- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozso68
őstag
Korábban ugyanezzel a használattal jóval tovább bírta. Mostanában csökkent le az idő érezhetően. Volt, hogy éjjel egy óra alatt merülte le az utolsó 10%-ot, pedig semmi nem volt aktív. Mondjuk ez betudható az akkunak is. Próbáltam átnézni, hátha valami nem hagyja aludni, eddig semmit se találtam.
-
Bozso68
őstag
Akik cseréltettek akkut, mennyi most az üzemidő a legújabb szoftverrel?
A telefont 2019 nyár végén vettem, a nap végéig alig bírja, ezért gondolkodom én is az akkucserén.
Félek, hogy az új telefon vásárlására buzdítandó, szoftveresen intézik a nagyobb akkuhasználatot. -
Bozso68
őstag
Köszi! A P30 úgy tudom, csak GPS magasságot tud. A kalibrálást nem tudom, hogy lehet. Lehet? Nekem fontos lenne, hogy az AndroidTorque program fogja sok más adattal együtt az azonnali magasságot. A P30 magasságban meg csak a GPS adatait akarja továbbítani. Elektromos autónál akarom monitorozni menet közben tempomatnál, hogy a pillanatnyi magasságváltozásnál mekkora a felvett/leadott teljesítmény. A térképadatok se pontosak, ezért lenne jó viszonylag pontos realtime magassági adatok ismerete. Ehhez ötlet lenne?
Egy ilyen videot készítettem, akkor tűnt fel a nagy eltérés a magassági értékekben. -
Bozso68
őstag
Sziasztok!
A telefon tengerszint feletti magasságmérésével kapcsolatban kérdezem, ez ennyire pontatlan? A google térképhez képest álló helyzetben is több tíz méter az eltérés, kocsival, mozgás közben tetemes késéssel emelkedik, csökken az érték a nyomvonalon.
Lehet ezt pontosítani egy OBD eszközre való monitorozáshoz? Vagy marad az összefésülés egy online magasság - adatbázissal (ami sokkal pontosabb) ?Köszi!: Zsolt
-
Bozso68
őstag
válasz
Diamond500 #4368 üzenetére
Köszi szépen!
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Ismerős hívásakor a hívott fényképe csak egy kis körben jelenik meg. Hogy lehet beállítani, hogy a fél képernyőn, vagy esetleg az egészen jelenjen meg?
Köszi. -
Bozso68
őstag
A Volte (kéretlenül 😀) a Telenortól kapott SMS után aktiválódott a telefonomon. Megelőztek, mostanában akartam utánajárni a dolognak.
-
Bozso68
őstag
Már állandóan melegedő SG7 lett cserélve tegnap egy fekete P30-ra.
Nagyon tetszik, azóta az akkuidőt tesztelem rendesen.
Tutira lesz majd kérdésem. -
Bozso68
őstag
válasz
GordonSamway #1412 üzenetére
Vidéken lakom, én már öregesen a 2 év gyári garanciát preferálom, így lecsökken a beszerzési források száma.
Tok ügyben: Köszi a javaslatokat!
-
Bozso68
őstag
Sziasztok!
Edigitalnál most 190K a készülék, be is rendeltem egyet.
Szilikon tokon szeretnék hozzá rendelni, viszont elakadtam, és ebben kérem a segítségeteket.
Fontos, hogy a tok hátlapjának vastagsága elfedje a kilógó kamerarészt, és ha képernyővel lefelé teszem le, a perem érjen csak le, illetve a perem ne gyűrje fel a képernyőfóliát.
Tudtok ilyet magyarországi beszerzésből?(Jelenlegi SG7-esemen egy S-Line tok van, valami hasonló az elképzelés.)
Köszi előre is: Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged