- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sebestyen93 #9073 üzenetére
Örülök, hogy sikerült!
-
válasz
sebestyen93 #9073 üzenetére
Szia! Jó olvasni, hogy sikerült.
Ügyesen megoldodottad. -
xrvman
őstag
válasz
sebestyen93 #9070 üzenetére
Kíváncsian várom a folytatását.
-
válasz
sebestyen93 #9062 üzenetére
Ahogy Mcrazy mondja, nem fog működni, ha a kijelző teljesen halott... Hacsak, nem próbáljuk meg vakon összekapcsolni a tévét a telefonnal. Most elővettem a P30-at és rádugram a tévére úgy, hogy ki volt kapcsolva. Amikor mindent összedugtam, bekapcsoltam a telefont. Rögtön a pin kódot kéri. Na, ha a kijelző halott, akkor ez ugyebár nem látszik. Viszont akkor azt lehet csinálni, hogy úgy kezded az egészet, hogy dokkolóra kötsz egy egeret és egy számítógépes billentyűzetet (tehát olyan dokkoló kell aminek van 2 db usb A és egy hdmi kimenete) Összedugsz mindent és bekapcsolod a telefont. kb 25 másodperc múlva a telefon kéri a pin kódot
amit nem látunk, de előtte rezeg kettőt, és 2-3 másodperccel később a billentyűzeten bepötyögheted a pin kódot. A helyes pinkód után ez a képernyő jön fel:
Namost egy tök fekete képernyőn kellene megnyomni a jobb alsó Elfogad gombot. Látszólag lehetetlen, de ha a billentyűzeten megnyomod kétszet a TAB gombot akkor az Elfogad gomb aktív lesz, és ekkor csak egy Entert kell nyomni a billentyűzeten, utána rögtön megjelenik a telefon képe a tévén.
Na mégegyszer a teljes processz ömlesztve:
hdmi kábel egyik vége tévébe/monitorba, másik vége dokkolóba.
Dokkolóba beledugni a billentyűzetet és az egeret (lehet bluetoothos is, akkor csak az usb vevőket kell beledugni, kb így:
Ha így kész vagy, rádugod telefont, és bekapcsolod a telót.
Vársz kb 25 másodpercet amíg kettőt rezeg a telefon. Vársz 3 másodpercet
A billentyűzeten bepötyögöd a pin kódot
Vársz egy másodpercet, megnyomod kétszer a TAB-ot, és nyomsz egy Entert.
Ennyi.
Ekkor már látnod kell a tévén a telefon kezdőképernyőjét, és egérrel tudsz mindent csinálni.
Remélem neked is sikerülni fog. -
válasz
sebestyen93 #9064 üzenetére
Nem fog működni, amíg a telefon nincs feloldva. Kijelző nélkül pedig nehéz lesz.
-
válasz
sebestyen93 #9062 üzenetére
Igen ilyesmi kell és nem kell engedélyezni hozzá semmit. De tök felesleges ilyen drágát venni, fele ennyiért is van
-
válasz
sebestyen93 #991 üzenetére
Na msot en is kiprobaltam. Full sotetben auto modban lilas a kep jobb oldala foleg a padlo. Este modban pedig eleg zoldes. Gondolom ez ilyen lehet masoknal is. Nem csak a kettonke keszit ilyet...
Illetve most kiptobaltam tenyleg teljesen zero fenynel auto, es esti modban mind a 2 kep full fekete lett semmit nem lehet kivenni... -
Quqesz
nagyúr
válasz
sebestyen93 #989 üzenetére
Sima mód alatt az auto módot érted? Én annyit vettem észre, hogy néha a színzaj több a kelleténél, akkor ilyen lilás pöttyös a kép, de nem ennyire.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
sebestyen93 #972 üzenetére
Tok nincsen? Anélkül?
Nem maszatos a lencséd? (esetleg védő fólia rajta?) -
Pompi
nagyúr
válasz
sebestyen93 #977 üzenetére
Hát nálad pocsék, amúgy viszont nagyon jó képeket lő esti módban. Én futnék egy garancia kört a helyedben az biztos.
-
Pompi
nagyúr
válasz
sebestyen93 #972 üzenetére
Szerintem ennek nem kellene ilyennek lennie, nálam legalábbis nincs ilyen effekt esti képeknél (sem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest