a P30-at a sok egyéb telefon mellett, persze kategóriáján belül. Én mondjuk most egy P30 Pro-ra tervezek váltani (ezesetben eladó lenne/lesz a hibátlan, karcmentes, végig okostokban használt, újszerű állapotú P30-am), csak még nem találtam megfelelőt a környéken.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged